Ishakin boyu mu uzamis bu arada???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yeni yönetim gelecek güzel şeyler olacak dedik erken mi konuştuk nedir? paranormal activity izledim zerre gerilmedim şu fotograf içimi ürpertti. yahu biz bu kabustan uyanamayacakmıyız? nerden çıktı bu af olayı? umarım garantiye aldığımız kupa maçlarında oynatıp piyasa yaptırmak içindir
Yorum
-
Yok. Zaten 1,87 mİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIshakin boyu mu uzamis bu arada???
Diğerleri nispeten kısa olduğundan İshak hayli uzun gözüküyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sevgili kardeşlerim, dostlarım,İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon da heyecan kalmamış ya, passolig falan hikaye, 10 tl lik maçta tribün dolmuyosa Trabzon bitmiştir.
İstediğimiz Başkan seçildi ve itibarımızı ve iyice bozulan fabrika ayarlarımızı düzeltmek için uğraşıyor.
Şike sürecini takip ediyor, girişimlerini hızlandırıyor.
Stad en az 15.000 olmalı, fiyatları indirdi adam, feda sezonuna razıyım. Yeter ki iyi, keyif veren bir takım olalım.
Başka TS yok.
Hep destek tam destek.
Bazı oyuncular ve Sadi Hoca'ya kızıp gemileri yakmayalım, köprüleri atmayalım.
Bu takımı hep birlikte ayağa kaldırıp eski şaşalı günlerine kavuşturalım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Iyide Trabzonda sorun bilet fiyatlari degil ki. Futbola olan inancin bitmis olmasi.. Agzinla kus tutsan da bu duzende bi işe yaramiyor. Senaryosu yazili olan oyunu da kimse izlemek istemiyor..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Kalede kaleci var diye şut mu çekmeyelim Burçak abi?
Senelerdir burada sen de varsın ben de varım yazıyoruz tartışıyoruz. Düzen hoşumuza gitmedi diye pes mi edelim?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Niyeyse de kimse bunu anlamak istemiyorİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyide Trabzonda sorun bilet fiyatlari degil ki. Futbola olan inancin bitmis olmasi.. Agzinla kus tutsan da bu duzende bi işe yaramiyor. Senaryosu yazili olan oyunu da kimse izlemek istemiyor..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Basın sözcüsü Ahmet Çubukçu, eski başkan ve yöneticileri Antalya maçına davet ettiklerini açıkladı.
Çubukçu, "Yeni bir sayfa açma adına bütün başkanlarımızı, eski yöneticilerimizi Antalyaspor maçına davet ettik. Birçok eski başkanımız bize maça geleceğini bildirdi. Ayrıca tüm taraftarımızı da tribünde görmek istiyoruz" dedi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Karşılıksız aşkımız için değerİlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMactan en buyuk beklentim 15.000+ kisinin gelmesi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Peki bu kesim maçları televizyondan izliyor mu ? Bence evetİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyide Trabzonda sorun bilet fiyatlari degil ki. Futbola olan inancin bitmis olmasi.. Agzinla kus tutsan da bu duzende bi işe yaramiyor. Senaryosu yazili olan oyunu da kimse izlemek istemiyor..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Hem de cayır cayırİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu kesim maçları televizyondan izliyor mu ? Bence evet
Yorum
-
Şu saate kadar kombineler dahil yaklaşık 3 bin koltuk satılmış görünüyor.Maça kadar bu sayı bırak 15 bini,6-7 bini bulursa ne âlâ.İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMactan en buyuk beklentim 15.000+ kisinin gelmesiGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yarın ola hayırola.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu saate kadar kombineler dahil yaklaşık 3 bin koltuk satılmış görünüyor.Maça kadar bu sayı bırak 15 bini,6-7 bini bulursa ne âlâ.Bordo-Mavi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum