Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla kardeşim Erkan'ın pasa dayalı futbolda yararlı olduğunu düşünüyorum.kötü oyuncu olmadığı net olarak ortada,evet son haftalarda yetersiz oynuyor lakin kötü oyun sorununu sadece Erkan'a bağlamamak gerektiğini düşünüyorum.
    Erkan body çalıştıktan sonra kanatlarda etkisiz olmaya başladı bunu kendi anlattı, aynı şey Volkan Şen'in başına gelmişti
    Bursa da tavsiye üzerine boksa başlamış bu şekilde eski hızını yakalamış.

Bu haliyle Erkan merkez de oynatılmalı kenarda eskisi gibi oynayamıyor artık.
    sakin olun...

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yumlu bu takimdan gidene kadar, [MENTION=43669]artvints[/MENTION] onu hep kadrolara yazacaktir, adamin takintisi, Yusuf ve Yumlu yapacak birsey yok
      Douglas çok ağır kalıyor.

Aykut ile devamlı oynasa belki birşeyler düzelir diye umuyorum.

Douglas,Aykut Musti bu 3'nden elbet 2 sine seçeceğiz

Hepsi pimi çekilmiş bomba

Douglas yavaş olmasa her türlü onu yazarım ama yavaşlığı başımıza bela açıyor

Aykut'un standardı yok

Musti arada error veriyor
      sakin olun...

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Vahid yüzünden Emrah'ı alamadık ya.En isabetli transfer olacaktı
        Emrah'ı 5 sene evvel Pendik'te oynarken Pendik Ofspor maçında Ofspor yöneticilerine önerdim kaale almadılar.dahada küçüklüğünü bilirim mahallem Dolayoba takımından,o zamanlardan belliydi iyi futbolcu olacağı.fırsat kaçmış değil bir kaç futbolcu takasıyla alınabilir bence.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Douglas çok ağır kalıyor.

Aykut ile devamlı oynasa belki birşeyler düzelir diye umuyorum.

Douglas,Aykut Musti bu 3'nden elbet 2 sine seçeceğiz

Hepsi pimi çekilmiş bomba

Douglas yavaş olmasa her türlü onu yazarım ama yavaşlığı başımıza bela açıyor

Aykut'un standardı yok

Musti arada error veriyor

Hocam Aykutta hemfikiriz geriye iki secenek kaliyor, özevlat Yumlu veya Hollanda Milli takim icin düsünülmnüs, EPL den teklifler almis sadece yanlis takima transferi sonucu Kariyeri düsüde olan Douglas mi ? Sadi Yumluyu secer bence ama ben olsam Douglasi oynatirdim.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Erkan body çalıştıktan sonra kanatlarda etkisiz olmaya başladı bunu kendi anlattı, aynı şey Volkan Şen'in başına gelmişti
            Bursa da tavsiye üzerine boksa başlamış bu şekilde eski hızını yakalamış.

Bu haliyle Erkan merkez de oynatılmalı kenarda eskisi gibi oynayamıyor artık.
            Katılıyorum,aynı fikirdeyim.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İstatistikler Aykut-Mustafa Yumlu tandemi diyor. Bence de kotu duruyor ama hem yenen gol sayısı hem de alınan skorlara bakılırsa Douglas olmuyor , var bir sıkıntı. Sol bekte Alper dışında yürüyebilen herhangi bir arkadaş oynayabilir. Aytaç'ı beğendim bu hafta ortasahada forma onun hakkı. Ön taraf Erkan, Marin, Ekici ve Cardozo'dan oluşmalı. Erkan , Marin ve Ekici sürekli yer değiştirmeli. Daha kreatif bir hücum hattı olur.
              ------------------Onur----------------
              Cavanda--Yumlu--Aykut--Yusuf
              ----------Mbia-------------Aytaç------------
              Erkan------------M.Ekici---------- Marin
              ------------------------Cardozo-----------------

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam Aykutta hemfikiriz geriye iki secenek kaliyor, özevlat Yumlu veya Hollanda Milli takim icin düsünülmnüs, EPL den teklifler almis sadece yanlis takima transferi sonucu Kariyeri düsüde olan Douglas mi ? Sadi Yumluyu secer bence ama ben olsam Douglasi oynatirdim.
                Pozisyon bilgisi ayağı düzgün ama sanki bu kadar ağır değilmiş de isteyerek ağır kalıyor, fiziki düşüşten kaynaklanıyor galiba.

Eğer Douglas oynacaksa eşleşmeler de dikkatli olmalıyız Cavanda fazlasıyla kademesine girmek zorunda kalıyor.

Bence Mustafa'ya nazaran topu oyuna sokarken daha etkili olduğu için ileri daha fazla çıkıyor ama çıkmasa daha iyi olur sanki.

Bir şekilde idare edeceğiz bu adamlarla ama mevcut stoper yapımız için yanlış transfer olduğunu düşünüyorum.
                sakin olun...

Yorum

Pozisyon bilgisi ayağı düzgün ama sanki bu kadar ağır değilmiş de isteyerek ağır kalıyor, fiziki düşüşten kaynaklanıyor galiba.

Eğer Douglas oynacaksa eşleşmeler de dikkatli olmalıyız Cavanda fazlasıyla kademesine girmek zorunda kalıyor.

Bence Mustafa'ya nazaran topu oyuna sokarken daha etkili olduğu için ileri daha fazla çıkıyor ama çıkmasa daha iyi olur sanki.

Bir şekilde idare edeceğiz bu adamlarla ama mevcut stoper yapımız için yanlış transfer olduğunu düşünüyorum.

Aynen keske bunun yerine Papy alinmis olsaydi yada ne bilyiim, Medjani yi bedava göndermek yerine cok daha akilli islere kalkisabilirdik.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

sol beke yusuf yazılıyor alperden çok daha iyidir bence ama

oda bek te eksik kalıyor

salih yumlu aykut cavanda

denenebilir

yusufu sağ kanatta erkanı solda kullanabilir açıkta

Yorum

rize maçında cavanda neden yedek kaldı bilen var mı

Yorum

biz bu emre güralı resmen harcamışız bu çocuk adam olur da bizde daha ndoyelerden umut bekleriz

Yorum

İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rize maçında cavanda neden yedek kaldı bilen var mı
                          gribi yeni atlatmıştı
                          sakin olun...

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emrah'ı 5 sene evvel Pendik'te oynarken Pendik Ofspor maçında Ofspor yöneticilerine önerdim kaale almadılar.dahada küçüklüğünü bilirim mahallem Dolayoba takımından,o zamanlardan belliydi iyi futbolcu olacağı.fırsat kaçmış değil bir kaç futbolcu takasıyla alınabilir bence.
                            Bence şu anki pozisyonundan çok daha ileri gidecek potansiyeli var.Vahid Sefa'yı veto etseydi çok farklı olurdu büyük ihtimal

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eto karşısında douglası görünce gülmekten çalım atamaz merak etmeyin.!!
                              Hahahaahahahaahahahahah
                              yav ben bu gece çok güldüm, hayırlısı bakalım :-))))

Yorum

Nazım usta ,Douglas biraz soru işareti. Etoo ile o ağırlıkta başa çıkamaz.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X