Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülembia Trabzonspora geldiğ günden bugüne 100 bin tl lik oyun oynamadaki zaten akhisarın,rizenin hatta kayserinin adı dyulmamış yabancıları bile bizim para göz düz tabanlara 5 basar.Gelenden gecenden 3-4 yemek için TRABZONSPORUN ERMBİA CAVANDA GİBİ MİLYON AVROLUK KAZAIKLARA İHTİYACI YOK.
bize bu tip oyuncular yaramıyor, adam düşünüyordur oynasam ne olur oynamasam ne olur, kapı gibi sözleşme elimde,
yarın bugün tazminatını verip göndersen yedi sülalesi kurtulur, doğu avrupalı veya isveç, danimarka bu tip adamlar lazım bize adi pek
duyulmamış ama kendini ispat etmek isteyen ama gel görki İho batırdı şimdi uğraşın giren kazığı çıkarmak için..County of Essex
Yorum
-
4-0 yenilsek bu kadar koymazdı bana herhalde.
2-0'ı yakalamışsın,oyunu kontrol edip çok rahat maçı bitirmen gerekirken tam da Trabzonspor'a yakışır bir şekilde ölmüşü diriltip maçı veriyorsun.
Bu enteresan mağlubiyetlerin 1,05 oranındaki takımıdır Trabzonspor.
Tarih bu ve bunun gibi enteresan maçlar ile doludur.
İlk aklıma gelenlerden;
Buradaki gs maçı.Neredeyse tek kalaye çevirmişiz maçı,boş kaleler,direkler,penaltılar havada uçuşuyor ama son dk.larda bir duran toptan kendi kalemize gol atıyoruz ve maçı ellerimizle veriyoruz.Aynı pozisyonda seni yakalasın gs 4-5 yapar gönderir evine.
Yenildiğimiz fb maçlarına bakın,%90 ında ilk atakları gol olur.
Sanırım Ankaraspor maçıydı,Trabzonda adamlar 10 kişi iken 2-0 dan , 2-3 yendiler bizi.
Van maçı,95-96 fb maçı,kendi kiralık oyuncumuzun gol atıp Ankaragücü ile kendi sahamızda 1-1 biten maç ile şampiyonluğun gidişi,Trabzon'da 2-0'dan Mersin'e karşı 2-2'yi yakalayıp son dakikada yine kendi oyuncumuzdan gol yiyip maçı vermemiz.Normalde her büyük takım kendi sahasında 2-0'dan dönüşlerde maçı koparır ama biz veriyoruz.Bjk'ye İstanbul'da 5-0 yenildiğimiz maçta ( Romaschenko'nun kırmızı gördüğü) rakibin ilk 3-4 atağının hepsinin gol olması,gs'ye aynı sezonun farklı iki maçında,ikisinde de İstanbul'da 2-0 öne geçmemize rağmen ikisini de 4-2 yenilmemiz...
Daha ara verip düşünsem sayfalar dolusu çıkar.
Trabzonspor günümüz tabiriyle "loser" takımdır.İşin kötüsü bunu el birliğiyle bize empoze ettiler.Taraftar olarakta bunu kanıksadık.Artık kimse hesap sormuyor,futbolcu istediği gibi saha içerisinde kafasına göre takılıyor.
Trabzonspor duygusal davrandıkça kaybetmeye mahkumdur.
Trabzonspor geçmişe baktıkça kaybetmeye mahkumdur.
İkinci lige kadar düşen Sercan gelip seni dağıtıyorsa düşüneceksin.Aziz Behich sol tarafını otoban yapıp gidiyorsa hesap soracaksın.
İster 2 kez uefa kupası finali görmüş(!!) Mbia,ister yer uçağı (!!)Cavanda,ister geçen senenin en formda futbolcusu (!!)Ekici,ister fb ile sidik yarıştırarak binbir uğraş ile aldığın Erkan(!!!)...Kim olursa olsun benim takımımdan üstün değildir.
Bugün kafa olarak Trabzonspor'u bitirmiş adamın cehennemin dibine kadar yolu vardır.Takımı sahiplenmeyen,Trabzonspor isminin ağırlığını,anlamını,felsefesini,taraftarının mücadelesini kafasına sokmayan futbolcu müsvettelerinin kıçına tekmeyi öyle okkalı vuracaksın ki bir daha dönüp arkalarına bile bakamayacaklar.
Para yatmadığında ihtar çeken ama sahada yatan adamın ihtarını şiringa ile çekeceksin bir tarafından.
Daha önce de yazmıştım,bu takım fişi çekmiştir artık.Oyuncular "yeniçeri" gibi bozulan düzende sistemini kurdular.Sen bunlara bütün alacaklarını da ödesen,bütün primlerini de yatırsan artık oyuncu üzerindeki disiplinin kulüp olarak bitmiştir.Bu oyuncuların Trabzonspor'u sahiplenmesini beklemek hayalciliktir.Bu küflü yapıyı, bozuk yerin kesilip atılması ile düzeltemezsin.Komple atacaksın.
Şu Trabzonspor'dan bana bıraksalar 1-2 adam yazarım seneye.Geri kalanının hepsine uçak biletlerini kulübün "son hediyesi" olarak dağıtırım.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu deniz sefa ve serdar dan kurtulacakmıyız acaba sanırım serdar gitti darısı diğerleirnin başına"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum