Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuan ne Usta ne de Sadi hocayı suçlamak doğru değil.Ustayı eleştirebileceğimiz tek nokta devre arası bir hocayla anlaşmaması olabilir.Ama inanın başka hoca dahi gelse en fazla 4-5 puan ekleriz.Bu sezon zaten kayıp.Önce bunu kabullenmek lazım.Türkiye Kupası tek hedef olmalı.
    Aceleci karar vermek,bizi yanlışa sürükleyebilir.Örneklerini gördük bunların.Sonuçta uzun bir yolculuğa çıkacağız bu bağlamda seçimde hata yapmamak adına ince eleyip,sık dokumak önemli.Ha seçimi doğru yapmassa, o zaman Usta eleştirilebilir işte.
    Sadi hoca konusunda..Adamın bir suçu yok.Bir anda kendini A takımda buldu.Böyle bi hedefi de yok zaten.Eleştireceksiniz onu getireni eleştirin.60 yaşına kadar altyapıda görev almış,emek vermiş bir isim.Gel derler gelirim,git derler giderim diyor.Üzerinde baskı yok zaten..Yönetimde geçiş dönemi diye masraf yapmamak adına şehiri tanıyan,hem de genç oyuncuları belki bize kazandırır diye devam kararı aldı."Geçiş" dönemi malasef sabretmek zorundayız.Dua edelimde 2-3 genç kazanabilelim.Sadi hocaya sövmek bize bişey kazandırmaz.
    İlk 10 dakika herşey iyiydi,kraldı...Son 10 dakika ne oldu ? Skor taraftarı olmayın.Geleceği düşünün..Sabredin.
    Eleştiriyi hakedenler bize bu enkazla başbaşa bırakanlardır.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim takımımız bitmiş maalesef hiçbirinde koşacak hal yok, kondisyon sıfır, dayanıklılık sıfır. Ellerine baston vereceksin hepsinin öyle oynayacaklar.

En son ne zaman şu şekilde bi kontraatağa çıktık hatırlayan var mı.
      Neticede onlar da atamamiş. Aynı biz... )
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Açık olan bir şey var o da kulüp olarak b..a batmış durumdayız kolay kolay da düzeleceği benzemiyor. Çok iş var düzeltilmesi gereken, çoook.

Usta başlığında da yazdım Allah başkanın ve yöneticilerin yardımcısı olsun.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok ben öyle birşey demem.onlarca kez dedim,muhakkak sende benim fikrindesindir.eli ayağı düzgün bir stoper ve sol bek.eli ayağı düzgün deyince ne demişim oluyor yani 1-2 milyon euroluk yada kiralama şekliyle.Bunları yapmak Atomu parçalamakla eşdeğer değil öyle ya?
          Fatih kardeşim ben de eksikler konusunda seninle hem fikirim....Hatta Olgun Bey Lucescu futbolcu isteklerini söylediğinde stoper yok mu dedim....Takım bağırıyor....Ama transfer zor deve arası....Paraları saçarsan kolay tabi...Ama durum buna müsaade etmiyor....Muhammet Demir transferi karşılığında futbolcu+para deniyor....Herkes oooo o para fazla.....Yemin ederim bugün Giray hocayı dinledim TRT'de çıldırdım....Deniz+3 milyon teklifinde para önemli değil....Deniz verilir mi diyor...10 ver 15 ver...Denizi verme diyor...Umarim anlatabilmişimdir derdimi....Yoksa hepimiz aynı şeyin peşindeyiz.....

Yorum

• bu takımda

onur
            aykut
            mustafa(yedek)
            mbia
            cavanda(bu şekilde devam ederse oda gitsin)
            aytaç
            okay(yedek)
            marin(yedek)
            erkan(yedek)
            mehmet(yedek)(bu bencillikle devam ederse gitsin)
            yusuf(yedek)
            cardozo

bunlar harici kimse kalmamalı. diğerleri boş oyuncular ve şampiyonluğa oynayan takımda yer almamalılar.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Lamelanın oraya kadar gelmesi zaten yeterli o deparı kim atsa topa vuracak hali kalmaz bence. Benim demek istediğim adamlardaki istek, bu koşuyu yapmaları. Erkan konusuna zaten girmiyorum babanne gibi koşuyor sahada.
              Kesinlikle hak veriyorum ekici bir örnekti sadece.Erkan gibi çok topçumuz var ki başta ortasahamız iki tane tankla oynuyoruz.Bu agırlıktan dolayı rakip takımlar kolaylıkla ortasahamızı geçebilir nitekim bugün de böyle oldu

Yorum

• valla kuponum geldi gerisi mühim değil..........bende futbolcularım gibi düşüneyim bi an..
                County of Essex

Yorum

• Türkiye kupası final maçı
                  ilk maç 3-0 yenik ayrıldık
                  th.avni akerde 5-1 yenip kupayı almıştık.
                  bugün olsun her kes bunu konuşur.
                  **
                  artık bursa nında konuşacak bir şeyi oldu.
                  **
                  emeği geçen futbolcuları tebrik ediyorum.
                  kişiliksizler,para gözler yazıklar olsun size

Yorum

Bizim takımımız bitmiş maalesef hiçbirinde koşacak hal yok, kondisyon sıfır, dayanıklılık sıfır. Ellerine baston vereceksin hepsinin öyle oynayacaklar.

En son ne zaman şu şekilde bi kontraatağa çıktık hatırlayan var mı.
                    Ne yani özer,erkan ın boyle kosmasını mı bekliyorsun?

Sakacı cocuk seni
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi tekrar okudum da yazdığımı İHO dönemine atıfta bulunurak duygusal yorum demek istemedim yanlış anlama olmasın maçın ardından demek istedim

ELimizde bir yığın çöp futbolcu var ve ne elden çıkarabiliyorsun ne de kiralayabiliyorsun. Bir çoğunun hedefi para zaten. O kadar fahiş fiyatlara oynuyorlar ki ne bundan vazgeçmek isterler ne de bu fiyatlara yaklaşabilecek kulüp bulabilirsin ki zaten kaliteleri de tartışılır. Ben alacaklı gözle bakıyorum da bizim çöp dediklerimizden hangisini bir takımım olsa takımıma dahil etmek isterim bilemiyorum doğrusu
                      İHO'cu yaftası yapıştırmadığın farkındayım abi
                      Benim için İHO yada Miho Önemli değil.Muharrem Usta Başkanı Seçildiğindende beri destekliyorum benim başkanımdır.Yanlış yapıldığını hissettiğim an eleştiri getiriyorum bu en doğal hakkımdır.Yanlış yapmaya hakkıda vardır kimse haşa peygamber değildirki yanlış yapmasın.
                      Ama anlayamadığım daha doğrusu anlatamadığım durum koca kulüp hocasız sahaya çıkmaz.ligdeki tüm takımların boyundan büyük borçları var ama herkes kıyıdan köşeden ara transferleri yapıp eksik gördükleri yerleri kapatmaya çalışıyor.2 tane adam almak bizi içinden çıkılmaz hâle koyacaksa neyin hedeflerinden bahsediyoruz o zaman.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne yani özer,erkan ın boyle kosmasını mı bekliyorsun?

Sakacı cocuk seni
                        Bi an Erkanın böyle koştuğunu düşündüm de, neyse ben bi çay koyayım...
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye kupası final maçı
                          ilk maç 3-0 yenik ayrıldık
                          th.avni akerde 5-1 yenip kupayı almıştık.
                          bugün olsun her kes bunu konuşur.
                          **
                          artık bursa nında konuşacak bir şeyi oldu.
                          **
                          emeği geçen futbolcuları tebrik ediyorum.
                          kişiliksizler,para gözler yazıklar olsun size
                          Aynen benim de aklımdan ilk bunlar geçti

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana hakaret edecek adamın alnını karışlarım kardeşim.
                            Hacıosmanoğlu'nu savunmuş modu verip üç beş çakal o beyin diye taşıdıkları küp kafalarıyla akıllarınca köşelerden hakaret ediyor.Bu zırtavozların ısrarla alamadıkları birşey var Hacıosmanoğlu çekti gitti.Evet yaptığı onlarca yanlışlarla çekti gitti.Şimdi Önümüze bakıyoruz ve yanlışlar yapıyoruz diyoruz.yapmayalım diyoruz yanlışmı Söylüyoruz.Güzelce eleştiri getirenlere lafım olamaz.
                            cekip gitmedi, aday oldu tekrar.
                            "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Kimse Sadi hocadan bu sezon için şapkadan tavşan çıkarmasını beklemiyo elbette ama şu oyunu da oku be adam Sercan'ın kanadı koridor yapmasını kenardan izlersen,Ekiciyi 90 dakika oyunda tutarsan,skor 2-0'ken takımına top tutturamazsan ben sana hoca falan demem
                              En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 23:24.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
                                Kulübün acil ödemesi gereken onca borç varken elden çıkartılması gereken 8 10 tane gereksiz topçun varken biz sene sonuna kadar idare edecek birsol bek ve stoper mi alalım??Sezon sonundan sonra aldıgımız o iki futbolcu için ve şimdi gönderilmesigerekn onca topçu için öneriniz nedir?
                                Kirala.Futbolcu kiralayamayacak kadar aciz durumdamıyız.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X