Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence de iğrenç, hiçbir altyapısı olmayan,bu fortmatıyla 10-15 senelik mazisi olan,deli saçması bir oyun.

Kolbastı diye birşey yok zate.. Kol havası var,Giresunda bir değişik formatı çalınır oynanır..Bize izafi edilen kolbastı şebekliği, trabzon kültürüyle uzaktan yakından bir bağı yoktur...Kolhavasının yozlaşmış bir halidir..Bu salakça müziği ve oynamaya çalışan gençleri gördükçe ben utanıyorum,yerin dibine giriyorum..
    Oh be, benim gibi düşünen birisi daha. [emoji3]

Yorum

Bence de iğrenç, hiçbir altyapısı olmayan,bu fortmatıyla 10-15 senelik mazisi olan,deli saçması bir oyun.

Kolbastı diye birşey yok zate.. Kol havası var,Giresunda bir değişik formatı çalınır oynanır..Bize izafi edilen kolbastı şebekliği, trabzon kültürüyle uzaktan yakından bir bağı yoktur...Kolhavasının yozlaşmış bir halidir..Bu salakça müziği ve oynamaya çalışan gençleri gördükçe ben utanıyorum,yerin dibine giriyorum..
      bence aşırı tepki veriyorsun. altyapısı var veya yok, önemli olan insanların ilgisidir.illa her yaptığımız şeyin köklere dayanmasına gerek yok.yeni bir yorumdur, insanlar sevmiştir. bu şekilde düşünerek yeni birşey üretilemez.

Yorum

• Bu kadar da tesadüf olur mu diyorum ama yine oldu.
        Herhangi bir sebepten dolayı gidemediğim tüm maçları farklı kazandık.
        Sivasspora fark attığımız plaka yazdığımız maçlarda da böyle olmuştu.
        Dün de Antalya maçına gidemedim 3 oldu
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dün ilk kez sefil görmedim Cardozoyu

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadar da tesadüf olur mu diyorum ama yine oldu.
            Herhangi bir sebepten dolayı gidemediğim tüm maçları farklı kazandık.
            Sivasspora fark attığımız plaka yazdığımız maçlarda da böyle olmuştu.
            Dün de Antalya maçına gidemedim 3 oldu
            O zaman haftaya ne yapacagini cok iyi biliyorsun degil mi
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman haftaya ne yapacagini cok iyi biliyorsun degil mi
              Haftaya gitme salı gün kupa maçı var kara kara düşünüyorum )
              Yanlız şu ayrıntıya dikkat çekeyim.
              Gittiğim maçlarda yeniliyoruz anlamı çıkmasın.
              Gidemediklerimde fark atıyoruz.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Haftaya gitme salı gün kupa maçı var kara kara düşünüyorum )
                Yanlız şu ayrıntıya dikkat çekeyim.
                Gittiğim maçlarda yeniliyoruz anlamı çıkmasın.
                Gidemediklerimde fark atıyoruz.

Kupa macini degilde, su Kasimpasa macina cok gitmek iste bir sekilde gideme bende gecen seneki 2 gs macinda da ayni kisiye misafirlige gittim ikisinde de maci izleyemedim ikisinide yenmistik, önümüzdeki gs macinda o kisiye gitmeyi düsünüyorum yine kismetse

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kupa macini degilde, su Kasimpasa macina cok gitmek iste bir sekilde gideme bende gecen seneki 2 gs macinda da ayni kisiye misafirlige gittim ikisinde de maci izleyemedim ikisinide yenmistik, önümüzdeki gs macinda o kisiye gitmeyi düsünüyorum yine kismetse
                  Kasımpaşa maçına gitme şansım yok zaten.
                  Trabzonda ki maçlar için geçerli
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

Kasımpaşa maçına gitme şansım yok zaten.
                    Trabzonda ki maçlar için geçerli

simdi gördüm Trabzonda yasiyormussunuz olsun bundan sonraki ic saha maclari size emanet

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence aşırı tepki veriyorsun. altyapısı var veya yok, önemli olan insanların ilgisidir.illa her yaptığımız şeyin köklere dayanmasına gerek yok.yeni bir yorumdur, insanlar sevmiştir. bu şekilde düşünerek yeni birşey üretilemez.
                      Beni yanlış anlamışsın Kardeşim..

Benim dediğimi kültür faşistliği gibi algılamışşın.Normalde bu kadar uzun yazmayı sevmem ama senin yazılarını beğenerek okuyorum,belki farklı düşünmene yardımcı olurum..

Toplumların kültürel gelişimi,erdemli ve ahlaki düşünce ile sentezlenmez ise o toplum çöker,erezyona uğrar..Tarihin hiç bir evresinde bir toplum kendi başına bırakılarak,salt toplumsal eğilimle yada, alan memnun satan memnun zihniyetiyle varlığını sürdürememiştir..Toplumlar, Felsefi,Sosyolojik ve Dini olarak ehilleştirilmez ise çarpık,sapık,materyalist eğilime yatkındırlar...

1930 yılların başlarında gerizekalı bir Almanın kurduğu bir parti 10 senede iktidar oldu ve 50 milyon insan bu piskopat Almanın ihtirasları sebebiyle öldü.Olaya senin açından bakarsak halktaki karşılığı büyüktü, milyonlarca insanı alanlarda toplayarak onların duymak istediği ve onları yücelten konuşmalarını hipnoz olmuşçasına dinliyorlardı...

Şimdi,
                      Ne alaka diyebilirsin, Gelelim memleketimize yabancı menşehli yarışma programları mesala herkez izliyor severek...Para kazanmak,Ünlü olmak için herşeyi mübah gören bir anlayışla bu insanlarımız şebeğe çeviriyorlar,Sonrada Turabi diye bir geri zekalının imza törenine binlerce çocuk gidebiliyor..Onun yarışma esnasında yaptığı kafa koparma harektlerini taklit ediyorlar...sempatik geliyor,Recep ivedik gibi geğirmek,Marka giyinmeyen okul arkadaşına ezik demek vb..

Kolbastıda bu kültürel erezyonun bir parçasıdır..Felsefi,kültürel bir islah olmadan tamamen piyasadaki mevcut tirende göre belli tipler tarafından geliştirilmiş bir ucubedir..Doğu karadenizdeki Savaş ağıtlarına,Yaylalara çıkıştaki coşkuya,Karadenizin dalgarına,Havasına,Suyuna,İnsanına uzaktan yakından bir bağı yoktur..Durum böyle iken bu adına kolbastı denilen şeyi Trabzon kültürü olarak lanse edilmesi ve O Şehrin en önemli foklorik öğesi gibi gösterilmesi,bir sürü versiyonunu tekrar tekrar dinletilmesi beni çıldırtıyor...
                      Burda görev kültür derneklerine ve düşünce ve tarih kulüplerine düşüyor...Avrupa 1960 lardaki Hippi akımının kültürlerine verdiği zararı hala kapatamadı..Narkotik ve Anarsist bir gençliğin müzikle kendisini ifadesinden başka birşey değildi.
                      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Beni yanlış anlamışsın Kardeşim..

Benim dediğimi kültür faşistliği gibi algılamışşın.Normalde bu kadar uzun yazmayı sevmem ama senin yazılarını beğenerek okuyorum,belki farklı düşünmene yardımcı olurum..

Toplumların kültürel gelişimi,erdemli ve ahlaki düşünce ile sentezlenmez ise o toplum çöker,erezyona uğrar..Tarihin hiç bir evresinde bir toplum kendi başına bırakılarak,salt toplumsal eğilimle yada, alan memnun satan memnun zihniyetiyle varlığını sürdürememiştir..Toplumlar, Felsefi,Sosyolojik ve Dini olarak ehilleştirilmez ise çarpık,sapık,materyalist eğilime yatkındırlar...

1930 yılların başlarında gerizekalı bir Almanın kurduğu bir parti 10 senede iktidar oldu ve 50 milyon insan bu piskopat Almanın ihtirasları sebebiyle öldü.Olaya senin açından bakarsak halktaki karşılığı büyüktü, milyonlarca insanı alanlarda toplayarak onların duymak istediği ve onları yücelten konuşmalarını hipnoz olmuşçasına dinliyorlardı...

Şimdi,
                        Ne alaka diyebilirsin, Gelelim memleketimize yabancı menşehli yarışma programları mesala herkez izliyor severek...Para kazanmak,Ünlü olmak için herşeyi mübah gören bir anlayışla bu insanlarımız şebeğe çeviriyorlar,Sonrada Turabi diye bir geri zekalının imza törenine binlerce çocuk gidebiliyor..Onun yarışma esnasında yaptığı kafa koparma harektlerini taklit ediyorlar...sempatik geliyor,Recep ivedik gibi geğirmek,Marka giyinmeyen okul arkadaşına ezik demek vb..

Kolbastıda bu kültürel erezyonun bir parçasıdır..Felsefi,kültürel bir islah olmadan tamamen piyasadaki mevcut tirende göre belli tipler tarafından geliştirilmiş bir ucubedir..Doğu karadenizdeki Savaş ağıtlarına,Yaylalara çıkıştaki coşkuya,Karadenizin dalgarına,Havasına,Suyuna,İnsanına uzaktan yakından bir bağı yoktur..Durum böyle iken bu adına kolbastı denilen şeyi Trabzon kültürü olarak lanse edilmesi ve O Şehrin en önemli foklorik öğesi gibi gösterilmesi,bir sürü versiyonunu tekrar tekrar dinletilmesi beni çıldırtıyor...
                        Burda görev kültür derneklerine ve düşünce ve tarih kulüplerine düşüyor...Avrupa 1960 lardaki Hippi akımının kültürlerine verdiği zararı hala kapatamadı..Narkotik ve Anarsist bir gençliğin müzikle kendisini ifadesinden başka birşey değildi.
                        yanış anlamanı istemem tabi. iyi bir tartışma konusudur ama saydığın diğer örneklerde kötü olanı algılayabiliyoruz. kolbastıyı onların yanına koyamadım ben. diğer insanları etkileyen kötü bir durum yok ortada.insanlar beğendikleri bir dansı yapıyor ve yayıyorlar. verebileceği zararı daha geniş detaylarıyla yazmak istersen okurum.bu haliyle tatmin olmadım

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yanış anlamanı istemem tabi. iyi bir tartışma konusudur ama saydığın diğer örneklerde kötü olanı algılayabiliyoruz. kolbastıyı onların yanına koyamadım ben. diğer insanları etkileyen kötü bir durum yok ortada.insanlar beğendikleri bir dansı yapıyor ve yayıyorlar. verebileceği zararı daha geniş detaylarıyla yazmak istersen okurum.bu haliyle tatmin olmadım
                          Benden bu kadar...

Ben bu konuda neden çok dertli olduğumu sana tarihsel ve kültürel örnekler vererek, sosyolojik tespitler vererek anlatmaya çalıştım..

Eksik taşları yada bağlantıları biraz araştırarak çözebilirsin...
                          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Bu arada pas tercihlerimiz çok yanlış ve oyuncu kafasını kaldırıp kim boşta diye bakmıyor bile direk en yakınında ki oyuncuyla paslaşıyor.

Yorum

• Aslında yavas yavas kadroyu oturtuyoruz.Devre arası yapılacak kritik transferler cok cok onemli.

------------onur---------

cavanda---aykut---****----****

-------mbia------aytac------------

****-------ekici----------marin

---------cardozo---------------

bence iyi takım.3 kritik transfer yapmalıyız devre arasında.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Rize macinda gole kadar cok iyi oynuyoruz akil almaz goller kaciyor sonuc 3-0 antalya maci fena degiliz golu buluyoruz durum 1-0 giderken 2-3 pozisyon veriyoruz her an 1-1 olabilirdi olmadi ama biz 2,inciyi atsak rahat bir mac olacak olmuyor devreye kirmizi kart giriyor 10 kisiye karsi bir penalti goluyle rahatliyoruz sonuc 3-0 takim hala calkantili bir sekile yol almaya calisiyor henuz istikrari ve rotayi duzeltemedik ama sanki duzelecekmis gibi hava esmeye basladi dileriz ogle olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X