Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hamza hoca gelseydi daha iyiydi.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Usta yol yakinken Hami ile yollarini ayirmali. Ha yok sezon sonuna kadar disimizi sikalin diyorsan seneye Ptt ligine takimk hazirlamali.

Yorum

• Yemin ederim keske Sadi hoca kalsaydi. Bu nedir. Salih, Musa, Atik ve Sefa nedir? Yaziklar olsun baska birsey demiyorum.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marko Marini beğenmeyen de bir tek benmiyim.Bal yapmayan arı.İki çalım atıyor taraftar hemen gaza geliyor.İkili mücadelelerde yok.Her topu eziyor.Ancak hamle oyuncusu olur Marin.
          Fatih Atiki oynatan Hamiye de selam olsun,haketti.

bende begenmiyorum hocam marini bal yapamayan ari iste ...

ne calim atar ne sut ceker ne orta yapar marin hafif hareket ediyor bizim taraftar vaybe diyor iste marin oynadi ne oldu ??

erkani begenmiyorsunuz cogunuz erkansiz daha iyi olduk öyleya ??

yusufu bende begenmiyorum lakin yusufsuzda top ileriye gidemiyor ama yazik bize

hami simdik istifa edecek onuda yapmaz haftaya Kayseri maci var onlar akhisardan güclüler
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bizden bir halt olmaz he bu maçın Hakkı da beraberlikti ama bunu söylemek bile acı biz ki bu maçı almak için hiç bir ekstra çaba sarf etmedik hakemde sağolsun Akhisar'ı üç puanı hediye etti böyle penaltı olmaz bu hakemler olduğu sürece de biz şampiyon felan olamayız bizim önce içeriden sağlam bir lobi kurup bu Demirören'i göndermemiz şart oğlu şarttır yazıktır günahtır bu takımın üzerinden böyle oynanması insanı sinirle kötü duruma sokuyor

Yorum

• düşme üşüme potasına girdik aslında da rakipler de sıkıntılı eskop olsun sivas olsun mersinlik olsun çok da umut vermiyorlar yoksa sezon bizim açımızdan bambaşka heyecanlara gebeydi farklı tatlar alırdık

Yorum

• sadi hocamı özledim şapkana öleyim senin

aytaç toparanmıştı, bi kaç genç oynatıyordu hiç olmazsa

bu cahil her şeyi bok edecek

hocasız çıkalım

lan usta! her şey güzel de hoca işini mıçtın sıvadın.
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yahu defanstan neden pas ile çıkamıyoruz anlamıyorum. Top iki yetenek fakiri Salih veya Yusuf'un ayağına geliyor, 3 metre önlerinde kanat oyuncularımız var ama onlara vermek yerine topu ileri vurup(onu da kimsenin olmadığı yere) rakibe yeniden hediye ediyor. Çıldırmamak elde değil.

Onların yerine ben utanıyorum artık maçı izlerken. İnşallah küme düşeriz de önce kan emicilerden kurtulur sonra küllerimizden yeniden doğarız.

Yorum

• Hoca olsam utanır bırakırdım

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macın en iyileri Marin ve Muhammet maçın en kötüsü geri kalanlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                      Marin mi?
                      Enteresan..

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazık oldu Tolunay'a Şota'ya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        Şota'ya mı?

Aslında bize az bile oluyor da neyse.

Şota dedi ya resmen.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Usta'nın seçilmesini çok istemiştim.

Şuanda iyi ki o var diyorum takımın başında.

Ama olay şu ki sportif başarı gelmediği sürece istediğin kadar ekonomiyi düzelt kimseye bişey anlatamazsın.

M'bia gitsin dedik eyvallah ama yerine adam alındı mı hayır.

Yani ne kadar doğru işler yapılsa da yanlışlar da bir o kadar fazla.

Yorum

• Hami bu takımda kapıcı bile olamaz. Sayfalarca yazdık. İlla bazı taraftarlarımızın anlaması için böyle başımıza dert açılmalı. Hami kimdir hami nedir hamini kapasitesi nedir. Öz evlattan çektik Hamiden çektik. Şimdi bazı kuş beyinliler yeni bir ekol yaratır kendisine. Hami defolup gitmeli.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Macı ızlemedım sinir stres yok yenilecegimizi biliyorduö. Boylesi daha güzel tek üzüldüğüm muharrem usta iyi niyetlerle geldi ama bu topçular onuda yiyecek.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Bu takım küme falan düşmez. Bizi küme potasına bu panik havası, öfke sokar, az sakin yahu. Çıkacaksak hep beraber çıkacağız buradan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X