Acaba Uğur Demiroku gönderip Mustafa gibi 4. sınıf stoperi takımda tutmak hangi akla hizmettir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
...............................................................ONUR....................................................
.....Aykut Demir........................Douglas...................................................Aytaç Kara
....Cavanda...........................................................................................İshak Doğan
..............................Mbia......................Okay .................................................
.................mehmet ekici .............................................marko marin ......................
.................................................N. Doye........................................................................Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
Valla benim seyrettiğim Antalya bizi yener...
Hangi şartta yenemez? Başkan ilk maçı, ulan biraz koşalım mücadele edelim, bir birimize pas atalım, şahsi oynamayalım derlerseSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Arkadaşlar passolig kalkmadı ve kalkacağınıda sanmıyorum, sadece bazı maddelerde Anayasa mahkemesi tüketici yani seyirci lehine iki maddede iptal kararı verdi ayrıca iptal olsa bile mutlaka bu uygulama benzeri bir sistem gelir yani değişen birşey yok artık passolig kartı almayın politikaları Trabzonspor a zarar vermeye başladı passolig kartınızı alın ve Trabzonspor'un yanında yerinizi alın lütfen.İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bir sorum olacak. Passolig karşıtı olduğum için bende yok ama iptal kararı çıktı halihazırda. Şimdi ben passolig kartsiz antalya maçına gidebilir miyim
Yorum
-
----------------------Onur-----------------------
Cavanda-------Aykut-----Douglas------------X
---------------Mbia---------Aytaç--------------
X-------------------Mehmet----------------Marin
---------------------Cardozo-------------------Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Düşman başına derler ya hani.Bunun için söylenmiş olsa gerek.İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
PosterlikOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
sanırım yönetime, takıma destek anlamında taraftarımızdan fayda yok, iyi bir yönetim seçildi, bilet fiyatları yarı yarıya indirildi yine boş tribünler, lütfen katkı verelim dolu tribünlerden vaz geçtik en azından Avni Aker de 15 bin seyirci potansiyeline ulaşalım ilk haftadan yönetimi de heyecanlandırma adına bu sayıya ulaşmalıyız.
Yorum
-
Kusura bakmayın ama sırf birinin akrabası veya yandasi diye resmen futbol zevkimizden haraç alıp para kazananlara 1 kuruş vermem. Hava satıp para kazanıyor Ahlaksızlar sırf birilerine yakın diye.İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar passolig kalkmadı ve kalkacağınıda sanmıyorum, sadece bazı maddelerde Anayasa mahkemesi tüketici yani seyirci lehine iki maddede iptal kararı verdi ayrıca iptal olsa bile mutlaka bu uygulama benzeri bir sistem gelir yani değişen birşey yok artık passolig kartı almayın politikaları Trabzonspor a zarar vermeye başladı passolig kartınızı alın ve Trabzonspor'un yanında yerinizi alın lütfen.
Ben kulübüme tsclup aracılığıyla destek çıkıyorum. En azından gönlüm rahat oluyor. Belki ben çok fazla abartiyorum ama ben böyle şeylerde hassasim.
Yorum
-
sormasi ayip Atik nerede kullanilmali?İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Atik kullanılmalı. Serdar da bir nebze ama diğer 2 arkadaştan hiç ümidim yok.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum