Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadi hoca zaten kendisi söyledi.benim işim alt yapı.bırakın gideyim diye.ama yönetim herhalde beleşe çalıştığı için yeni gelecek teknik adama 500 bin lira ödememek istedi.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cavanda çok mu iyi oynardı tandemde, milli takımda defalarca stoper oynamış Mbia dururken gidip ne oynayacağı meçhul olan Cavandayı stoper oynatmak. O zamanda Mbia varken Cavanda oynarmı yorumu gelecekti stoperde, çok kolay eleştiri yapıyoruz gerçekten
      Cavanda hem Lazio'da orada oynamış bir adam hem de mevkiisi itibari ile geri dörtlü parçalarından biri.Stopere kayması oraya uyumu M'Bia'dan daha kolay .

Ayrıca M'Bia yerinde oynasa arkasındaki adamlarında hatalarını az geriye gömülerek kapatırdı.

Gördüğün gibi kolay eleştiri yapmıyoruz dostum bizde bu oyunu yıllardır seyrederiz (azcıkta oynadık)
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Nolursa olsun mbia ve cavanda kadro dışı bırakılmalı dışlanmalı trabzonda aldıkları her nefes kazandıları her para burunlarından getirilmeli

Yorum

• Ustanın başarıları çoğumuzun hayal edemeyeceği cinsten, bu sebepten dolayı adamı futursuzca eleştirmeyin. Bi siz farkındasınız hoca ve transferin gerekli olduğundan dimi? Medical Park'ın CEOsu bunun farkında değil ?
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Mehmet Ekici,Cavanda ve M'bia'nın görüşme odasına çağrılıp dertlerinin ne olduğunu anlatmaları lazım.
            Sahada mücadeleden kaçınan ve takımın dengesini bozan bu tip futbolculara gerek yok.Bizim ergenlikten çıkmamış şımarık tiplerle işimiz olmaz.
            Burası Trabzonspor,adam gibi davranın.
            • Memento mori

Yorum

• oysa her 3 puan 1 trilyon demekti.sadi yi beleşe çalıştırıyorsun ama giden puanlardan gelen zararın haddi hesabı yok.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de Ustayı destekledim hala destekliyorum ama şu iho yönetimi niye ibra edildi biri bana bunu açıklasın arkadaş, açıklasıııın...
                Edilmedi.

Divan etti...
                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• sanki 4-2 biz kazansak bugun ortada hicbir sorun yokmus gibi transfer ve hoca konularina takilan insanlari anlamakta gucluk cekiyorum.
                  "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Sadi Tekelioğlu pişmanlıktır. 16 maç daha durursa seneye Trt webtv'den maçları izlemek için link ararız.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yönetimin işi çok zor hani klasik tabir vardır ya "enkaz devaldık". Bu yönetim enkazın babasını devralmıştır.
                      Bu takım enkaz bile değil kayıp Malezya uçağı gibi bir şey.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nolursa olsun mbia ve cavanda kadro dışı bırakılmalı dışlanmalı trabzonda aldıkları her nefes kazandıları her para burunlarından getirilmeli
                        onlardan önce mehmeti kadro dışı bıraksınlar. sonra sıra onlara da gelir.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• profosyonel oyuncuyuz derler...
                          maç 2-0 oldu
                          maç bitti dedi
                          erkan-ekici marin
                          ayaklarına top gelince
                          çalım at
                          topu rakip kaleye taşı
                          final paslarını verme
                          rakip atağa kalkınca
                          cardozo dahil
                          ilerde armut gibi bekle
                          yok yaaaa
                          böyle bir şey yok
                          kardeşim koşacaksın
                          koşmayacaksan
                          defolup gideceksiniz
                          siz kimsiniz kardeşim.
                          bizleri rezil ediyorsunuz anlayın şunu yaa
                          siz 4-0 öne geçin
                          sizin gibi kişiliksiz topluluğu olduğu sürece
                          ben şahsen kazandık dememmm
                          0-2 öndesin
                          maç son 4-2
                          yazıklar olsun
                          kazandığınız paralar haram zıkkım olsun.
                          tarih sizleri yazacak

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ustanın başarıları çoğumuzun hayal edemeyeceği cinsten, bu sebepten dolayı adamı futursuzca eleştirmeyin. Bi siz farkındasınız hoca ve transferin farkında olduğun dimi? Medical Park'ın CEOsu bunun farkında değil ?
                            Belki de ayıkmamıştır sahiden. Yazsak mı Twitter'dan falan ? Kulübü mü arasak ?
                            400 Milyon TL kasada duruyorken transfer yapmamak niye ?
                            Aklım almıyor sahiden.
                            Hamiş

Yorum

• Cavanda ve Mbia nin lauballi oyunu delirtti beni,hoca olsam sahaya girer dalardim ikisinede.Birde Onur efendiye indirim yaramamis.Ugurcan daha saglam duruyor kalede.Küme düşme yarışı yaparız.İHO denilen ç....yerle bir etti Trabzonspor u.
                              En son biltrabzon tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 18:17.
                              iho istifa.

Yorum

• sadi hocayla! devam etmenin sıkıntı olacağını söylediğimizde akıl noksanlığıyla itham edip "bık bık" lamayı bırakmayı önerenler, amma mızmızlandınız ha diyenler, çenelerimizi kapamamızı isteyip sabretmemizi önerenler , sabredemeyeceksek futbola ara vermemizi hatta salon sporlarına yönelmemizi salık verenler şimdi şu skandaldan sonra bir daha oturup düşünmenizi tavsiye ederim.

eleştirilecek çok konu var,nerden tutsak elde kalıyor. yine de yutkunuyorum, herşeye rağmen destek ve sabır diyorum.

doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar zor olmamalı. göz göre göre yanlış yapıyorlar dediğimiz zaman şucu bucu diye birbirimizi lütfen itham etmeyelim, ortak noktamız tek. maalesef sezon sonuna kadar acıda ve ızdırapta birleşecez, gözüken o...
                                There is no spoon...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X