Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih atik bir mbia değil
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Son haftalarda an yüksek performansi gösteren Aytac'i kesip Atik'i oynatmak neyin kafasi acaba??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Doğru kadro, yalnız Okay dinlendirilmeliydi Aytaç değil. Akakpo oynasın diyenler adam oynayıp da hata yaparsa ilk siz gömersiniz.

Yorum

• hic olmuyorsa aytacla orta sahan olmaliydi suanki kadroda aytaci yedege almak intihardir ??

okay rakibe asist yapiyor gelin gol atin diye fatih atik cok zayif 3 lig futbolcusu yazik olmus suan akhisar bayram ediyordur
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Trabzonspor bizim gozumuzde cok buyuk kulupte bu capsizlarin gozunde nasil bir takim yillardir cozemedim
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Arkadaşlar, kişilerin adının bir önemi yok, Trabzonspor ruhunu kazanmalıyız...Örnek Deniz yılmaz adam gibi sistemi olan bir takıma gitti sonuç 2 asist.

Yorum

• Eğer Akhisar şu kadromuzu da yenemezse ligden çekilsin. Şu kadroyu ligde yenemeyecek takım yok. Hami bakalım şapkadan tavşanı nasıl çıkartacak.
                FxY

Yorum

• Yusuf ile Sefa eğer bu maçta da ters kanatta oynarsa Hami hocadan ümidimi keserim. Net!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kupada saçma sapan kadro yüzünden elendik, bu maçı da saçma sapan kadro yüzünden kaybedeceğiz. Bu saçma tercihleri yapsın diye getirdik bu adamı.
                    .

Yorum

• Başkan boşuna demedi bu sene çile senesi diye... Hami Hocada ne saçmaladı şu akhisar maçlarındaki kadro seçimleriyle... Ne diyelim çileli bir 90 dakika daha bizleri bekliyor...
                      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Atik ilk 11 de
                        Şaka dimi ?!?? Hami benim için bitmiştir

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Akakpoda ön libero oynayabiliyor?
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Hami hangi aklin ürunu olarak bu takimin basina getirildi.usta resmen hoca konusunda sivadi
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• hami bu maçı kazanamayacağının farkında.fakir ama gururlu edebiyatı yapıyor.maçtan sonra eksiklerimize rağmen en iyi şekilde mücadele ettik diyecek.yemiyoruz arkadaşım.altyapıdan oyuncu oynatırsın o fatih atik'in yeri yok orda.bonservissiz elimizden çıkarmak istememize rağmen kimsenin talip olmadığı 5 oyuncuyla çıkıyoruz maça.olacak iş değil.
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Arkadaşlar ben Acile gidiyorum , şimdiden yatmakta fayda var
                                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X