Bu kotu takimin mimari ihodur. Ona hergun gereken duayi ediyorum. Yalniz bi takimi duzeletecek muharrem bey dir zaten bu sebeple goreve talip olmustur. Cok sey istemiyoruz kodan dogru futbol oyanayan kaliteli bir hoca ve gelecege dair planlama gormek istiyoruz. Al sana firsat baskan bu mactan sonra takimi topla macin kasetini izlettir hepsinib ucrwti 750 000 euro kabul etmeyenin cagir menajerini kulup bulsunlar kendilerine boylece maaslarindanda kurtulmus oluruz al sana radikal degisiklik vur nesteri takik kangren bari canindan olmasin iyi bir hoxa geyir cik tv ye anlat 3 yillik projeni ama nerde. Burda herkes birbirine sabret telkini veriyor biz sabrediyoruz zaten ama isik gormek istiyoruz . bu kadarda yaraftarlik hakkimiz olsun . bu arada herkes borctan dem vuruyor borcu taraftar yapmadi ben anlamam borctan ben sahada mucadele eden takim gor.ek istiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
sadi hoca falan değil. onunla devam edilirse yandık..İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dakika boyunca sahada vasıfsızlıktan başka bişey yapmayan Ekiciyi sahada tutarak süper ligte teknik direktörlük yapamayacağını gösterdiğin için bir kez daha tebrikler.Sana coca cola liglerinde başarılar Sadi HocaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Ah sadi vah sadi karışanın yok görüşmenin yok zaten bu işin adamı değilsin hesap soranın yok hayat sana güzel valla
Belki de soneri deniz i oynatarak diyorsun ki şunları sahaya süreyim bakarsın bi talipleri çıkar
O şapkanın altında neler yaşanıyor allah bilir yaşlı kurt seni...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Cavanda çok mu iyi oynardı tandemde, milli takımda defalarca stoper oynamış Mbia dururken gidip ne oynayacağı meçhul olan Cavandayı stoper oynatmak. O zamanda Mbia varken Cavanda oynarmı yorumu gelecekti stoperde, çok kolay eleştiri yapıyoruz gerçektenİlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktörsüzlüğü geçtim yahu insan en kötü 1461'den bir stoperi getiri kulübeye koyar ne olur ne olmaz diye madem Douglas kazması ne transfer oldu ne de oynasa bir halt ettiği var diye.
Bu kadar aptallık olur mu?
M'Bia'yı göbeğe çekeceğine Lazio'da tandem oynamışlığı olan Cavandayı çek oraya sağ bekte de kimi oynatırsan oynat. Bırak M'Bia yerinde oynasın.
Ama diyoruz işte takıntılar ve zeka düzeyi bu kadarcık bile düşünmenin engeli. Şimdi bu insanlar Trabzonspor futbol takımını başında ''teknik heyet'' diye ünvan alıyorlar öyle mi?///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Trabzonsporun marka degeri ne olacak peki?İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yazı yazan birisi değilim ama yazılanları okuyunca da birkaç şey yazmak istedim
Renktaşlar kusura bakmayın da bu sezondan ne ümidiniz var ki daha ? Bu sene iş işten geçti siz de biliyosunuz , söylüyosunuz ama hepsi lafta . İçten içe çoğunuz şu takıma şöyle süper bi hoca gelse , 4-5 yabancı transferi yapsak , 2-3 yerli transferi yapsak ikinci yarı 17 de 17 yapıp şampiyon olsak diyosunuz . Bunu cidden düşünenler var , beklenti yüksek olduğu için her maç sonrası yönetime futbolculara teknik direktöre saldırıp duruyosunuz . Olacak şey var , olmayacak şey var ...
Ya hele sakin olun , bu sene bittiiii , bu sene lige dair ümitlerinizi çöpe atın , kendinize de yazık etmeyin .
Takım maddi olarak yeniden yapılanmaya gidiyo , durumun ciddiyetini anlamıyorsunuz belki ama öyle ha deyince transfer yapılacak para yok hele ki devre arasında .
Bırakın bu sene böyle bitsin , sene sonuna doğru hoca netleşir , onun isteğiyle transferler yapılır ve onun arkasında da durulur , belki o zaman bir şeyler olur .
Daha çok yazmak istediğim şey var da ben de sinirliyim , ben de bıktım ama maçtan dolayı değil sizin yaptığınız yorumlardan dolayı .
Yeter ya kusura bakmayın da biraz akıllanın , sabretmeyi öğrenin . Aksi takdirde değil 30 yıl 300 yıl geçse de bizden bi bok olmaz .
Allahtan yeni hoca gelmedi , şuan bu kadroyla yeni hoca gelseydi kesinlikle ve kesinlikle %80 lerde başlayacak olan kredisi bu maçla birlikte %50 lere inerdi , beşiktaş maçından sonra da kovardınız .
Biraz sabretmeyi öğrenin ya yazıktır , hem kendinize hem bize yazıktır ...
Sportif basarı olmaksızın yapılan hersey guduk kalacak.
Bu kacınılmaz gercek.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bursaya tebrikler unutulmaz bi açılış oldu onlar için. Bizim rezillere diyecek bişeyim yok.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bunlara da bir iki ay çakında akılları başlarına gelsin ne diyelim artık...İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho gitti ama hala savunan var aramızda. Garip.
Yorum
-
Kardes IHO'yu zaten Allah bildigi gibi yapsin bu mesajin neresinde IHO'yu savunmusumİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı bu hale getirenlerin de 7 ceddine selam olsun!
2.5 sene İHO perişan etti kulübü! 2 ayda ne yapacaktı Usta ? Adamın elinde sihirli değnek mi var ? Dünya kadar borç ödedi kaldı ki yine ödenmesi gereken ücretler kapıda!
Amacınız ne anlamıyorum ?
Kapatalım kulübü! Sizin gibiler yüzünden takımdan bıktım!
Senin amacin neyse benim amacim da o !
2 aydir td'siz oynuyoruz Lucescu geldi mi geliyor mu diye diye sezon bitecek
Yorum
-
Oyuncu almak mı ?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş konuşma Fatih boş konuşma.İHO çekti gitti sen geleli naptın?Eli ayağı Düzgün hoca almadıneksik yerlere oyuncu almadın İHO'mu yaptırıyor bunları yeni yönetime.
Bir çift konç alacak parası yok kulübün!
İHO dediğin çapsız 6 ay para ödemedi futbolculara! Kaldı ki yarın yine dünyanın ödemesi yapılmalı.
İHO yaptırtmıyor! İHO'nun yediği naneneler yönetimin elini kolunu bağlıyor bunu anlamak bu kadar mı zor ?Hamiş
Yorum
-
senin gibi insanlar bu klübü bu duruma düsürdüİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş laf boş.Takımın 2 aydır hocası yok,alt yapı hocası takımı sahaya çıkarıyor her boku İHO'ya sarmayın
3 sene yemedigin arpa yumagi kalmasin
amm
hooo 2 ayda nasil topliyamadi hooo
3 yilin faturasi nasil 2 ayda toparlanacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
burda bazi insanlar USTAya salarken ne kadar kolay konusuyor. hayatin zor sartlarini sanki bilmiyor. bir gecede hersey degismeyeceni bilmiyormusunuz.. sizlerin yaptigini anca cocuk veya hayatinda hicbirsey basaramamis insanlar ve baskalarin basarisini kiskananlar yapar. eminim ki elestiriyi yapanlarda öyledir..
USTA hata yapmamak icin bekledi ve bana görede dogru yapgtigi.. aydinlik yola anca sabir ile girilir!!!!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum