kontratak yapma özürlü bir takımız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Arkadaş oyuna hükmedemiyorsun....Topu kullanamıyorsun...Hadi diyoruz kontraatak düşüncesi var....
Ama onu da yapacak adam yok..öyleyse baskı kurup 2. golü bulacaksın...
Kırışa, kora kora gireceksin...Antalya defansını 35-40 metreye çekmiş, biz de onnara doğru orantı ile geri çekilmişiz...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
beyler nedir bu Yusuf ve erkan nefretiniz. Bu erkan dediğiniz adam isveç milli takımının oyuncusu. 7-8 sezondur İbrahimoviç'le yan yana oynuyor. Yusuf'a gelirsek ben her zaman olumlu hareketler görüyorum. şimdi böyle herkesi yerden yere vurursak bu çocuklar nasıl katkı verecekler. 400 milyon borç var. bu takımla devam edeceğiz. Yapmayın etmeyin biraz yapıcı olun. Hiçbiri kötü oyuncu değil ikisi hariç: Douglas ve bilhassa Alper uludağ.
Yorum
-
Bu takım 90'ların Hamili, Ünallı, Abdullahlı veya Yattaralı, Gökdenizli, Tekkeli kontraatak futbolunu oynayamaz...
Yusuf'un hızına beceriksizliği engel...elde bir tek Engin var o da yavaş...
Sonuçta topa fazla sahip olup rakibin 2 bölgesinde, karambol ve duran topta golü bulan bir sistemin olması lazım...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
erkan'ın sağ kanatta oynaması gerek. solda çok rahat önlem alınabilen bir oyuncu. çok etkisiz kalıyor.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum