Biletler ne zaman satısa cıkar acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kardeşim solbek Abdullahtan sonra gelmedi zaten Trabzona yine Yusufla musa ile falan idare edilir sıkıntı değil. Stopere de Mbia tek seçenek gibi. Asıl sorun forvet ne olacak.Bu maçı geçtim 2. yarıyı Cardozo-deniz-muhammet ile geçirmeye kalkarsak cardozonun yoklugunda felaket olur.İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe stoper ne solbek var.Nasıl çıkacağız maça merak ediyorum ki bu eksiklere forveti de ekleyebiliriz.
............................Onur...........................
Cavanda...........Aykut........Mbia.........Musa
.................Aytaç......Okay....................
Özer................Mehmet..............Marin
......................Deniz..........................
Sanırım böyle çıkarız.Musa ve Deniz'e mecbur katlanacağızbize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
bursa yeni stadında oynarsa çok zor bir maç olacak ilk resmi maçlarını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar zaten bizde dolu stadlarda deplasmanda hiç iyi oynayamıyoruz. Takımımıza başarılar umarım kazanırız ama zor olacakİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
kötü kadroİlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Cavanda Aykut Transfer Transfer
Okay M'Bia Aytaç
Marin Ekici
Cardozo
Başka türlü olmaz. Transferlerin yetişmesi şart. Musa ile 1-0 yenik başlarız.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu piramitten vazgeçin artık.kendi içinde patlar.amaç en iyi oyuncularını sahaya sürmek olmalı tabi ama taktiklerin el verdiği sınırda olmalı. işlemesi lazım oyunun.
Yorum
-
Tamda onu yaptım işte. En iyi oyuncuları koydum. Ortaya bu çıktı.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü kadro
şu piramitten vazgeçin artık.kendi içinde patlar.amaç en iyi oyuncularını sahaya sürmek olmalı tabi ama taktiklerin el verdiği sınırda olmalı. işlemesi lazım oyunun.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Sorsan en güçlü bölgemiz ortasaha, en zayıf bölgemiz kanatlar. Düzgün orta açabilen 1 tane kanat oyuncumuz yok. (Marin varda oynatmıyor profesör) ama ne hikmetse ortadan bir atağımız yok. Topu alan kanada veriyor. Gel de maç kazan.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
sefa hazırsa o oynasın.kanat forvetsiz olmuyor.
.......................onur
..cavanda...m'bia...aykut....alper
..................okay..aytaç
.........sefa........ekici.......marin
...................muhammet
sefa sağ kanatta da oynayabilir alper'e yardımcı olmak için.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum