Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

benim aklıma yatan en iyi kadro

.................................onur..................................
    salih...............yumlu............aykut............cavanda

....................aytaç............mbia..........................
    yusuf.....................mehmet.....................erkan.

.........................cardozo..................................

özer-okay-marin hamle oyuncuları

kanatlar bizde dengesiz kalıyor
    salih gibi ileri çıkışları problemli topçu önüne yusuf gibi ger koşan hızlı topçu koyacan ki geriyi toplasın

erkan gibi geriye yardım etmeyen oyuncunun arkasına ileri çıkabilen geri dönüşleri hızlı oyuncu koyacan ki denge sağlansın

ileride ndoye cardozo muhammet farketmez

Yorum

Yaz ordan bir mağlubiyet daha.

Yorum

Onur
        Cavanda aykut mbia yusuf
        Ekici okaY aytac marin
        Ndoye cardozo
        Ugurcan yumlu salih besir özer erkan abdulkadir
        Bir kerede yedekler kötü olsun

Yorum

--------------------Uğur can------------------
          Cavanda------Aykut--Yumli-----Yusuf
          -------------------Mbia---Aytaç ---------------
          Ekici---------------Marin-------------Erkan
          ---------------------Cardozo-----------------

Yorum

Bu maçı almak şart
            Kasımpaşa deplasmanı çok zor
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

fark atıcaz . 6-2 biter.

Yorum

Bu maça gidilir!

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

Onur,Cavanda,Mustafa,Aykut,Yusuf,Aytaç,Mbia,Erkan,Marin,Mehmet,Cardozo.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur,Cavanda,Mustafa,Aykut,Yusuf,Aytaç,Mbia,Erkan,Marin,Mehmet,Cardozo.
                    Fatih kardeşim,şu anda bir güç beni Trabzonspor teknik direktörü yapsa ilk icraatım sorgusuz sualsiz Erkan denen kılkuyruğun kıçına tekmeyi okkalı bir şekilde basmak olurdu.
                    Zorunluluktan mı yazarsın yoksa var mı beğendiğin birşeyler bu adamda?
                    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

Eto'o yazar bi tane kesin.

Yorum

İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih kardeşim,şu anda bir güç beni Trabzonspor teknik direktörü yapsa ilk icraatım sorgusuz sualsiz Erkan denen kılkuyruğun kıçına tekmeyi okkalı bir şekilde basmak olurdu.
                        Zorunluluktan mı yazarsın yoksa var mı beğendiğin birşeyler bu adamda?
                        Valla kardeşim Erkan'ın pasa dayalı futbolda yararlı olduğunu düşünüyorum.kötü oyuncu olmadığı net olarak ortada,evet son haftalarda yetersiz oynuyor lakin kötü oyun sorununu sadece Erkan'a bağlamamak gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

Şu Vahid yüzünden Emrah'ı alamadık ya.En isabetli transfer olacaktı

Yorum

Sadi Tekelioglu kesinlikle 11 i ve oyuncu degisiklikleri yapmamali.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

bekler cavanda ve yusuf olacaksa önerini açmak gerekiyor.kanatlarda işe yarar adam yok zaten.ama merkeze 5 adam koyup dib dibe oynamaları demek değil bu. çift forvet arkalarında marin ve üçlü bir ortasaha işimizi görür.

Yorum

Eto'o 8 maçtır üst üste gol atıyor. Bizim maçta da gol atarsa 9 maçtır üst üste gol atmış olacak ve Süper Lig rekorunu kıracak...

Tabii ki atacak. Şu defans hattının Eto'o gibi kurnaz ve sürekli gol koklayan bir oyuncudan gol yememesi mümkün değil. Elimizdeki malzemeyi biliyoruz. Şimdi bu malzemeden en iyisini çıkarmak mecburiyetindeyiz.

