Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonspor çok üst düzey oynamadı bu maçta lakin kazanmayı bildi...
Kazandıkça özgüvenleri yerine gelecek ve daha iyi oynayacaklardır....
Benim dikkat ettiğim başka bir husus var bu maçla ilgili...
Muharrem Bey eski başkanları maça davet etti.... Bir kısmıda gelip birlikte maç izlediler. Hatta seçimi 13 farkla kaybeden Celil Hekimoğlu'da gelip maç izledi. Eski yöneticilerde vardı maçta....
Bizi başarılı yapacak bir şey varsa o da bu maçta gösterilen BİRLİK olgusudur....
Ben 3-0 lık skordan fazla buna sevindim.....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 09:09.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
3-0 galip gelmemize rağmen antalya'ya çok pozisyon verdik.
onur eski günlerini hatırladığı için net skor ortaya çıktı.
bu maçta ekici iyi diyorlar...
ben beğenmedim ekiciyi,hatta çok kızdım,
çalım sevdasından ve bencillikten kurtulamayacak kendisi
ndoyenin ligde daha golü yok diye eleştiriliyor,yetersiz diyenler var,gitsin diyenler var,
onun yerine gelen üst düzey bir golcü..
aynı anlayışla gol atabilirmi?
ekici nin aklı fikri şutta
tabiki şut olacak ama boş pozisyonda arkadaşın var ise
çalımdan ve şuttan önce arkadaşına pas vereceksin,
oda boş kaleye gol yapacak,takım oyuncusu olacaksın,
ondan sonra ndoye gol atamıyor,
kardeşim ekici; antalya maçında arka direkte boş durumdaki ndoye ye pas vermeyip
şut çekiyorsun,ondan sonra şirin görünmeye çalışıyorsun,
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 galip gelmemize rağmen antalya'ya çok pozisyon verdik.
onur eski günlerini hatırladığı için net skor ortaya çıktı.
bu maçta ekici iyi diyorlar...
ben beğenmedim ekiciyi,hatta çok kızdım,
çalım sevdasından ve bencillikten kurtulamayacak kendisi
ndoyenin ligde daha golü yok diye eleştiriliyor,yetersiz diyenler var,gitsin diyenler var,
onun yerine gelen üst düzey bir golcü..
aynı anlayışla gol atabilirmi?
ekici nin aklı fikri şutta
tabiki şut olacak ama boş pozisyonda arkadaşın var ise
çalımdan ve şuttan önce arkadaşına pas vereceksin,
oda boş kaleye gol yapacak,takım oyuncusu olacaksın,
ondan sonra ndoye gol atamıyor,
kardeşim ekici; antalya maçında arka direkte boş durumdaki ndoye ye pas vermeyip
şut çekiyorsun,ondan sonra şirin görünmeye çalışıyorsun,
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız çok pozisyon verdik demişsiniz herhalde ben hatırlamıyorum,ciddi pozisyon dediğimiz 1 tane var oda köşeden vurup Onurun çıkarttığı top.
Aşağıdaki dakikalarda antalyanın ciddi gol pozisyonları oldu.
37. dakikada Onur Recep Kıvrak, net bir pozisyonda Antalyaspor'a gol izni vermedi. Eto'o'nun pasında yakın mesafede topla buluşan Guilherme'nin şutunda kaleci Onur Recep Kıvrak, köşeye doğru giden topu güçlükle kornere çeldi.
**
49. dakikada Diego'nun uzak mesafeden sert şutunda kaleci Onur Recep Kıvrak, soluna gelen topu kornere çeldi.
**58. dakikada ceza alanı sol çaprazında Guilherme'nin şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak'ı geçen topa Mustafa Yumlu müdahale ederek tehlikeyi önledi
*64. dakikada Guilherme'nin pasında sağdan ceza alanına giren Sakıp Aytaç, topu yerden Mbilla'nın önüne doğru çıkardı ancak bu futbolcu meşin yuvarlağa dokunamayınca, konuk takım gol fırsatını değerlendirememiş oldu
*71. dakikada Antalyaspor önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Eto'o'nun soldan ortasında ceza alanı içinde Aykut Demir'in ters kafa vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak topu çeldi. Boşta kalan topa Aykut Demir, Mbilla'dan önce müdahale ederek tehlikeyi önledi*
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle**
Aşağıdaki dakikalarda antalyanın ciddi gol pozisyonları oldu.
37. dakikada Onur Recep Kıvrak, net bir pozisyonda Antalyaspor'a gol izni vermedi. Eto'o'nun pasında yakın mesafede topla buluşan Guilherme'nin şutunda kaleci Onur Recep Kıvrak, köşeye doğru giden topu güçlükle kornere çeldi.
**
49. dakikada Diego'nun uzak mesafeden sert şutunda kaleci Onur Recep Kıvrak, soluna gelen topu kornere çeldi.
**58. dakikada ceza alanı sol çaprazında Guilherme'nin şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak'ı geçen topa Mustafa Yumlu müdahale ederek tehlikeyi önledi
*64. dakikada Guilherme'nin pasında sağdan ceza alanına giren Sakıp Aytaç, topu yerden Mbilla'nın önüne doğru çıkardı ancak bu futbolcu meşin yuvarlağa dokunamayınca, konuk takım gol fırsatını değerlendirememiş oldu
*71. dakikada Antalyaspor önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Eto'o'nun soldan ortasında ceza alanı içinde Aykut Demir'in ters kafa vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak topu çeldi. Boşta kalan topa Aykut Demir, Mbilla'dan önce müdahale ederek tehlikeyi önledi*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum