İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
uclu oynayabilsek cok iyi olacak ama zor.
---------onur--------
--aykut----mbia---mustafa---
cavanda----aytac----okay---yusuf
---------ekici------marin---------
-----------muhammet---------------
su an muhammet in dinamizmine ihtiyacımız var.Devre arası yapılacak transferlerle Cardozo yu işler hale getirebiliriz.
-ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Mustafa zaten belli ondan çok bir şey beklemiyorum fakat şu dauglous çol kötü bir oyuncu nerden bulup aldık bunu büyük başarı doğrusu..Bu iki kazma stoper salih alper filan bu adamlar liderliğe oynayan hiç bir takımda oynayamaz..Rakiplerde yedek olamayacak adamlar bizde 11 oynuyor..Mümkünse medjani bosingwa geri dönsünömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Sorun zaten sadece para değil. Sorun iho hurma denyolarının akıl yoksunu olmaları başka birşey değil.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sorun sadece Trabzonspor'da olmadı.giden yönetimin ödemeleri takır takır yaptığı bir kulüp hatırlamıyorum.Sadri Şener'de giderken oyuncuların bir kaç aylık alacakları vardı.sorunu sadece paraya indirgemek yanlış olur.
Sen Ptt oyuncusuna 450 bin € garanti ücret ve bonservisine de 1 milyon € ver transfer et. Sonra takımda iyi kötü sol beki kotaran oyuncunun 4 aylık maaşını dahi ödeyemeyip serbest kalmasına sebep ol ve üstüne üstlük yattığı yerden kulübü ona 2,5 ödettirmeye mahkum bırak. Son olarak da çık pişkin pişkin bahar yaprak zırvalamaları yap.
Affedersiniz ama bu iho gelmiş geçmiş en kepaze başkandır gözümde. Sadri Şener'in eline de su dökemez.
Yorum
-
sadri şener in yaptığı da doğru değildi. o zaman hem ödemeler yapılmıyor hem borç artıyor diye eleştiriliyordu kendisi. borsa hisselerini ucuza elden çıkararak para döndürmeye çalışıyordu hatırladığım kadarıyla kulüp. ödemeler o zaman da çok ciddi sıkıntılıydı ancak orduspor maçında bir para akışı yaratılmıştı sanki. en azından öyle bir şey yapılsaydı ne constantı ne medjaniyi kaybederdik. sorunu sadece paraya indirgemek tabiki yanlış bunun hakemler, takım içi olaylar, eksik transferler boyutu da var. nerdeyse bütün kapılar yönetim yetersizliğine çıkıyor sonuçta bunlar ortadayken sadi hoca çok kolay bir hedef adamın zaten kalıcı olmadığı apaçık. toparlayacak olursam sadri şenerin yaptığı da çok yanlıştı kesinlikle yapılmamalıydı ama bu konu hakkında çok ağır eleştirildi o dönem. ibrahim hacıosmanoğlu dönemi sonrası sadece ödemeler yapıldı haberleri görüyoruz neden böyle olduğuyla ilgili geçmiş dönemdeki sertlikte eleştiriler yok. hem de ibra edilişi bile tartışmalıyken.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sorun sadece Trabzonspor'da olmadı.giden yönetimin ödemeleri takır takır yaptığı bir kulüp hatırlamıyorum.Sadri Şener'de giderken oyuncuların bir kaç aylık alacakları vardı.sorunu sadece paraya indirgemek yanlış olur.
Yorum
-
bunda şaşırıcak hiçbişey yok ki renkdaşım.şimdi gol makinaları nerden çıkıyor ona bakmak lazım.İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisarın forveti gene atmış golünü önce niasseyi buldular şimdide bu yeni forvetleri harika ndoye gol atacak daha bekleyelim..
adam hem fizikli hemde atletik yılan gibi zenciyi almışlar nerden almışlar kolombiyadan.zaten kolombiyadan kalecide forvette süper çıkıyor.
bizim teofilo falcao vb .
Yorum
-
dün rizeye gittim ama maça giremedim,kart ile alakalı sorun var dediler derdimizi de anlatamadık. kabus belli ki başlamıştı.
maçı izleyebildim. beyaz formanın laneti yine sirayet etmiş anlaşılan.
bazen tek şut atıp maçı alırsın bazen de 28 şut çekersin rakip kaleci yıldızlaşır. sahaya sürülen kadroya bakınca oynanabilecek en iyi futbolu oynadık. kanatsız ve beksiz ancak bu kadar oynanabilirdi. özellikle aytaç beni şaşırttı, bu kadar beklemiyordum.
ekici ise hücum akışkanlığını çok bozuyor. ayağına aldığı topu 3-4 defa dürtmeden pas atmıyor, tekte oynama gibi birşey yok. düşündüğü ilk şey çalım ve şut. bu da her zaman işe yaramıyor. neyse çok fazla detaya gerek yok,.topyekün düzeliriz umarım.
devre arası takımın başına gerçek manada bir hoca gelmeli.
Onur candır...There is no spoon...
Yorum
-
Ya kenarda Cavandayı tutup Salihle başlamak nedir abi biri bunu açıkladın. Bu alper değilmiydi bn bu takımın solbeki olamam diye haykıran şikecilerin maçında? Be adam 2-0 geriye düştüğün zaman döndüğün kadro ile başlasan ölür müsün !!!!????En son OFLU tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 14:23.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Onur'un form düşüklüğü normal. Güveninin tavan olması gereken bir mevkide görev yapıyor. Ama güven bırakmadılar. Kime güvenecekti? Hurma'ya mı? Hurma'nın etkisine aldıkları çalışanlara, futbolculara mı? Eski başkana mı? Eski teknik direktörüne mi? Önündeki defans hattına mı? Mustafa'ya mı, Alper'e mi, Aykut'a mı, Cavanda'ya mı, Salih'e mi, Constant'a mı, Douglas'a mı?En son Travelair tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 14:23.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum