İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Vallaha takimdaki hic bir oyuncudan memnun degilim cavandanin ilk haftalardaki ve mbia nin 2 3 maclik performansi haricinde su oyuncu grubundan kotu performans dolayisiyla kim kadro disi birakilsa niye diye soramam hepsi inanilmaz kotu kalite anlaminda soylemiyorum tabiİlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatiliyorum peki ya mbia dan memnunmusunuz?? bir yabanci aldik üstüne imza parasi iki milyon euro verdik aylik yillik baska ...biraz farkli olmak mecburiyetinde degilmi??
mbia abilik yapmali ortasahada ..ben aytaci okaydan ve mbiadan daha cok begeniyorum cocuk sut cekiyor kosuyor calim atiyor kacmiyor biraz daha üstüne koysa milli takima secilir ..mutlaka bir degil iki Saglam ortasaha oyuncusu gerekiyor ama birisi Maestro olmali topu yönlendirmeli calim atabilmeli güven vermeli yokmu böyle bir oyuncu bize Uygun sartlarda gelsin ??
Yorum
-
Sizede izlemenizi tavsiye ediyorum inanin cöp ligi olan turk liginden daha fazla keyif veriyorİlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamda resmindeki gibi basketbol izlemeni tavsiye ediyorum.futbol sana göre değil renkdaşım.
Yorum
-
Onur hatali kesinlikle ilk gol de...
Ama ben kaliteli oyuncularimiza fazla yüklenmiyorum kulubun icine ettiler takim piskolijik olarak cöktü. Özellikle bir kaleci piskolijik olarak cöktüyse o kisi hatalar yapar.
Tekrar toparlama zamani...Muharrem Usta ve ekibine güveniyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle macdan önce senin mesajini gördüm yeneriz demistin, halbuki güvenmistim sana
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Boyle maclardan sonra yorumlari okurken kimin nekadar "kaliteli" oldugu ortaya cikiyor.
Adil hakemlerle su takim bile sampiyonluk yarisinda olurdu. Ha bu takima 3 net transfer yap kesinlikle son haftalara kadar potada olur ustune iyi bir TD getirirsen ve istikar yakalarsan 3 sene icinde sampiyonda olursun.
Trabzonspor artik akilla yonetilmeli. Kavgamizida akilla yapmaliyiz vurup kirmanin kimseye faydasi yok.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İnanmıyorum ya bir futbolcu ancak bu kadar güzel aklanır.Üniversiteler idari bilimlerinde konu olarak işletilmeli,yönetici kuyusu nasıl kazılır sevilmeyen yönetici nasıl gönderilir diye sorsalar yukarıdaki mesaj göstermek yeterli.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un form düşüklüğü normal. Güveninin tavan olması gereken bir mevkide görev yapıyor. Ama güven bırakmadılar. Kime güvenecekti? Hurma'ya mı? Hurma'nın etkisine aldıkları çalışanlara, futbolculara mı? Eski başkana mı? Eski teknik direktörüne mi? Önündeki defans hattına mı? Mustafa'ya mı, Alper'e mi, Aykut'a mı, Cavanda'ya mı, Salih'e mi, Constant'a mı, Douglas'a mı?
Yorum
-
Onursporlular çok tehlikeli..
Üstüne gelen topu ayağın altından kaçırmakta onun bunun suçu.
Onur Trabzonspor kariyerinde hiçbir zaman sağlam defansla oynamadı.Göbekli serkan tekvandocu Giray vsvs.
Herkes açıklamaya çekiniyor ama gerçek bu Onur heyecanını kaybetti.Bizde kalmakla hem kendine hemde bize yazik edecek.
Yorum
-
DEEP BLUE
Burada yazılan bazı şeyleri okuyunca Onur'un kaleci değil mezar kazıcı olduğunu öğreniyoruz. Sağolsunlar ufkumuzu açıyorlar... Henüz 26 yaşındaki bu çocuk Saraçoğlu'da panter kesilirken iyi, Rize'den gol yerse kötü... Liverpool'da penaltı kurtarırken kelebek, Antep'ten gol yerken kova... Bu kulübün anlı şanlı yöneticileri purusu yemeyip onu "taraftar sakinleştiricisi" olarak stat dışına gönderirken efsane, kendisini yemeye kalkan tek dişi kalmış canavarlara direnirken hain... E satalım da kurtaralım madem...
La bi gidin be!...En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 15:25.
Yorum
-
Güven bırakmadılar dedim, kuyularını kazdı demedim. Bir daha okuyun.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmıyorum ya bir futbolcu ancak bu kadar güzel aklanır.Üniversiteler idari bilimlerinde konu olarak işletilmeli,yönetici kuyusu nasıl kazılır sevilmeyen yönetici nasıl gönderilir diye sorsalar yukarıdaki mesaj göstermek yeterli.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Onur Gitsin satılsın diyenler yerine kimi alacağız. Diyelim ki ondan iyisini söyleyebildiniz ve biz de aldık.
Yeni gelen Panter kalecimiz, İlk yediği hatalı golde, Siz "Onur gibi kaleci satıldı yediği gole bak Ahh Onur Vah Onur diyecek misiniz? Demeyecek misiniz?"
Demeyecekseniz ve öyle bir kaleci bulup aldırabiliyorsanız Vallahi satın billahi Satın Onur u.TRABZONSPOR.
Yorum
-
Ya kardeşim insanları eleştirirken isimlerinin başına hakaret eklemeden yorum yapamıyormuyuz.bu şekilde davranarak haklı olduğun tezde haksız duruma düşüyorsun gerek yok.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun zaten sadece para değil. Sorun iho hurma denyolarının akıl yoksunu olmaları başka birşey değil.
Sen Ptt oyuncusuna 450 bin € garanti ücret ve bonservisine de 1 milyon € ver transfer et. Sonra takımda iyi kötü sol beki kotaran oyuncunun 4 aylık maaşını dahi ödeyemeyip serbest kalmasına sebep ol ve üstüne üstlük yattığı yerden kulübü ona 2,5 ödettirmeye mahkum bırak. Son olarak da çık pişkin pişkin bahar yaprak zırvalamaları yap.
Affedersiniz ama bu iho gelmiş geçmiş en kepaze başkandır gözümde. Sadri Şener'in eline de su dökemez.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum