Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftar acayip sabırsız .hami daha ilk lig maçına çıktı.zannedersinki şota ve sadi takımı uçuruyordu
    Ayda 100.000 tl aliyor.
    İlk ayında çıktığı her maçı kaybetti.
    Aynı performansı 1/10 fiyatına tekrarlayabilecegime yemin ederim
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• hamiden 2 haftada barca gibi oynatmasını bekliyorlar herhalde.çoh enteresan bir taraftar profili var
      TEKKEBALL

Yorum

• Hamiden hoca falan olmaz takımda otorite eksikliği var... Hocayı hakem uyarmaya geliyor hakemle konusmasına bak kedi gibi insan biraz ağırlığını koyar tepki gösterir... adam kafa olarak yok zaten... bu hocayla olmaz... takımda kimse takmaz bunu ...acilen otoriter ağırlığı olan bir hoca gelmeli... böyle mülayim bir hoca olmaz...sadi hocanın bile tepkisi ve ağırlığı vardı...
        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• bosing gitti biz geri getirdik iş yaptık diye ortaya çıktık adamda hakkını verdi gidene bel bağlarsan olacağı budur

Yorum

• yedekte erkan bekliyor top yapabilecek biri ne kadar iyi oynamasada ama olsun fatihle mağlubiyet keyfi..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ben Colman'ı Glowacki'yi Yattara'yı özledim abi.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Neyse arkadaslar hami kendini gelistirecek kurs program bulamadi bu yarim sezonu kurs olarak gorun ..Seneye Luce'nin yardimcisi olacakmis hazirlasin kendisini
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• cogunuzdan büyügüm Burda hayatimda ilk defa böyle rezalet bir trabzonsporu izledim en berbat takimimiz varken bile böyle ezilemezdik trabzonsporda malesef trabzonsporu seven destekleyen oyuncular yok kimsenin umrunda degil

en büyük suc baskanda Transfer Zamani varken ortasahaya oyuncu almaliydin aldirmaliydin hamiyi dinlemeyecektin ..

neden bilmiyorum lakin trabzonspora gelen trabzonlu hocalar bana oyuncu gerekmiyor eldekiler yeter diyorlar prim almak icin Senol günesde böyle yapmisti ve sonu gelmisti simdik besiktasda quaresma ile oynuyor..

her büyük takimin bir canbazi vardir Show yapani sut ceken calim atabilen gven veren sadece trabzonsporda yok istenmiyor yusuf yazici iyi olabilir lakin sonucu etki edebilecek bir oyuncu hic bir Zaman olamaz ..

erkani begenmiyoruz ??

trabzonspor bizim trabzonda yasayanlar bunlara biraz baski yapin yahu bu nedir vurdum duymazlik ne oldu trabzon halkina ne oldu gidin tessisleri basin protesto edin hami böyle yapacaksa sefayla atikle oynayacaksa gitsin bitik yahu perisan olduk bir hafta bu maci bekledim bunun icinmi ??

jaja alinabilecek en ucuz oyuncuydu alsan bügün asist yapar goller atardik yaziklar olsun jajanin aylik maasi fatih atikten az sefadan az
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Okay denen zavvalının tek olumlu hareketi yok,yusuf berbat berat ötesi ,bosi denen gereksizden ne güzel kurtulduk aldın geri getirsin gelir gelmez ne kadar iyi bir adam olduğunu yaptığı laubalilikerini sana kanıtladı gitmeden öncede aynı laubaliliğe sahipti.
                    En son nakzo tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:13.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• lütfen yanlış anlaşılmasın
                      bu takıma a dan z ye ciddi para cezası verilmeli.
                      trabzondaki arkadaşlarda aşırıya kaşmamaküzere
                      havalimanında takıma sessiz sadece alkışla protosto edilmeli
                      kişiliğinden yoksun insanlar
                      ptt ve daha alt ligdeki futbolcular
                      dada şerefli oynarlar kişiliğinden yoksun insanlar
                      siz kim trabzon ruhu kim.
                      başkan uyuma
                      radikal kararlar al
                      yoksa
                      deplasmaanda her maçta rakip taraftarlar bağırır bugünkü gibi
                      trabzon kü....diye

Yorum

• yapılacak ilk iş;
                        satabileceğimiz kadar topçuyu çine satalım

Yorum

• yönetim iyi hoş da

önce sene sonuna kadar sadi kalacak diyorsun

adam berbat eleştiriliyor oynatamıyor sen devre arasını bu adamla geçiriyorsun

sonra ilk yenilgi tepkiler pat hoca değişiyorsun

madem değişeceksin araya yeni hoca ile gir olmadı sözünün arkasında dur

yönetimin hoca konusundaki plansızlığı veya plancılığı (ille de sezon sonu gelsin) başımızı yaktı daha da yakacak
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ayda 100.000 tl aliyor.
                            İlk ayında çıktığı her maçı kaybetti.
                            Aynı performansı 1/10 fiyatına tekrarlayabilecegime yemin ederim

mourinho da çelsi yi küme düşme potasında bıraktı.yılda 10 milyon avro alıyor
                            TEKKEBALL

Yorum

• eksik kadroyla ancak bu kadar.

Yorum

• yılmaz vural gelsin en azından adam gibi savaşır takım
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X