İkinci yarının başında Marin oyunda olmalı. Hadi şapkalı şaşırt bizi bize küçük sürprizler yap.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
özer marin değişikliği zaten geçirgen olan ortasahayı daha da zayıf hale getirir. marin gerekiyorsa erkan'la değişmeli. özer çıkarılacaksa girecek olan oyuncu okay olmalı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Erkan tamam da Yusuf 13-14 sezonundan beri sürekli düşüşte.İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler nedir bu Yusuf ve erkan nefretiniz. Bu erkan dediğiniz adam isveç milli takımının oyuncusu. 7-8 sezondur İbrahimoviç'le yan yana oynuyor. Yusuf'a gelirsek ben her zaman olumlu hareketler görüyorum. şimdi böyle herkesi yerden yere vurursak bu çocuklar nasıl katkı verecekler. 400 milyon borç var. bu takımla devam edeceğiz. Yapmayın etmeyin biraz yapıcı olun. Hiçbiri kötü oyuncu değil ikisi hariç: Douglas ve bilhassa Alper uludağ.8. Kuşatma
Yorum
-
Erkan tamamda yusuf 2 senedir bizde adam kendini birazmi gelistiremez orta yapamayandan kanat ve bek olmazzzzzİlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler nedir bu Yusuf ve erkan nefretiniz. Bu erkan dediğiniz adam isveç milli takımının oyuncusu. 7-8 sezondur İbrahimoviç'le yan yana oynuyor. Yusuf'a gelirsek ben her zaman olumlu hareketler görüyorum. şimdi böyle herkesi yerden yere vurursak bu çocuklar nasıl katkı verecekler. 400 milyon borç var. bu takımla devam edeceğiz. Yapmayın etmeyin biraz yapıcı olun. Hiçbiri kötü oyuncu değil ikisi hariç: Douglas ve bilhassa Alper uludağ.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum