Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abartmayi ve karalamayi cok seviyoruz
    ersun yanal altindaki genclerbirligi macindan sonra oynadigimiz en iyi futboldu dün izledigimiz
    alper tercihi kesinlikle yanlisti
    özer tercihide tartisilir...fakat dün cok fena oynamadi
    cavanda, marin sakat/hasta ve tam olarak iyilesmemisti ondan kadroda yer almadilar

bu istekli topa devam eder takim umarim
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onur herkesin zannetiğinin aksine mükemmel bir kaleci değildir.

taraftarın gözünde çok büyüttüğü devleştirdiği bir külkedisidir.

sadece ortalama bir kaleci.
      Yav he he.

Yorum

• La ben yazımda "purusu" diye bişey yazmadım. Kim değiştirmiş onu. Ben gövdemizin bacaklarımıza bağlandığı hizanın arkasındaki bol yağlı ( ki bende kaslı) organımızdan bahsettim. Prensip olarak vücudumuzun herhangi bir bölgesinin genel adının sansürlenmesini şiddetle kınıyorum.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur Gitsin satılsın diyenler yerine kimi alacağız. Diyelim ki ondan iyisini söyleyebildiniz ve biz de aldık.

Yeni gelen Panter kalecimiz, İlk yediği hatalı golde, Siz "Onur gibi kaleci satıldı yediği gole bak Ahh Onur Vah Onur diyecek misiniz? Demeyecek misiniz?"

Demeyecekseniz ve öyle bir kaleci bulup aldırabiliyorsanız Vallahi satın billahi Satın Onur u.
          Çok uzağa gitmeye gerek yok 3-4 hafta önceki panter esteban a ne oldu diye sormak yeterli ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            La ben yazımda "purusu" diye bişey yazmadım. Kim değiştirmiş onu. Ben gövdemizin bacaklarımıza bağlandığı hizanın arkasındaki bol yağlı ( ki bende kaslı) organımızdan bahsettim. Prensip olarak vücudumuzun herhangi bir bölgesinin genel adının sansürlenmesini şiddetle kınıyorum.
            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Onurun önüne irtibat kurabildiği uyumlu ne yapacaklarını bilen kalecinin işte benim defansın bu diyebildiği bi defans hattı kurun sonra eleştirin. Defansına güvenmeyen kaleci hatalı gol yer çünkü yapması gerekenin nr olduğuna karar veremez pozisyonlarda. Onur da bu ara bunu yaşıyor.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Yorum

• Onur'un kaleciliğini tartışıyoruz ya la ciddi ciddi... Gerçi Lucescu ve Mourinho'da masaya yatırılmış ve çok yetersiz olabilecekleri de söylenmişti... O gün forumu bırakmalıydım. Çünkü hocamız Sadi idi...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ?

hayır.düşüncem bu.

Yorum

• Takımı ikiye ayırmak gerekirse bunu Onur ve diğerleri diye yaparım.

Onur kadar taş düşsün....

Tövbe tövbe
                    En son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 16:18.
                    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• maxresdefault.jpg
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Gençler herşey bir yana da, şu an sinemadayım ve yanımda oturan 17 yaşındaki bir oğlan tam bir buçuk saattir patlamış mısır yiyerek beni deli etti. Kendisi 36 kilo, yediği mısır 2 kilo şerefsizin! Bi bitmedi ya... Gacır gucur yiyo iskeletor. Filmden bişey anlamadım. Ana avrat dalmak üzereyim... Sonra da "DEEP BLUE'nun üslubu" diye başlarsınız yine... Ya sabır...

Edit: Anasına dönüp "karnım ağrıdı, çok mu yedim acaba" dedi şimdi. Yok az yedin kot kafalı. Bi de kovayı ye.
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 16:27.

Yorum

• Ve sinemada film izlerken patlamış mısır yemek gerektiği şeklindeki angut davranış şeklini asla anlamadım. Hayatımda gördüğüm en salak şey bu...

Yorum

• Fizik gücü çok önemli. Donu belinden düşen adam görmek istemiyorum sahada

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ve sinemada film izlerken patlamış mısır yemek gerektiği şeklindeki angut davranış şeklini asla anlamadım. Hayatımda gördüğüm en salak şey bu...
                              film sarmadı heralde

Yorum

• onur çok hatalı goller yiyor , bu böyle nereye kadar gidecek kaç etti artık. Kafasını toparlayamaz ise yollar ayrılsın sezon sonu güzel bir şekilde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X