Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hâlâ İHO'ya haa.
    İHO'mu yapmadı ara transferleri.Takımı 2 aysız hocasız bırakanda İHO dimi.
    Evet hepsinin sorumlusu iho.. 500 milyon tl parayı aklınız alıyor mu?
    Uefa finansal fair play size birşey ifade ediyor mu?

Eminim etmiyordur.. İho başkan Trabzon şampuan dır kesin.!!

wakitsiz
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç bitti öncelikle stada gelen kardeşlerime,ablalarıma,abilerime teşekkür ederim.

Sıcağı sıcağına bişeyler yazmak istiyorum.

Öğrenciyim yarın çok önemli bir sınavım var. Cebimdeki son 50 lirayı da maç için bilete verdim. Eğer benim Erkan,M'bia,Cavanda ve Sadi Tekelioğlu denilen hoca üzerinde en ufak bir hakkım varsa haram zıkkım olsun. Kimseye bu çileyi çektirmeye bu zulmü yaşatmaya hakları yok. İnsanlar buraya ne zorluklarla geliyor birçok güzel insanla tanıştım stadda. Ama gelin görün sahada futbolcu denen kenarda hoca denen bu insanların umrunda değil bu durum.

Yazıklar olsun.

bunlar kişiliğinden yoksun insanlar
      tarihi fark olabilirdi.
      ücretleri 5 gün geçikince kıçlarını yırtıyorlar.
      ekici denen adam bilerek takımı satıyor.
      bilerek pas vermiyor
      vermiyor
      vermiyor
      geldiği ilk gün den bugüne kadar bu adam pas vermiyor.
      bencil çalımcı ekici
      defol gittttt

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadi hocam yusuf var kanat oynayan özer var kanat oynayan marin de çıkmış arkadaş soner ne ya soner ne.. Valla sinirden kendimi vurucam burada soner ne arkadaş.
        Ya kardeşim yusuf,özer nerede diyorsun da Yusufun cezalı Özerin de maç öncesi sakatlandığından haberin yok.Öyle bilmeden konuşmak kolay

Yorum

• 2 yılda hocalara verdiğimiz para 40 milyon liraya yaklaştı. Şuan "büyük takım" hocası getirebilecek ekonomik yapı yok. Stadyum biter, sponsorluklar gelir falan bunlar da zaman istiyor. Sezon ortasında transfer yapmak da öyle kolay değil.

Ha, bence de Sadi kovulmalıydı ayrı konu.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hareket edemez noktada falan değiliz bu yalanları kimse yemiyor.Yönetime gelirken sponsporluk anlaşması yapacaksın sağlam nakitin olacak.2.5 aydır takımı alt yapı hocası çalıştırıyor bu ayıp büyük kulübün.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4 gol yedik ve 4'ü de duran toptan.. Savunmamıza bir de bu açıdan bakın.. Bir Puyol değil belki ama Mustafa "Mevcut Kadroda" oynaması gereken ilk oyunculardan biri. Bunu bugün görebilmek lazım.
            aga ,koyunun olmadığı yerde keçidir Mustafa.

Başkası yok ki zaten ! Adama birşey olsa yerine ortasahadan adam oynuyor. Hey Allahım yarabbim...
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İHO'nun iki buçuk yılda batırdığı kulübü yeni başkanın bir buçuk ayda toparlanmasını beklemek ütopyadan başka bir şey değil. İHO çernobil faciası gibi, verdiği zarar öyle birkaç yılda geçmez.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne kadar kolay öyle değil mi ?
                İHO çapsızı 2.5 sene boyunca öyle bir enkaz bıraktı ki... Sen de kalkmış diyorsun 2.5 senelik enkazı, pisliği 1.5 ayda neden kaldıramıyorsun ?
                Lanet olsun sen ve senin gibi zihniyete! Kulüp borçtan adım atamıyor kalkmış transfer neden yapılmıyor diye soruyorsun!
                Ayıp! Vallahi ayıp!
                Boş konuşma Fatih boş konuşma.İHO çekti gitti sen geleli naptın?Eli ayağı Düzgün hoca almadıneksik yerlere oyuncu almadın İHO'mu yaptırıyor bunları yeni yönetime.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• mbia her pozisyonda faul yapacak mış gibiydi riskli oynadı stoperde oynayamaz ama mecburduk.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    He he çıkarın kafanızı deliklerinden savunun ihonuzu, o iş bitti koçum çok meraklıkları ihonun yanına gitsin.
                    İho gitti ama hala savunan var aramızda. Garip.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Çok yazı yazan birisi değilim ama yazılanları okuyunca da birkaç şey yazmak istedim

Renktaşlar kusura bakmayın da bu sezondan ne ümidiniz var ki daha ? Bu sene iş işten geçti siz de biliyosunuz , söylüyosunuz ama hepsi lafta . İçten içe çoğunuz şu takıma şöyle süper bi hoca gelse , 4-5 yabancı transferi yapsak , 2-3 yerli transferi yapsak ikinci yarı 17 de 17 yapıp şampiyon olsak diyosunuz . Bunu cidden düşünenler var , beklenti yüksek olduğu için her maç sonrası yönetime futbolculara teknik direktöre saldırıp duruyosunuz . Olacak şey var , olmayacak şey var ...

Ya hele sakin olun , bu sene bittiiii , bu sene lige dair ümitlerinizi çöpe atın , kendinize de yazık etmeyin .

Takım maddi olarak yeniden yapılanmaya gidiyo , durumun ciddiyetini anlamıyorsunuz belki ama öyle ha deyince transfer yapılacak para yok hele ki devre arasında .

Bırakın bu sene böyle bitsin , sene sonuna doğru hoca netleşir , onun isteğiyle transferler yapılır ve onun arkasında da durulur , belki o zaman bir şeyler olur .

Daha çok yazmak istediğim şey var da ben de sinirliyim , ben de bıktım ama maçtan dolayı değil sizin yaptığınız yorumlardan dolayı .

Yeter ya kusura bakmayın da biraz akıllanın , sabretmeyi öğrenin . Aksi takdirde değil 30 yıl 300 yıl geçse de bizden bi bok olmaz .

Allahtan yeni hoca gelmedi , şuan bu kadroyla yeni hoca gelseydi kesinlikle ve kesinlikle %80 lerde başlayacak olan kredisi bu maçla birlikte %50 lere inerdi , beşiktaş maçından sonra da kovardınız .

Biraz sabretmeyi öğrenin ya yazıktır , hem kendinize hem bize yazıktır ...

Yorum

• Yemin ederim şu forumda basarisizligin nedeninin taraftar olduguna ikna oldum. Tesekkurler katkısı olanlara.

Yorum

• Hesapları da çok güzel, küçük kafalarınca usta mali durumu az düzeltsin gelip yine kulübe çöreklenmeye çalışır bu sülükler.

Yorum

• Bir sekilde 0-2 yaptiysan, en azindan ilk yari sonuna kadar gol yemeyeceksin ki rakip ümitlenemeyecek cesaretlenemeyecek...
                            3-2 yaptiktan sonra herifler bize ders verdi, öne geçince sonuç nasil korunur nasil savunma yapilir, bunu gösterdiler
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Büyük paydaş Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı enkaz böyle 2 ayda toparlanır mı sandınız beyler? Durun bakalım, daha neler neler çıkacak..

Usta'nın Sadi ile devam kararı tartışılır, ki bence de yanlıştır. Ama bunu "kelle isterük" tarzında söylersen tepki görürsün..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boş laf boş.Takımın 2 aydır hocası yok,alt yapı hocası takımı sahaya çıkarıyor her boku İHO'ya sarmayın
                                Kulubün beş yıllık gelirlerini ipotek eden,futbolculara ödeme yapmadığı için kulubü UEFA'da zor duruma bırakan,olan biteni gizleyen İHO değil mi
                                Kime saracağız?
                                Gelir gelmez 30 trilyonu indirimlerle kurtaranlara mı?
                                Sen sakin ol merak etme,işin başındakiler senin gibi İHO savıucularından az akıllı değil.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X