Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• osmanlı mersin rize

ulan 3 yedigimiz takımlara bak

sıradan takım olduk, üzülüyor insan.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Eski kafalardan da kurtulmamız lazım. Taraftar arasında da hala 1980-1990 larda kalan var. Modern futbolu değerlendirmekten acizler aynı Sadi gibi. Rakip kalecinşn Yumlu'nun kafası hariç 88 tane üstüne gelen topu atlayıp hoplayıp zıplamasını vayyy be diye izliyor Onur'un yediklerinde hata olduğunu düşünüyor böyleleri. Douglas'ı al Rize'ye koy 8 lik olmuştu bugün Rize

Yorum

• Maçı kaybedişimizin sebebi Sadi hocadır. Bu net. Bu kadar kötü bir savunma kurgusuyla çıkarsan adamlar geldiklerini atarlar. Diğer takımlar böyle maçlarda atamasalar bile bu kadar basit pozisyon verip gol yemiyorlar. Onur'un da hatası olabilir ama asıl sorun o pozisyonlara sebep olan defansta. Alper'de, Douglas'da, Salih'te. Cavanda'yı, Aykut'u oynatmayan, Alper'i oynatan hocada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Düzelecek, her şey düzelecek inşallah.

Yorum

• basamay misığız kulübü Trabzondakiler, basın da akılları başlarına gelsin.
            TrabZonguldaklı...

Yorum

• Onur yedigi gollerin iyice cilkini cikardi tamamen siradan bir kaleciye dönüştu.

Ilk golde douglas adamla bogusurken kalesini terketti ve golü yedik 3.golde yusuf oraya geldi kaleyi terketti ve golü yedik.

Itandje nin kurtardiklarina ve onurun yediklerine bakin neden 3-0 yenildigimizi anlarsiniz.

Onur eskiden cizgide iyi bir kaleciydi artik cizgiyi terkederek Trabzonspor un cok puanina mal oldu.

Hakan arikan geri alinmali onurun bir sure dinlenmesi lazim..
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bizim hocanın bu yaştan soraki beklentisi nedir hırsı ne kadardır ? 2001 ve 2015 te takımın başına geçti 2030 yılında takımın başında olmasını bekliyorum.
                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak İzmirliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O gafillerden biri benim.
                  Ancak hala gaflet içinde olsam gerek ki sezon sonuna kadar Sadi Amca da ısrar ediyorum.
                  Hami falan beleşe gelecekse ona da varım.
                  Şu an ki tabloda 4. lük bile mucize ki 4. veya 5. olalım diye teknik direktör getirip dünyanın parasını bayılmaya ne gerek var.
                  Sadi bizi gayet rahat 6. yapar.
                  Abi gec kalıcaz ben onun derdindeyim alsınlar simdi iyi bir teknik adam bu sene başarı istemiyoruz beklemiyoruz zaten sistemini kursun eksiklikleri gorsun transferleri yapsin sezona iyi baslayalim. Bir dahaki sezon gec kalabiliriz onu diyorum. Zamana yazık bosyerine beklemek kotu.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gel gel özele gel
                    Carteldekiler kankardeşleeer yeaah..
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• benim de forma sözum vardı Usta başkan seçilince
                      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• valla istek ve arzumuz fena degildi. ama şota efendi cidden takımın içine etmis.

tabi eklenecekler var. sadi hoca sevgili hocam
                        1- neden yumlu ve douglas hadi biri ok de 2 si nie. rize de kafa topunda etkili adam mı var. Ama benim bildigim en az 2 hızlı adam var. neden cavanda gibi bir adam sahada degil.
                        2- salih neden sahada. hadi macta 2-0 onde olursun takım da güclü olur.Skor koruyayım dersin. Salih i o zaman tekme tokat indirsin tutsun dersin. hız kessin dersin. neden neden neden. Birde ustune alper sahada ki. ne buldugunu anlamadım.

3- bir de anlamsız sut denemesi. yahu mehmet etkili ama ben defans olsam tutarım biliyorum sut cekecek pas vermeyecek. yusuf ta bir sut sevdası. erkanda bir sut sevdası. aytac bile arada uyuyor onlara. tam baskı yemis takım. bam bir sut. hem oyun soguyor hem umitsiz giden dakikalar.

ha bu arada sadi ile düsünce fb macında netlesti. Ts teknik direktoru 1-0 geride iken bu kadar ezik degisiklik yapamaz.

gercekten tum bu elestirilere ragmen hikmet karaman in da bir etkisi olmamasına ragmen takımın kazanma istegi beni memnun etti. gecen 1-0 lık es es macı gibi kazanacagimiza böyle maglup olalım.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Utanmadan birde 3 penaltımız verilmedi diyorlar.

Ulan penaltıyı ne yapacaksınız? Önemli olan memleket meselesi.

Penaltı memleketin işine yararmı? Yaramaz. O zaman sıkıntı yok.

Memleket önemli aga.

Siz dua edin memleketi 100 yıldır yöneten masonlardan kurtulduk yoksa 6 penaltımız verilmezdi.
                          😊 Dava büyük memleket meseleleri varken hakemler nasıl görsün 2 metre önünü , bedenleri orda ama ruhen Suriye'de Rus uçağı düşürüyorlar . . .

Ey gidi eyyy bu hakemleri ortalığa bi salsak 3 günde dünya barışı ....

Velhasıl , memleket meselesi önemli aga ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• 1-2 futbolcu dışında ben bu oyuncu grubundan nefret ediyorum arkadaş. Son haftaların en güzel futbolunu oynadık ama onu bile yalandan oynadık. Bu kadar vurdum duymazlık olmaz. Antrenmanlarda neşeli pozlar verin ancak siz. Yok abicim yok bu futbolcularda iş ahlakı denen bir şey kalmamış.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Carteldekiler kankardeşleeer yeaah..
                              Ahahahaha Oradan oraya bağlamakta yetenek ister
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bu takımdan bir şeyleri söküp almışlar ama ne olduğunu bir türlü çözemiyorum. Hasan Üçüncülü kadro paslaşırken bile heyecanlanıyordum ben ama şimdi yaprak kıpırdamıyor bende.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X