Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba Uğur Demiroku gönderip Mustafa gibi 4. sınıf stoperi takımda tutmak hangi akla hizmettir.

Yorum

• ...............................................................ONUR....................................................
      .....Aykut Demir........................Douglas...................................................Aytaç Kara
      ....Cavanda...........................................................................................İshak Doğan
      ..............................Mbia......................Okay .................................................
      .................mehmet ekici .............................................marko marin ......................
      .................................................N. Doye........................................................................
      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Valla benim seyrettiğim Antalya bizi yener...
        Hangi şartta yenemez? Başkan ilk maçı, ulan biraz koşalım mücadele edelim, bir birimize pas atalım, şahsi oynamayalım derlerse
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• gollü zevkli maç olur . tribünler ne kadar dolacak hava lazım bahanede yok iho da gitti ....

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim bir sorum olacak. Passolig karşıtı olduğum için bende yok ama iptal kararı çıktı halihazırda. Şimdi ben passolig kartsiz antalya maçına gidebilir miyim
            Arkadaşlar passolig kalkmadı ve kalkacağınıda sanmıyorum, sadece bazı maddelerde Anayasa mahkemesi tüketici yani seyirci lehine iki maddede iptal kararı verdi ayrıca iptal olsa bile mutlaka bu uygulama benzeri bir sistem gelir yani değişen birşey yok artık passolig kartı almayın politikaları Trabzonspor a zarar vermeye başladı passolig kartınızı alın ve Trabzonspor'un yanında yerinizi alın lütfen.

Yorum

• Daha erken ama biletlere herhangi bi ilgi söz konusu değil henüz. Ben aldım bilet arkadaşla birlikte. İnşallah dolar stad, diğer türlü hiç sarmıyor.

Yorum

• ----------------------Onur-----------------------

Cavanda-------Aykut-----Douglas------------X

---------------Mbia---------Aytaç--------------

X-------------------Mehmet----------------Marin

---------------------Cardozo-------------------
                Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Maça ilgi az filan değil hiç yok.... ( bugün saat 13:00 itibarı ile)
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Posterlik
                    Düşman başına derler ya hani.Bunun için söylenmiş olsa gerek.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• sanırım yönetime, takıma destek anlamında taraftarımızdan fayda yok, iyi bir yönetim seçildi, bilet fiyatları yarı yarıya indirildi yine boş tribünler, lütfen katkı verelim dolu tribünlerden vaz geçtik en azından Avni Aker de 15 bin seyirci potansiyeline ulaşalım ilk haftadan yönetimi de heyecanlandırma adına bu sayıya ulaşmalıyız.

Yorum

• Maç başlıklarına girmeme zamanları geldi çattı.

Yorum

• Fatih Atik kullanılmalı. Serdar da bir nebze ama diğer 2 arkadaştan hiç ümidim yok.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Onur ve Hami Tolga ZENGİN'i aramış.

Onur moral vermiş.
                            Hami de kapılarımız sana açık demiş.

Devre arası Tolga dönebilir.
                            Ama bize yararı olur mu?
                            Orası meçhul işte.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar passolig kalkmadı ve kalkacağınıda sanmıyorum, sadece bazı maddelerde Anayasa mahkemesi tüketici yani seyirci lehine iki maddede iptal kararı verdi ayrıca iptal olsa bile mutlaka bu uygulama benzeri bir sistem gelir yani değişen birşey yok artık passolig kartı almayın politikaları Trabzonspor a zarar vermeye başladı passolig kartınızı alın ve Trabzonspor'un yanında yerinizi alın lütfen.
                              Kusura bakmayın ama sırf birinin akrabası veya yandasi diye resmen futbol zevkimizden haraç alıp para kazananlara 1 kuruş vermem. Hava satıp para kazanıyor Ahlaksızlar sırf birilerine yakın diye.

Ben kulübüme tsclup aracılığıyla destek çıkıyorum. En azından gönlüm rahat oluyor. Belki ben çok fazla abartiyorum ama ben böyle şeylerde hassasim.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Atik kullanılmalı. Serdar da bir nebze ama diğer 2 arkadaştan hiç ümidim yok.
                                sormasi ayip Atik nerede kullanilmali?
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X