Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacıosmanoğlu gideli 1.5 ay oldu.Yönetime geliyorsan transferlerini yapacaksın.Ömrümüzün sonuna kadar Hacıosmanoğlu'na sallayalım ne güzel.
    Ne kadar kolay öyle değil mi ?
    İHO çapsızı 2.5 sene boyunca öyle bir enkaz bıraktı ki... Sen de kalkmış diyorsun 2.5 senelik enkazı, pisliği 1.5 ayda neden kaldıramıyorsun ?
    Lanet olsun sen ve senin gibi zihniyete! Kulüp borçtan adım atamıyor kalkmış transfer neden yapılmıyor diye soruyorsun!
    Ayıp! Vallahi ayıp!
    Hamiş

Yorum

Hareket edemez noktada falan değiliz bu yalanları kimse yemiyor.Yönetime gelirken sponsporluk anlaşması yapacaksın sağlam nakitin olacak.2.5 aydır takımı alt yapı hocası çalıştırıyor bu ayıp büyük kulübün.

Yorum

• İkili averajı da Bursa'ya verdik gerçi pek bir önemi kalmadı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah'tan yapmadı.usta ya 500 milyon borç .beş para etmez kadro.küme düşmeye oynayan 1461 bıraktı.bravo hacı ya
          Beş para etmez kadro haa
          Gül gül öldük.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Muharrem başkan hatanda hala daha ısrar ediyorsun sadi ile olmaz forvetsiz olmaz sene sonuna kadar biz bu şekil dayanamayız yapma böyle yahu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kaliteli bir hoca getirilecekse eğer sadı hocaya katlanılmalı, yarım bir hoca geleceğine sene sonu tartışılmıcak bir hoca beklenmeli...

Yorum

• Teknik direktörsüzlüğü geçtim yahu insan en kötü 1461'den bir stoperi getiri kulübeye koyar ne olur ne olmaz diye madem Douglas kazması ne transfer oldu ne de oynasa bir halt ettiği var diye.

Bu kadar aptallık olur mu?

M'Bia'yı göbeğe çekeceğine Lazio'da tandem oynamışlığı olan Cavandayı çek oraya sağ bekte de kimi oynatırsan oynat. Bırak M'Bia yerinde oynasın.

Ama diyoruz işte takıntılar ve zeka düzeyi bu kadarcık bile düşünmenin engeli. Şimdi bu insanlar Trabzonspor futbol takımını başında ''teknik heyet'' diye ünvan alıyorlar öyle mi?
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 1963 model antreman ile fizik kondisyon bu kadar olur 20 dk lık kondisyon ile oynadik onu da ilk 20 de kullandik. Sadi hocaya da kizamiyorum adam bas bas bagirdi 3 maclik hocayim birini bulun da ben daha fazla rezil olmayayim dedi. Bu mactan sonra apar topar biri bulunur. İnşallah iyi cikar
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 4 gol yedik ve 4'ü de duran toptan.. Savunmamıza bir de bu açıdan bakın.. Bir Puyol değil belki ama Mustafa "Mevcut Kadroda" oynaması gereken ilk oyunculardan biri. Bunu bugün görebilmek lazım.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi de seçimde karşıtı olarak tercih edildiği hekimoğlu giray bulak vb. birini getirecekti takımın başına. vizyon söylemiyle iş başı yapan yönetim de sadi hocayla götürmeye çalışıyor süreci.

takımın onbirine transfer edilmiş santrfor, stoperini satmışsın ya da kadrodan men etmişsin, tek bir takviye yapmadan lige başlıyorsun. ben burada değil vizyon tam anlamıyla organizasyonsuzluk, plansızlık, hazırlıksız yakalanma görüyorum. bunları eleştirmeyecek miyiz?
                      Usta eleştirilebilir ama baştan asan kesenlere sitemim. Bir sürü sorunla boğuşuyor yönetim. Zaman az henüz

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hacıosmanoğlu gideli 1.5 ay oldu.Yönetime geliyorsan transferlerini yapacaksın.Ömrümüzün sonuna kadar Hacıosmanoğlu'na sallayalım ne güzel.
                      Usta geleli 1,5 ay oldu. Takat mı bıraktılar ,geçmiş yönetimden gelen tüm pislikleri bu yönetim temizlemeye çalışıyor. Ha deyince olmuyor hemen
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Transferden önce kulübün çorba olan düzenini düzeltmeleri gerekiyor,bu kadroda kafa olarak bitmiş sahada net görülen en az 3 adam var.Önce onlarla yola gidilecek mi belli olsun,sonra transferler gelir.
                        • Memento mori

Yorum

• dün her eleştirildiğinde ateşli bir şekilde iho'yu savunanların aynı hararet ve fecaat içinde Muharrem Usta hakkındaki mantıklı eleştirilere dahi tahammül edememesi cidden manidar. eleştirilmeyen yanlışını göremez, doğru yolu bulamaz bir anlayın artık bunu. argümanı sağlam olan, hakaret içermeyen her eleştiriyi ciddiye almak zorundadır mevcut yönetim. ben yaptım olduculukla buralara geldi bu takım. vizyon sahibi her yönetim kulübün her seviyedeki paydaşlarının katılım ve eleştirilerini ciddiye almak zorundadır. gelişim, ilerleme böyle mümkün olur. zora talip oldun, zoru ele geçirdin, zordan şikayet etmeyeceksin...
                          En son odyseuys tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 18:04.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• her zaman baskani destekledim ama secildikten sonra bu td mevzusunun basini yakacagi cok belliydi..ne idugu belirsiz bir tane adami takimin basina hoca diye dikersen boyle olur iste.herkese yeni bir heyecan gelmisken ersun yanali getirmek bu kadar zormuydu.forumdan herhangi birini takimin basina koyun sadi'nin yaptigini cok rahat yapar..ikinci lig takimlarina karsi galibiyetler alinca hoca sandilar sanirim..
                            ne olursa olsun koca ikinci yari bu adama emanet edilmemeli.
                            ayrica elestiri olur ama ilk gunden baskana sirt donmek olmaz..sonuna kadar arkasindayiz..kendisinden tek istegim hocayi degistirmesi.iyi bir hocayla bu kadro avrupa biletini alir..olasi bir ceza durumunda cezamizi bu sene cekmeliyiz..
                            bursanin bu kadar iyi gorunmesi tamamen bizim salakligimiz.10 yasindaki yegenim ilk golu yedikten sonra orta sahamiz bombos oraya onlemek almak gerekiyor dedi..simdi keline tukurdugum kenarda bunu gormedi mi?mbia'yi one cekip defansa baska birini monte etmek bu kadar zor olmamaliydi..hoca dedigin adam bunu yapardi ama o ne yapti?bizim gibi seyretti..
                            bide soner'e deginmek istiyorum..zorla degil bu adamdan kurtulamiyoruz..hala kurtarici diye oyuna sokuluyor..yaziklar olsun..
                            son olarak isini ciddiye almayan tonla adam var.cavanda,mehmet,mbia gibi adamlarin bana gore bu kadar kotu olusu kabul edilebilecek seyler degil.eline sopayi alacak kulubeye baktiklarinda korkacaklari bir hoca sart..

Yorum

• suc sapkayi trabzonda tutan baskanda.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 yil ihonu yedigi her arpa yumagini savunan adamdan nazireler

bu takim onun takimi
                                övünün
                                Boş laf boş.Takımın 2 aydır hocası yok,alt yapı hocası takımı sahaya çıkarıyor her boku İHO'ya sarmayın
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X