Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünyanın en büyük mısır üreticisi ABD'nin hollywood aracılığı ile yaptığı teşviklerden birisi. Sinema izlerken patlamış mısır yenir, sabah uyanınca mısır gevreği vs. vs. vs.

Ve sinemada film izlerken patlamış mısır yemek gerektiği şeklindeki angut davranış şeklini asla anlamadım. Hayatımda gördüğüm en salak şey bu...
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gençler herşey bir yana da, şu an sinemadayım ve yanımda oturan 17 yaşındaki bir oğlan tam bir buçuk saattir patlamış mısır yiyerek beni deli etti. Kendisi 36 kilo, yediği mısır 2 kilo şerefsizin! Bi bitmedi ya... Gacır gucur yiyo iskeletor. Filmden bişey anlamadım. Ana avrat dalmak üzereyim... Sonra da "DEEP BLUE'nun üslubu" diye başlarsınız yine... Ya sabır...

Edit: Anasına dönüp "karnım ağrıdı, çok mu yedim acaba" dedi şimdi. Yok az yedin kot kafalı. Bi de kovayı ye.

Abi bize bırakmazlar ama sezon sonu Eder Balanta ve Joel Campbell in sözleşmeleri bitiyor.Yönetime iletebilirmisin ?
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Son üç yıldır öyle eziyet öyle acılar çektikki kulüp zıvanadan çıktı..

Maçları haftalar öncesinden heycanla beklerken şimdi umrumda bile değil..

Onu bizden biri en az bizim kadar seviyor Trabzonsporu gamsız vurdumduymaz değil..

Bu lanet olası düzene gene iyi dayandı onun canı sağolsun Onur varsa Onur oynar az destek olun hep birlikte ayağa kalkacağız..

İhonun hurmanın olduğu yerden yeni çıktı anca bu kadar oluyor az sabır ve vefa onura yapmayın bari ayıp o bizden biri..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onur çok hatalı goller yiyor , bu böyle nereye kadar gidecek kaç etti artık. Kafasını toparlayamaz ise yollar ayrılsın sezon sonu güzel bir şekilde
          Direğin dibine sandalye atıp otursa onura laf etmem. Vasat bi kalecinin tutabileceğini tutsun bana yeter. Her zaman mucize olmaz. Peygamberimiz bile ayı bir kez ortadan ikiye ayırmış. Biz onurdan her hafta ayı ikiye bölmesini bekliyoruz. Olmaz

Yorum

• Forum'a yazmadığım zamanlar kazanmış oluyoruz bazen.
            Acaba diyorum, ben mi uğur getirmiyorum?

Yorum

• Dauglous mustafa alper salih bu defans hattının arkasına kimi koyarsan koy her maç gol yer..

Savunma arkasına atılan her top tehlike oluyor kağnı serseri mayın gibi oyuncular..

Sonuca değil sebebe bakın..

Yorum

• Biraz sabır. Kısa zamanda salih, yumlu, alper vb gibi formanın hakkını veremeyecek oyuncular temizlenecektir. Potansiyeli olup ta bunu yansıtamayan yüzde 80 'lik dilim de kendine gelecektir. Yönetim profesyonel artık. Şu an form düşüklüğü girdabıni doğru okumak gerek. Bu kulüpten gerçek anlamda dozer geçti abiler...

Az sabır...

Sizler de umutsuzluk girdabına girmeyin. Onur, ekici, Cardozo, mbia, okay, aytaç, cavanda, aykut, yusuf, erkan, marin vb...

Bunlar iyi topcular...

Esekten indik çok şükür...

Uzay mekiğine binecegiz, yolda 3, 5 tökezleme olur.

Az sabır.

