Tek umudum bordo forma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Özer yerine Marin olsa idi de olurdu.
Bunun dışında eldeki malzeme ile ideal kadro bu.
Marin ikinci yarı girip hızı ile sonuca gidebiliriz
Yorum
-
mbia-aykut tandemi kısa,
aytaç- okay tandemi ağır.
bu dörtlü ne kadar geç çözülürse o kadar uzun kalırız maçta.
bizim adımıza zor bir mücadele olacak. mehmet ya da cardozo şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece çok umutlu değilim dürüst olmak gerekirse. maç uzadıkça daha fazla ortak olabileceğimizi düşünüyorum.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
bursa şu kadroyla önde basacaktır.zaten hamza hoca geldiğinden beri onu yapıyorlar.açıkçası önde basan takım biz olmayı başarırsak beklemedikleri bir oyun oynamak zorunda kalırlar.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam Marin'in maçı ama yedek işte.
yaa bu hoca marine niye taktı kardeşim yaa ben anlamadım yaa.marini oynatmayan hoca futbolu grqm bilmiyordur yazık sadi hocaya boşuna yıllarca hocalık yaptığını zannetmiş.
Yorum
-
Hiç sesin soluğun çıkmıyor mübarek adamİlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa şu kadroyla önde basacaktır.zaten hamza hoca geldiğinden beri onu yapıyorlar.açıkçası önde basan takım biz olmayı başarırsak beklemedikleri bir oyun oynamak zorunda kalırlar.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Trabzonspor'un Bursaspor maçı 11'i: Onur, Aykut , Cavanda, Musa Nizam, Aytaç ,Mbia, Okay, Marin, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin
kulübün animasyonunda Cardozo kadroda
kadro sahaya çıkınca belli olacak sanırım
En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 15:18.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum