Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ruhsuzları izliycez diye ligtv ye vereceğimiz 60 tl nasıl ödiycez diye düşünürken bu adamlar trilyon alırken hala biz moralleri nasıl

antreman da yüzleri gülüyomuydu. Bunları soruyoruz valla süperiz.
    Parayı çekerken gülüyorlar.
    Oynamaya sıra geldi mi pas atmaktan acizler. Kupa maçında ilk yarı kaç pas hatası yaptılar ben sayamadim.
    Oyuncu gerektiği zaman yuhlanir.
    Taraftarı ahmak yerine koymaktan vazgeçsinler.

Yorum

• Güzel bir beraberlik maçı.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parayı çekerken gülüyorlar.
        Oynamaya sıra geldi mi pas atmaktan acizler. Kupa maçında ilk yarı kaç pas hatası yaptılar ben sayamadim.
        Oyuncu gerektiği zaman yuhlanir.
        Taraftarı ahmak yerine koymaktan vazgeçsinler.

Hangi takımın taraftarıydı hatırlayamıyorum ama taraftar antremanda oyuncuların karşısında geçip hesap sordu , oyuncular taraftarların yüzüne bile

bakamadılar... Bunlar iyi sözden , destekten anlayacak bir oyuncu kitlesi değil. Bunlardan hesap soracaksın, nerede oynadıklarını

bu şehrin futboldan başka bir şeyinin olmadığı,küçücük çocukları, koskoca adamları ağlattıklarını kafalarına vura vura anlatacaksın.

Ben kpss'ye hazırlanıyorum yemin olsun daha bugün başlayabildim çalışmaya üzüntümden...
        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Ben iki maçta da Hami Hoca'nın takıma bir şey katmadığı düşüncesindeyim. Tabii 2 maçta ne yapabilirki diyen olabilir.

Ülkemizde hoca değişikliği olduğu zaman takım ilk maçında mücadele ve oyun olarak istekli olur.Bu bizim takımımızda maalesef olmadı.

Ankette oy hakkımı yenilgiden yana kullandım.

Bu maçta da kesin değişiklikler yapmazsa maalesef haklı çıkacağım.

Yorum

• Abdülkadir de milli takıma gidiyor.
            Gene oynama ihtimali bitti.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdülkadir de milli takıma gidiyor.
              Gene oynama ihtimali bitti.
              Sanki hami hocada abdulkari. Genç yusfu. Beşiri oynatacak cesaret var mı ki oynama ihtimali olsun.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanki hami hocada abdulkari. Genç yusfu. Beşiri oynatacak cesaret var mı ki oynama ihtimali olsun.
                Orası da doğru. Ama insan umut ediyor işte. En azından bu çocuklarda hırs var diyeceğim de Abdülkadir bu gezicilerin yeteneklerini 10a katlar. Çocuğa ayıp olmasın.

Yorum

• Şu güzel ve içimizi ısıtan günlerde hiçbir hedef kalmaması ve umutlarımızın tükenmesi çok acı verici

Hayata konsantre olamıyorum.

Zaten görsel medya bize çok az zaman ayırıyordu, elendikten sonra 2 gündür göremedim, duyamadım.

Ey yüce yaradan, Trabzonspor sevdalılarına güç ve moral ihsan eyle.

TS'nin bu kadar kötü performans gösterdiği nadir sezonlardan birini daha yaşıyoruz.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maçı alamayacağız eğer içeride ki Kayseri maçını alamazsak çok net bir şekilde küme düşme adayıyız..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3-5-2 oynamalıyız bence ve Cardozo kesinlikle oynamamalı.

-------------------Onur---------------------

----------Yumlu----Douglas---Aykut----------

Salih-----------Aytaç-------Okay-----------Yusuf

------------------------Marin/Özer-------------

----------------Demir--------------Beşir-----------
                      Kadroyu görünce sizin takımın basında hoca olmadıgınıza cok sevindim.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadroyu görünce sizin takımın basında hoca olmadıgınıza cok sevindim.
                        Başka adam mı var koyacak Kim varsa onu yazdım. Cavanda cezalı, Bosingwa hazır değil, Cardozo ölmüş gömmeyi unutmuşlar.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maçı alamayacağız eğer içeride ki Kayseri maçını alamazsak çok net bir şekilde küme düşme adayıyız..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          akhisar bizi kupada rahat sekilde disariya atmistir ..bir net gol sansimiz bile olmadan ..

bu Moral ile akhisarda kendi taraftarlari önünde bizi yenebilirler simdik birde golcüleri oynayacak kupa macinda yoktu en iyi oyunculari rodellega ..

kayseriye gelince kupada Hemde istanbulda sikecilere futbol dersi verdiler ortasahalari cok Saglam tas gibi kayserinin ...

benim cok istedigim on numara tarzi oyuncu kayseride var (bisesvar) ...yani seninde belirtigin gibi isimiz cok zor lakin bunu hami hocada baskanda biliyordu ??

bildikleri halde bu duruma düstük kupaya arkadas önem veriyorsun ortasahada oyuncun yok sonucu etki edebilecek bir oyuncun yok mbiadan 7 milyon euro aliyorsun ndiayeyi 3 milyona alabilirdik böylece kupaya devam ederdik parasida cikardi ..

baskan diyorki gördük böyle oyuncularla olmuyor bu isler tam aksine oluyor biz sadece yanlis tercihler yaptik ...cardozo cok seviliyor cardozoyu begenmeyen tek benim trabzonlu olarak sanirim trabzonumuza sota gibi teofilo gibi fatih tekke gibi golcü gerekiyordu cardozo tarzi degil bizim on kisi sahada oynama lüksümüz yoktur bu yüzden sonerde begenilmedi ve cardozo soner tarzi futbolcular trabzonda basarili olamazlar ..ligin birincisi ikinci ücüncüsü izleyin bakin her takimin bir on numarasi vardir topu cevirebilen sut ceken asist yapan taraftari Tribüne getiren yattarayi getirin akliniza sirf yattara var diye gelen taraftarlar vardi ..

muharrem Usta basanimiz birgün trabzona gelirsem denk gelirse braya yazdiklarimi kendisine söyleyecegim ? kimse bu yazdiklarimi baskana soramiyor ? canli yayina cikti 360 serhat ulueren orda futboldan anlayan birkisi demediki baskanim bu ortasaha sizi cok sorlayacak ...Hayat devam ediyor tabiki yapacak bisey yok
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bosi Reisin oynaması lazım. Geriden takımı yönlendirmek adına.
                            bosingwa en son ne Zaman oynadi biliyormusun ??

daha yeni yeni bir bucuk yil sonra antromanlara cikiyor ?

mac dahi oynamadi bir yildir simdik hemen oynamasini beklemeyelim bosingwa büyük ihtimal ile fazla para vermeyelim diye alindi oynasin diye alindigini sanmiyorum..borcumuz vardi daha aza kapatik.

dua edelim Mustafa ve aykut oynasinlar ..t´cogu trabzonsporlularin begenmedi mustafasiz savunmayi gördük veya aykutsuz ..
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bosingwa en son ne Zaman oynadi biliyormusun ??

daha yeni yeni bir bucuk yil sonra antromanlara cikiyor ?

mac dahi oynamadi bir yildir simdik hemen oynamasini beklemeyelim bosingwa büyük ihtimal ile fazla para vermeyelim diye alindi oynasin diye alindigini sanmiyorum..borcumuz vardi daha aza kapatik.

dua edelim Mustafa ve aykut oynasinlar ..t´cogu trabzonsporlularin begenmedi mustafasiz savunmayi gördük veya aykutsuz ..

Bosingwa'nın 1,5 yıldır oynamamış hali bunların her hafta maç oynamışlarından daha iyi oynar emin ol .
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel bir beraberlik maçı.
                                Beraberlik iyidir bu macta galibiyet büyük sürpriz olur.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X