Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu söyleyebilirim, yarım dönem için bir hocayla anlaşılabilirdi, Sadiden bir yol olmayacağını Sadi hoca bile biliyor.

Yorum

• Sadi Hocam maçı bir tekrar izle ondan sonra hakeme sar,iki net peneltıları ve M'bia'ya verilmeyen kırmızı kart var.Takıma odaklan sen,vur neşteri,sahada futbolun gerektirdiği mücadeleyi göstermeyen kimse at kementi.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        etme kardeşim şu takımı şu hale getirip giden iho değil mi

muharrem geldi o kadar oyuncunun gitmesini engelledi yapmayın bir anda düzelmez

douglas hepimiz eleştirmiyormuyuz o olsa ne fark ederki

tank gibi ağır

ustayı eleştirmek için erken daha

ama biran önce yap şu iki transferi transfer yasağı yememiz de gündemde
        Ben Başkanı sadece yapmadığı 2 bilemedin 3 takviyeden dolayı eleştiriyorum.Bu kulübün adı Trabzonspor beyler.aylarca alt yapı hocasıyla sahaya çıkıyorsun bumu büyüklük.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi maç 2-0 iken pas yapıyor top yapıyorduk ilk 15 dk. sonra takım nedense çökmeye başladı kondisyonda bitince takım tükendi. oyunu açamadık. hoca bunu göremedi oyunu soğutacağımıza çok geri yaslandık zaten bu şekilde elbet gol atardı bursa.

sen gidiyorsun cardozoyu çıkarıyorsun hani deniz hızlı olsa fizik gücü yüksek olsa eyvallah zaten forvet olduğunuda düşünmüyorum. maçı hareketlendirecek olan sevmesemde özerdi ikinci yarı mehmet yerine alınıp devam edilmeliydi.
          her dediginde katiliyorum. marin'in yerine ozer girmeliydi. deniz'i marin'in yerine almak cok buyuk hataydi bence.

ama bu mac kendi ozelinde tabii ki tartisilacak ama sorun cok daha buyuk. mali acidan elimiz kolumuz bagli maalesef. insanlarin bunu gormesi lazim. su anda kulubu mali acidan belirli bir duzeye getirecek bir yonetim mevcutta varken, bu insalara ve kulube destek olmak yerine hala sadilere ustalara takiliyoruz. birakalim su isimler uzerinden konusmayi. o gunlerde gelecek tabii ama zamani degil bence.

ozetle kulup tarihinin mali acidan belki en kotu gunlerini yasarken sadi hoca iyidi kotuydu konusunu onemseyemiyorum.
          "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• sadi hoca
            suçluyu buldu
            serkan çınar mış
            benim suçlu sıralamam
            1-ekici
            2-erkan
            3-mbia
            4-cavanda
            5-marin
            **
            rakip atak yapıyor
            ben tv karşısında izliyorum
            sahada
            cardozo
            ekici
            erkan
            marin
            izliyor.
            kardeşim benmi rakibi kovalayacağım
            siz kovalayacaksınız kardeşim.
            sen koşmassan mücadele etmessen
            adam 2-0 3-0 dinlemez
            golleri sıralar.

Yorum

• Allah'ım şu saçma sezon bi bitse hayırlısıyla.
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih'im kendini kandırma.Gelirken nakit paran yoksa niye geldin kulübün başına?Kulübün zor durumda olduğunu herkes biliyor.İstanbul Kulüpleri bizden daha zor durumda ama eksik geldiklerini kapatıyor.Bursa'nın 300 milyon lira borcu var hocasını buluyor sen niye bulamıyorsun senin Bursadan eksiğin ne.
                Borç ve transfer konusunda katılmıyorum. Bu takımın transfer yapmaması lazım. Antep bile 3/4 milyon Euro fiyat çektiği ortamda transfere gerek yok. Nakit olarak 60 milyon ortaya konmasına rağmen klübün acil 50/60 milyona daha ihtiyacı var.
                Teknik direktör konusunda haklısınız.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birader usta seçildiği günden beri içindeki İHO aşkı depreşip duruyor artık gizlememelisin. Hazır ortamda var kus gitsin

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Lan olum işine bak hadi önünden ye.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yılmaz Vural bile iş yapar bu takımda

Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Şu an için luce kalitesinde bir hocayı getiremedikten sonra hamilerle tekkelerle oynamanın mantıgı ne?Şu an da bu kadar borç varken o kalitede adamı getiremeyecegine göre bırakalım bu sene acil problemler düzeltilsin vizyoon vizyon diyorduk bugünü degil yarını düşünmemiz lazım

Yorum

• usta'nin elestirilecek bir tarafi yok.para haracamak en kolayi.bunu defalarca gorduk.bu sene bitmisti zaten.eldekileri tamamen temizlemek icin iyi firsat iste.surekli rezil oynayan oyuncu baskiya dayanamaz gitmek zorunda kalir. alabilecegimiz tek hoca ersun'du.ona da elli tane itiraz gelir. ikinci yariyi transfer calismalariyla gecirip sezon biter bitmez imza atmak genis zamanda oyuncu transfer etmek en dogrusu. yarida yapacagin transferden kazik yersin baska bisey olmaz. en olabilir muhammet transferi 3 milyondan aciliyor.kimse salak degil. ersun hoca ile de hala anlasilabilir. eldeki secenekleri etraflica dusunmek istemesi kadar dogal bir durum yok. bak dusunmek diyorum.tanidik geliyor mu bu kelime? dusunmek, dusunerek hareket etmek....

Yorum

• Adam Nazilli ve Adana maçlarını kazandı diye hoca ilan edildi burada. Sezon sonuna kadar kalsın dedi bazı arkadaşlar yanıldıklarını anlamışlardır büyük ihtimalle çünkü bu adam hoca filan değil biliyoruz az çok geçmişini. Muharrem Usta kendisini acilen göndermeli yaptığı ilk ciddi hatanın farkındadır umarım.

Sadece bu maç değil diğer deplasman maçlarıda aynı şekilde geçti. Kasımpaşa bizi 4-5'lik yapardı beceriksiz olmasalardı. Muharrem Usta asla devam etmeyecektir kendisiyle eğer ederse beni ve kendisini destekleyen insanları şaşırtır ve üzer.
                          En son Manu61 tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 18:33.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• gelen geçen 3-4 atiyor sıradan anadolu takımı olduk malesef kabul etmesek bile gerçek bunlar artık
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Biz en son kontradan golü ne zaman attık hatırlayan var mı? Takım 45 model rus tankı gibi atağa çıkıyor.

Bunun en büyük sorumluları Erkan ve Cardozo. Bir de bunlara Deniz gibi bir alman panzeri eklenince gol atmamız mucizelere kalıyor.

Çok şey istemiyoruz, araya kaçabilen bir forvet.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah'ım şu saçma sezon bi bitse hayırlısıyla.
                                Son yıllarda hep bunu söylüyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X