Yorum

• Onur'un son 5 sezonda Trabzonspor'a verdiği katkıyı kimse verememiştir. 100 gol yese de Onur'un yeri ayrıdır.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur'un son 5 sezonda Trabzonspor'a verdiği katkıyı kimse verememiştir. 100 gol yese de Onur'un yeri ayrıdır.
                    Onur her zaman takımı idare etti,ekstra oynarak taşıdı bizi...Ama takım ve taraftar onu yarım sezon idare edemedi..
                    Sorun tamamen mental..Mental olarak yorgun kaptan..Ama yeni yönetim,yeni teknik heyet ve ona güven veren taraftar ile ayağa kalkacaktır.
                    Onurun tartışılması bile bizim için utanç.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• maçı izleyemedim.. 9 dakikalık özetlerini izledim.. acaba onur maç içinde ne gibi saçmalıklar yaptı da hedef tahtasına oturtuldu?
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• sorunun ne olduğunu ben sene başından beri imzamda yazmışım..douglas daha top oynamadan bende bıraktığı intiba çok hantal olduğu yönündeydi.. dün akşamki maçta da önünden geçen her topa ve herkese buyur abi önden sen geç demiş!! iki tane hantal stoperle tandem kurarsanız geri düştüğünüz her maç fark yemeye mecbursunuz.. bir de bunun önünde mbia- okay ikilisini ekleyin.. onlar da yeterince seri değil.. yanına bir de salih ve alper uludağı koyduk muydu rakipler de maç sonunda bize bunu sorar: koyduk mu?
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gençler herşey bir yana da, şu an sinemadayım ve yanımda oturan 17 yaşındaki bir oğlan tam bir buçuk saattir patlamış mısır yiyerek beni deli etti. Kendisi 36 kilo, yediği mısır 2 kilo şerefsizin! Bi bitmedi ya... Gacır gucur yiyo iskeletor. Filmden bişey anlamadım. Ana avrat dalmak üzereyim... Sonra da "DEEP BLUE'nun üslubu" diye başlarsınız yine... Ya sabır...

Edit: Anasına dönüp "karnım ağrıdı, çok mu yedim acaba" dedi şimdi. Yok az yedin kot kafalı. Bi de kovayı ye.
                          61

Yorum

• Onur Trabzonspor un yıkılmayan son kalesidir..

Yaşasın davasına ihanet etmeyen onurlu taraftarlar yaşasın kalesini terk etmeyen büyük kaptan ONUR RECEP KIVRAK..

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dünyanın en büyük mısır üreticisi ABD'nin hollywood aracılığı ile yaptığı teşviklerden birisi. Sinema izlerken patlamış mısır yenir, sabah uyanınca mısır gevreği vs. vs. vs.
                              sinema izlerken ali nazik yenecek değil ya patlamış mısır yenir tabi

maç başlığına geldik nerden aklınıza geldi bunu tartışmak

ayrıca onur, cardoza gibi oyunculara artık yol verme zamanı geldi, kimse kusura bakmasın çekemeyiz artık bunları

senede 10 trilyon para sırf bu ikisine veriliyor katkı sıfır, böyle kamburlardan kurtulursak öyle düzlüğe çıkarız
                              En son kayyum61 tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 17:09.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur her zaman takımı idare etti,ekstra oynarak taşıdı bizi...Ama takım ve taraftar onu yarım sezon idare edemedi..
                                Sorun tamamen mental..Mental olarak yorgun kaptan..Ama yeni yönetim,yeni teknik heyet ve ona güven veren taraftar ile ayağa kalkacaktır.
                                Onurun tartışılması bile bizim için utanç.
                                Bu adam ekmeğini bu işten kazanıyor. 2.5 milyon avro garanti ve maç başılar primlerle 3 milyon avro senelik alıyor.

Ne demek taraftar Onuru taşıyamadı. Babasının hayrına bu takımda değil bu adam. Parasını verme bak bakalım kim kimi idare ediyormuş

Bukadar duygusal olmayın. Bu paralar normal insanların, yani bizlerin, ömrü billah göremeyeceği paralar. Çalışacak ve kurtaracak oyuzden bu paraları alıyor. İşini düzgün yapamazsa azarıda işitir kimse kusura bakmasın.
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X