Benim bu maç için iki alternatif kadrom var.
                                Onur
                                Cavanda-----------Yumlu---------Aykut--------Yusuf

Okay Yokuşlu-----M'bia-----Ekici

Marin

Cardozo----Muhammet(N'doye)

2.Kadro:

Onur

Salih Dursun--------Yumlu-----Aykut----- Cavanda

O.Yokuşlu-----M'bia

Marin---------Ekici----------Yusuf

Cardozo

1.kadroyu ele alacak olursam, öncelikle defans kurgusunda Douglas'a yer vermedim. Hem sağ ve sol kanattan yediğimiz akınlarda olsun, pozisyonda aldığı yer olsun hem de müdahale etme kapasitesi olsun yeterince iyi değil. İlk kadroda Yusuf'u sol beke çekmemin sebebi kanatsız oyuna çıkmamız ve sol bölgede en azından bir tane hızlı oyuncumuzun bulunması gerektiğini düşünmem.

Cavanda ve Yusuf'lu bekler ile hücum gücümüzü, kontra ataklarda geriye dönüş hızımızı ve defanstaki top tekniğimizi net olarak yukarı çekmiş oluyoruz. Okay-M'bia-Ekici üçlüsü de orta sahada inanılmaz bir duvar olacak.

M'bia genel olarak savunmanın yükünü çeken oyuncu gibi görünse de hem Okay hem de Ekici defansa gelip oyun kurma çabasında bulunan tipte oyuncular.

Ayrıca önlerinde Marin'in oynadığını düşünürsek Ekici'nin onun arkasında görev yapması her anlamda hücum gücümüzü arttıracak ve rahatlatacaktır. En uygun ortasaha kurgusu bu gibi duruyor şu anda.

Neden Cardozo-Muhammet ikilisi derseniz de bunun sebebi olarak N'doye'un üst üste çok kötü performanslar sergilemesini ve Cardozo'nun işini zorlaştıracağını söyleyebilirim. Muhammet 2 maç önce gol attı ve çok istekli bir oyuncu. Bu herhangi bir risk de taşımıyor ayrıca. Deneyimsiz mi ? Evet. Fazlaca deneyimsiz bir oyuncu ama çok hırslı. Antalya defansı da paramparça edilebilecek bir defans hattı.

Muhammet koşuyor, baskı kuruyor, çabalıyor. Bu da illa ki Cardozo'yla birleşince ortaya güzel bir sonuç çıkaracaktır...

Gelelim 2. kadroya: Bu kadroda sağ bekte Salih Dursun değişikliği yaptım. Salih'i genel olarak incelediğimizde orta kesme özelliğinin çok yetersiz olduğunu düşünebiliriz ancak defansif anlamda dünkü maçta da bence beklenenden iyi seviyede bir performans gösterdi. Önemli müdahaleleri vardı rakibe. Kart görme riski çok yüksek bir oyuncu ancak başka tercih şansımız olmadığı için Salih'e güvenmek zorundayız.

Cavanda'yı sol beke çektim. Aslında bu değişiklikleri yapmamın sebebi, bu taktikte kanatlı oynuyor olmamız. Cavanda sol bekte pek iç açıcı bir performans göstermese de kalitesi aşikâr. Orayı kotaracaktır.

Bu taktikte 3'lü orta saha olarak Okay-M'bia önlerinde klasik dizilim olarak Ekici yer alıyor. Bu orta saha hakkında pek yorumda bulunmayacağım çünkü genel olarak hakim olduğumuz bir dizilim.

Sağ kanatta Marin ile başlamayı tercih ettim. Marin sağ kanatta ters ayakta kalıyor evet. Ama yine Ekici'nin yardımları ile ayrıca Yusuf'la maç sürerken yapacakları kanat değişimleri ile rakibin aklını karıştıracak bir sisteme sahip olacağımızı düşünüyorum. Yine klasik olarak Cardozo tek santrafor olarak sahaya çıkıyor. Ancak bu sefer arkası teknik bakımdan çok kuvvetli.

Bu iki dizilimi sezon geneline yayabilirsek harika olur.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X