Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize maçında 18'e alınmayan Marin, kupa maçında gösterdiği performansla 18'e girmeyi hak etmiş (!)

Adama resmen bu muamele yapılıyor.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• eniştesinin gülü oynuyor yine.Torpilli .....
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• takım düşme potasına girdi bu işin şakası yok
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          11: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Yusuf, Mbia, Aytaç, Erkan, Mehmet, Özer, Cardozo

Yedekler: Uğurcan, Salih, Douglas, Okay, Marin, Muhammet, N'Doye

Şu yedeklerden Okay , Muhammet ve Marin 11 alınsın yusuf , erkan , özer çıksın maçı alırız , şapkanın tereğinden önünü göremiyor adam be ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• ya bu özerde bizim göremediğimiz sadinin gördüğü nedir çok merek ediyorum marin gibi bir adam özeri kesemiyorsa söylenecek çok şey var.

Yorum

• Akşam eve gidince hanım bak Marin alman yedek bıraktım yeğenimi oynattım diye kendini tatmin edecek ya Sadi. Stada da Sadi nin kendini tatmin etmesini izlemeye gitmemizi bekliyorlar. Şahsen işim olmaz

Yorum

• Hayır tamam Sadi'nin bir şeyden anlamadığı besbelli de, böyle hocalığa tahammül göstermek neyin nesi? Verin yol gitsin ya, bu ne böyle bulunmayan arap kumaşı gibi haftalardır taraftara eziyet etmesine tahammül gösteriyoruz. Usta'nın en büyük düşmanı olacağım bu gidişle, anlaşın işte Hamiyse Hamiyle, bir başkasıysa bir başkasıyla. Hala Avrupa için umudumuz varken su koyduk resmen lige.

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu işi bilsek bu adamlar alt yapıda, takımda, klübün içerisinde olmazdı. Kapağı takıma bi atan bir daha gitmiyor.
                  Dertleri takım değil akraba ilişkisi.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takım düşme potasına girdi bu işin şakası yok
                    amatöre taşıyalım istersen
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Asiri Özer takintisini anlamiyorum. Tamam iyi oynamiyor ama ondan da cok iyi oynayan yok. Özellikle Erkan mesela. Kanatlarimiz cok zayif ama Marini oynatmamasinin bir izahi olamaz.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kadro açıklanacak şimdi yine özer erkan, sonra gel de ağız tadıyla maç izle.
                        totem de yaptım ama sadi'ye işlemiyor arkadaş, dirayetli çıktı.

Yorum

• Gs lilerin Hamza için kullandıkları ifade vardı gs li arkadaşlarıma kızıyordum Hamza yı severdim çünkü ve Bursa da başarılı olmasını da isterim... Ama yani yazmayayım yazmayayım kimse kimseyi aşağılayamaz diyorum ancak maçtan sonra Sadi ye patlayabilirim.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Maçı kazanmasına kazanırız fakat bu adaletsizliklere dayanamıyorum yahu. Marin , Erkan ile Özer'in ikisinin oynadığı topu ve verdiği katkıyı tek başına verebilecek özellikte bir oyuncu iken bizim şapkalı tarafından oynatılmıyor. Dayanamıyorum arkadaş, bu nasıl bir düzendir?

Yorum

• Ya bu Özer ve Erkanda ne var aga ne görüyolar bunlarda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 3 haftalık geçici hoca hangi cesaretle torpilli oyuncu oynatabiliyor onu anlamıyorum
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X