Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek umudum bordo forma.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Tam Marin'in maçı ama yedek işte.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Stadda Trabzon seyircisi adına şaşılacak bir heycan var. Seyirci gayet iyi tezahürat yapıyor, ama takım henüz sahaya çıkmış değil )

Sent from my iPhone using Tapatalk
        ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• Bursaspor'un 11'i: Mert, Erdem, Sivok, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Jorquera, Faty, Stoch, Dzsudzak, Sercan, Necid

Yorum

• Özer yerine Marin olsa idi de olurdu.
            Bunun dışında eldeki malzeme ile ideal kadro bu.
            Marin ikinci yarı girip hızı ile sonuca gidebiliriz
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• 1461'i resmen yakıyorlar ve itiraz edecek bir allahın kulu yok stadyumda...bu hakemlerin tümünün allah verecek cezasını.

Yorum

• mbia-aykut tandemi kısa,
                aytaç- okay tandemi ağır.

bu dörtlü ne kadar geç çözülürse o kadar uzun kalırız maçta.
                bizim adımıza zor bir mücadele olacak. mehmet ya da cardozo şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece çok umutlu değilim dürüst olmak gerekirse. maç uzadıkça daha fazla ortak olabileceğimizi düşünüyorum.
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• bursa şu kadroyla önde basacaktır.zaten hamza hoca geldiğinden beri onu yapıyorlar.açıkçası önde basan takım biz olmayı başarırsak beklemedikleri bir oyun oynamak zorunda kalırlar.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam Marin'in maçı ama yedek işte.

yaa bu hoca marine niye taktı kardeşim yaa ben anlamadım yaa.marini oynatmayan hoca futbolu grqm bilmiyordur yazık sadi hocaya boşuna yıllarca hocalık yaptığını zannetmiş.

Yorum

• Yine forvetsiz çıkıyoruz. Geçmiş olsun Cardozo yok..

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursa şu kadroyla önde basacaktır.zaten hamza hoca geldiğinden beri onu yapıyorlar.açıkçası önde basan takım biz olmayı başarırsak beklemedikleri bir oyun oynamak zorunda kalırlar.
                        Hiç sesin soluğun çıkmıyor mübarek adam
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Cardozo niye çıkarıldı yanlış mı yazıldı yoksa ısınmada mı sakatlandı?
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzonspor'un Bursaspor maçı 11'i: Onur, Aykut , Cavanda, Musa Nizam, Aytaç ,Mbia, Okay, Marin, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin

kulübün animasyonunda Cardozo kadroda kadro sahaya çıkınca belli olacak sanırım
                            En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 15:18.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Cardozo oynuyor...

Yorum

• sadi del bosqe yine 6 forvetle çıkmış maça yersen!!!
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X