Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkinci yarının başında Marin oyunda olmalı. Hadi şapkalı şaşırt bizi bize küçük sürprizler yap.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yusuf rezil bi futbolcu..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• özer marin değişikliği zaten geçirgen olan ortasahayı daha da zayıf hale getirir. marin gerekiyorsa erkan'la değişmeli. özer çıkarılacaksa girecek olan oyuncu okay olmalı.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• önünde kimse yok, o nasil bir orta, yahu bu Adamin derdi ne tam olarak biri anlatabilir mi ?
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Özeri hayatta cikarmaz

Yorum

• Ulan adam erkana beceriksiz diyebiliyor ya forumda ben ne diyeyim.

Yorum

• Abi anlamıyorum ilk 15 dakika nefes aldirmadik sonra niye frenliyoruz yahu devam baskıya

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler nedir bu Yusuf ve erkan nefretiniz. Bu erkan dediğiniz adam isveç milli takımının oyuncusu. 7-8 sezondur İbrahimoviç'le yan yana oynuyor. Yusuf'a gelirsek ben her zaman olumlu hareketler görüyorum. şimdi böyle herkesi yerden yere vurursak bu çocuklar nasıl katkı verecekler. 400 milyon borç var. bu takımla devam edeceğiz. Yapmayın etmeyin biraz yapıcı olun. Hiçbiri kötü oyuncu değil ikisi hariç: Douglas ve bilhassa Alper uludağ.
                  Erkan tamam da Yusuf 13-14 sezonundan beri sürekli düşüşte.
                  8. Kuşatma

Yorum

• Yusuf mecburiyetten oynuyorsun tamam da biraz geliştir be kendini. Sadi Amcam da lütfedip Özer'i çıkarıp Marin'i alır mı acaba ??
                    Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Sabri bile artık orta açıp asist yapıyor
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler nedir bu Yusuf ve erkan nefretiniz. Bu erkan dediğiniz adam isveç milli takımının oyuncusu. 7-8 sezondur İbrahimoviç'le yan yana oynuyor. Yusuf'a gelirsek ben her zaman olumlu hareketler görüyorum. şimdi böyle herkesi yerden yere vurursak bu çocuklar nasıl katkı verecekler. 400 milyon borç var. bu takımla devam edeceğiz. Yapmayın etmeyin biraz yapıcı olun. Hiçbiri kötü oyuncu değil ikisi hariç: Douglas ve bilhassa Alper uludağ.
                        Erkan tamamda yusuf 2 senedir bizde adam kendini birazmi gelistiremez orta yapamayandan kanat ve bek olmazzzzz

Yorum

• Marin ikinci yarı başında girerse Sadi Hoca da değişme var demektir ama pek sanmıyorum...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Özer çok ezbere oynuyor. Ayrıca Antalya sağdan biraz daha yüklerse golü yeriz Yusuf çok boşaltıyor orayı pozisyon alma 0.

Beni şaşırtan Erkan

Yumlinho da kritik yerlerde araya güzel girdi.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yani şu Yusuf sadece hızı ve mücadeleci ruhuyla piyasada yıldız imajıyla geziyor. Altyapımızın özeti.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Yusuf'un boş bir oyuncu olduğunu anlamak için kaç sene daha geçmesi lazım ?
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X