Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Uy aha" kaldırılmamalı ve bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı. Anket açıp, yönetime ses duyurulmalı. Bu gol müziği bize özgüdür, Trabzonspor'la özdeşleşmiştir. Normal bir zamanda bu sesi duyduğumda aklıma atılan goller gelir. Bizim olana dahip çıkmalıyız. Bizi farklı kılana sahip çıkmalıyız. Trabzonspor kültürünün bir parçası haline gelmiştir ve böyle kalmalıdır. Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerlerden birkaçı da Uy aha'sıdır, kolbastısıdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Uy aha yok diye gole bile doğru düzgün sevinemedim ben.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok daha güzel seyler var gol sevinci olarak mesela gol sevinci olarak live is life güzel olmaz mı
        Neticede zevkler tartışılmaz ama uy aha Trabzonsporun sembollerinden biridir. Hatta Akyazı başlığına da yazmıştım: Uy aha eşliğinde kale arkasındaki dev bayrakların dalgalandığını düşünmek heyecan verici değil mi?

Yorum

• Uy aha kaldırılmasının mantıklı bir açıklamasını yapması lazım yönetim..Hele o kolbastı türevlerinin sanki belediye hoparlöründen kulak yırtarcasına inatla,tekrar tekrar çalınmasını vizyon?

Kültürel aktiviteler olabilir maç öncesi ve sonrası ama bu kolbastı nedir ? Bizim 2.000 senelik kültürümüzün nirvanası kolbastımı oldu yahu..
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ben Trabzon insanının uy muy aha diye konuştuğuna rastlamıyorum.gurbette yaşayanlar beni daha iyi anlayacaktır. Vizyon kelimesini kullanmam mevcut vizyonlu olma esprisi dolayısıyladır. Bence uy, aha Vs ile dışarı karşı etiket kullanmak yerine bizim çok daha güzel bizi anlatan öz değerlerimiz vardır. Kemençe olsun yukarıda arkadaşın belirttiği gibi horon olsun bunlar bana uy dan ahadan daha kültürel geliyor. Bunlar kullanılmalı. Anlatmak istediğim dışarıdan bakıldığında uylu oylu konuşan insanlar değil ki çünkü öyle değiliz, kemençeli horonlu kültürünü modern hayatla özdeşleştirmiş insanlar görmektir.yoksa saçma sapan türk dizilerinde filmlerinde şive kasacam diye saçmalayan zihniyet gerçeği göremiyor.
            Uy aha marşı ile sevinmek değişir değişmez bilemem. Ama değişim zaten sancılı olur farklı fikirler olur
            Benim görüşüm bu yöndedir. Kimine saçma kimine mantıklı gelir.fikirlerinize eleştirenlere saygı duyarım.

Yorum

• Uy aha kaldırılmış olamaz mı?, Milli marşımız değil sonuçta, senelerdir söyleniyordu şimdi kaldırmışlar. Bunda bu kadar büyütülecek bir neden göremiyorum açıkçası.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neticede zevkler tartışılmaz ama uy aha Trabzonsporun sembollerinden biridir. Hatta Akyazı başlığına da yazmıştım: Uy aha eşliğinde kale arkasındaki dev bayrakların dalgalandığını düşünmek heyecan verici değil mi?

Ya abi uy aha güzel hoşta demode oldu farklı şeyler şart.

Yorum

• Uyaha Kazımdır,Kazım da Trabzonspordur. Yönetim böyle bir yanlış yapmaz umarım.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçın iyileri
                    Onur,yusuf,mustafa,aykut,aytaç

Maçın vasatları

Mehmet,erkan,cardozo,mbia,
                    yusuf bence dünün en kötülerindendi, ne kademe yapabildi ne de orta vs. oranın adamı olmadığını çok net belli etti

Yorum

• Trabzonun Türkiyedeki tek gercek deplasman olmasi gercegidir kendi genel kültürümüze sahip cikmamiz
                      bunu her zaman yabanci rakip oyuncularda demistir

Trabzona vardinmi ilk ses tonu insanlarin baska oldugunu fark edersin
                      sonra konusmasi, müzigi derken insana suyu, havasi bilen bir baska gelir
                      kendimize özgü kalmaliyiz
                      farkimizi her zaman yasayip yasatmaliyiz
                      uy aha degisebilir am yerine gelen yine bize özgü olmasi sartiyla
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Benim ''Uy Aha'' hakkındaki fikrim şudur, nacizane ;

Yanlış hatırlamıyorsam 2004 veya 2005 yılı gibiydi , o zamanlarda tabii Trabzonsporluyuz felan diyorduk ancak yinede duygularım tam manasıyla oturmamıştı.
                        Maçları izlerken , gollerden sonra gelen ''Uy Aha '' Tınısı , içimdeki Trabzonspor sevdasını tam manasıyla oturtmuştu .
                        ''Uh Aha'' 12-13 yıldır, Trabzonspor ile özdeşmiş bir marş ve bu marşın kaldırılmasının hiç bir mantıklı açıklamasını bulamıyorum .
                        Yönetimin bu küçük hatasından döneceğini umuyorum .
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yusuf bence dünün en kötülerindendi, ne kademe yapabildi ne de orta vs. oranın adamı olmadığını çok net belli etti
                          Sol bekte kademe hataları yapmış olabilir ama istek ve olumlu oyunu gelecek için umut verdi.

Yorum

• Defanstaki müdahaleleri yerindeydi çok sırıtmadı oynar bence solbekte
                            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://mobile.twitter.com/demarkesp...821568/photo/1

cardozo seviyorum böyle gol sevincini

şu tribünlere 15 bin aklı basında adam gelse su topçular daha bi gaza gelir
                              Istanbul takimlari önemli maclarda 40-50 bin taraftara oynuyor.

Ayrica yeni stadimiz 40 bin kisilik olacak ama biz halen malesef 15 binlerden bahsediyoruz ve raziyiz bile bu sayi gelse.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslına bakarsanız tepki çekeceğiz belki ama o işe de bi vizyon hamlesi lazım. Golden sonra golü atan yabancı oyuncu için bişe ifade etmeyen onu havaya sokmayan ve dışarıdan bakan için saçma gelen uy aha diye sevinmek işini muharrem usta dün kaldırdı. Oradan bi parça vizyon yükledik. Uy aha tamam kazım koyuncu değerdir ama uy aha diye sevinmek nedir ya sadece yerele hitap eder. Özevlat olmayan futbolcu bununla motive olamaz.dünkü gibi daha modern hareketler daha güzel olacak başkanın vizyona uyacaktır. Kolbastı meselesinde çingene dansı diye deyip o dansla mutlu olanları üzmek istemem ama bence de galibiyet kutlaması daha vizyonlu olabilir orda katılıyorum size.
                                ancak bu kadar yanlış olabilirdi bir yorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X