deneyeceksen böle bişey dene de bi halta yarasın sistem denemiş olursun ... hala fatih atik salih kafayı yiyecem ... semih karadenizi oynatsan yusuf yazıcıyı oynatsan daha büyük hizmet olur ...
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
deneyeceksen böle bişey dene de bi halta yarasın sistem denemiş olursun ... hala fatih atik salih kafayı yiyecem ... semih karadenizi oynatsan yusuf yazıcıyı oynatsan daha büyük hizmet olur ...
bu ortasaha ile olmaz o ortasaha ileriye top tasiyamaz. erkan da sol cizgide olmuyor. cavanda tamam okay veya aytac tan birinin yerine erkan icte oynar ve yusuf kanatta.
Yillarca hoca degistik, baskan degistik... Demekki sorun taraftarda... Iddia ediyorum, hatta israrciyim... Barcelonayla bugün taraftarlari degiselim konular söyle siralanmaya baslar,
"Bu hafta 800 pas yapan takim 700 yapti hoca! Sen Uyu saha kenarinda"
"Messi Allahini seversen bir kafa topuna cik"
"Pique cok agir, büyük takima yakismiyor"
"Bu Iniesta ne yapar?"
Derken, takim mac kaybeder, liderlik gider, hoca gider, baskan gider, veee sil bastan...
Bu aradada Trabzonspor yeni taraftariyla sampiyon olur...
Haftaya yeniliriz diyerek başladım,
sonra ne onlar bize ne biz onlara gol atamayız maç berabere biter dedim,
şimdi de sanki bi gol atıp üstüne yatar 3 puanı alırız gibi bişilere yeşeriyorum,
bilemem gayrı
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Haftaya yeniliriz diyerek başladım,
sonra ne onlar bize ne biz onlara gol atamayız maç berabere biter dedim,
şimdi de sanki bi gol atıp üstüne yatar 3 puanı alırız gibi bişilere yeşeriyorum,
bilemem gayrı
Sence attığımız golün üstüne yatmayı becerebilirmiyiz abi
Yorum