Bi kadro yapayım dedim, olmuyor. Nasıl bir güruha sahibiz Allah'ım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mersin-Eskişehir-Sivas varken küme düşmeyiz rahat olİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı alamayacağız eğer içeride ki Kayseri maçını alamazsak çok net bir şekilde küme düşme adayıyız..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
birak allah askina abi ya nedenmis , kabul etmiyorum . bu kadromuzda akhisarin 5 kati . kesinlikle kazanmaliyiz.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeraberlik iyidir bu macta galibiyet büyük sürpriz olur.
trabzonspormuyuz ofspormuyuz belli degil . beraberlik trabzonspor icin yenilgidir herzaman . 3 puanli sistemde 1 puan nedir .
bu beraberlk iyidir mantigi loser kulüpler icin bile gecerli degil artik .
Yorum
-
____________Onur______________İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi kadro yapayım dedim, olmuyor. Nasıl bir güruha sahibiz Allah'ım...
Bosingwa___Yumlu__Douglas__Aykut
_____________Aytac____________
Cavanda_______Erkan______Yusuf
____Cardozo_____Muhammet_____Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Şu an U21 ile oynanan hazırlık maçı 11 i :
Kalede Onur, Stoperde Bosingwa, Douglas, Solda Musa, sağda Salih Orta saha da Okay Fatih, Marin Sefa, Erkan beşlisi ile başladı. Forvette ise Muhammet Demir
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
demek ki Akakpo 7. stoper opsiyonu olarak alınmış.İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU21 maçı kadrosu ;
Onur
Salih Bosingwa Douglas Musa
Sefa Okay Marin Fatih Erkan
Muhammet
Salih
Bosingwa stoper
Musa
Sefa
Fatih
Bu kadro net ama net fark yer.There is no spoon...
Yorum
-
Takım da böyle düşünmüyordur inşallahİlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin-Eskişehir-Sivas varken küme düşmeyiz rahat ol

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum