İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ekicinin yerine kimi alsın ? Veya sercanın oldugu sag bekte ligin en hızlısı cavandayı çıkarıp kimi alsın?İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Sadi hocadan bu sezon için şapkadan tavşan çıkarmasını beklemiyo elbette ama şu oyunu da oku be adam Sercan'ın kanadı koridor yapmasını kenardan izlersen,Ekiciyi 90 dakika oyunda tutarsan,spor 2-0'ken takımına top tutturamazsan ben sana hoca falan demem
Yorum
-
lami cimi yok.Yeteneksiz,laubali,kendini futbola vermeyen,bencil tum oyuncular her ne kosulla olursa olsun gonderilmeli.
Esteban,ishak,musa,yumlu,douglas,clara,özer,erkan,deniz ve hatta boyle oynamaya devam edecekse ekici.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bursa'ya yolun düşerse haber verde gelip elini öpeyim..İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sahada ne vardı biliyor musunuz?
Bir tarafta yürekten oynayan, arması için canını dişine takan Bursaspor, diğer tarafta para için oynayan Trabzonspor!
İnanç ve istek her zaman parayı ve gücü yenmiştir!
Bakın bugün Bjk, Gs, Fb'de futbolcuların büyük çoğunluğu arma için yürekten oynuyorlar.
Selçuk, Caner, Gökhan, Volkan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez vb.
Adamlar paramı alırım, profesyonelim demiyor! Oynuyorlar!
Trabzonspor'da canını dişine takan, arması için oynayan futbolcular görmek istiyorum!
Velhasıl Trabzonsporlu gibi hisseden futbolcu istiyorum!
Bunu istemeyene kapıyı göstersinler.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Futbolcuya hırsı verecek ,onu motive edecek şayet koyverirse forma yüzü göremeyeceğini hatta bu işi abartırda sürekli hale getirirse tesislerde milletin içine çıkamayacağı korkusunu hoca verir.
Onun için aynı kadro ,aynı isimler ama farkıl hocayla Bursa 2-0'dan maçı çeviriyor.
Hoca yok hocaaaaa!!!! Daha da kötüsü teknik ekipte yok.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Paraları saçma,kiralaİlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih kardeşim ben de eksikler konusunda seninle hem fikirim....Hatta Olgun Bey Lucescu futbolcu isteklerini söylediğinde stoper yok mu dedim....Takım bağırıyor....Ama transfer zor deve arası....Paraları saçarsan kolay tabi...Ama durum buna müsaade etmiyor....Muhammet Demir transferi karşılığında futbolcu+para deniyor....Herkes oooo o para fazla.....Yemin ederim bugün Giray hocayı dinledim TRT'de çıldırdım....Deniz+3 milyon teklifinde para önemli değil....Deniz verilir mi diyor...10 ver 15 ver...Denizi verme diyor...Umarim anlatabilmişimdir derdimi....Yoksa hepimiz aynı şeyin peşindeyiz.....
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
kızdıgımız mesele o zaten.Hani gencleri oynatıyordun ne oldu?İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Sadi hocadan bu sezon için şapkadan tavşan çıkarmasını beklemiyo elbette ama şu oyunu da oku be adam Sercan'ın kanadı koridor yapmasını kenardan izlersen,Ekiciyi 90 dakika oyunda tutarsan,spor 2-0'ken takımına top tutturamazsan ben sana hoca falan demem
Ne yani Ramazan musa kadar,muhammet deniz kadar top oynayamaz mı?
ekici mutlaka her macta 90 dakika sahada kalmak zorunda mı?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Her neyse canım.İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecekip gitmedi, aday oldu tekrar.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yav tamam tek dertleri para. Profesyonel futbolcular. Anladık.
Lakin bu insanların mesleği bu. İnsanın mesleğine saygısı olmaz mı? Halı sahaya bile maça çıksa kazanmak istemeli...
Belki de şu maç başı ücretleri için kazanma şartı koyulmalıEn son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 19:04.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
bu konuda hemfikiriz lakin normalde bu formayı bırak giyemyi aklına dahi getiremiyecek bir suru adam var kadroda.İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuya hırsı verecek ,onu motive edecek şayet koyverirse forma yüzü göremeyeceğini hatta bu işi abartırda sürekli hale getirirse tesislerde milletin içine çıkamayacağı korkusunu hoca verir.
Onun için aynı kadro ,aynı isimler ama farkıl hocayla Bursa 2-0'dan maçı çeviriyor.
Hoca yok hocaaaaa!!!! Daha da kötüsü teknik ekipte yok.
Bu takıma bir tane boga gibi ortasaha merkez,2 tane skorer fırtına gibi kanat oyuncu al.
Ve birde aklı basında teknik direktör bak bakalım neler oluyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İHO savunucusuysam şerefsizim.Savunucusu değilsem sen şerefsizsin tamammı.Bu laf yeter sana.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulubün beş yıllık gelirlerini ipotek eden,futbolculara ödeme yapmadığı için kulubü UEFA'da zor duruma bırakan,olan biteni gizleyen İHO değil mi
Kime saracağız?
Gelir gelmez 30 trilyonu indirimlerle kurtaranlara mı?
Sen sakin ol merak etme,işin başındakiler senin gibi İHO savıucularından az akıllı değil.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sene sonu iyi kötü Euro 2016 var yaf bir tanesi gayret etmez mi? Kadroya gireyim filan diye çalışmaz mı? Yok abi, aslında ihtiyaçları da yok yedi sülalesini kurtaracak sözleşmeleri var.İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav tamam tek dertleri para. Profesyonel futbolcular. Anladık.
Lakin bu insanların mesleği bu. İnsanın mesleğine saygısı olmaz mı? Halı sahaya bile maça çıksa kazanmak istemeli...
Belki de şu maç başı ücretleri için kazanma şartı koyulmalı
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum