Ulan bu nedir kim beddua eddi arkadas bu takima bu kadar sut itandje sen superman misin ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Abi haklısın ben sana hak veriyorum.Emin ol başkan olsam 22 no ve türevlerini Trabzon dışına sürmek için elimden geleni yaparım.Bunlardan kurtulmak 1.önceliğimiz olmalı.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 nolu türün yanında oynayan oyuncu asla iyi performans gösteremez. Trabzon'da gizli bir tarikat lideri olduğunu ve bu sayede forma giydiğini tahmin ettiğim bu Hacıvat'ın Trabzonspor oyuncusu olmadığını anlamak için daha 3.500 pozisyon hatası mı yapması lazım...Bu krediyi bana verin ABD Merkez Bankasını ele geçirmezsem şerefsizim! Yeter be yeter!..TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Salih, Alper falan gibiler haric, Futbolcu göndererek (as takim oyuncularindan bahsediyorum), hicbir yere varamayiz, bize bu oyunculardan en yüksek verimi alabilecek bir hoca lazim, eldeki malzemeden muhtesem bir Pasta yapmayi becerebilecek bir asci, bunun piri de Lucescu, yoksa Ekiciyi, Ndoye yi, Mbia yi, Okayi, Douglasi satip yerlerine Madridden, Barcadan oyuncular mi almayi düsünüyorsunuz ???No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
Taban tabana zıt fikirdeyim. Bir gün bu forma altında gerçek bir stoper izlerseniz, ne dediğimi o zaman anlayacaksınız. Bu adam Trabzon'lu değil de Malatya'lı olsaydı, onu ilk tefe koyacak olanlar şu an ebelek gübelek tarzıyla özevlatçılık yapanlar olurdu.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçlık bir sorun yoktu.3.golden bahsediyorsan o arada salih dışarı çıktı ve tek stoper olarak kaldı. öndeki adamı takip ederken diğer adam boş kaldı.belki dengeli durması gerkirdi ama bu yorumu haketmedi bu maç. zaten iş işten geçmiş.görevlerinden biri duran topta rakip kalede iş yapmaktır. kazanmaya oynamak böyle birşeydir benim bildiğim. savunmada yaptığı bir hata bu yorumu gerektirmez, hele yanındaki üç kişinin performansına bakınca.
Neyse onu kapatalım. Benim asıl takık olduğum kişi diğer futbol fukarası, onu oynatan futbol cahili ve bunlara zemin hazırlayan futbol haini...
Yorum
-
Öyle bir tarikat var gerçekten. Geçen sene Trabzon'a gittiğim zaman ısrar ettiler ayinlerine gelmem için. Gittim gayet güzel bir ortam ama ilginç ritüelleri var mesela makarnanın üzerine pilav dökerek yiyorlar çok garip. Yolunuz düşerse uğrayın tapınaklarına.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 nolu türün yanında oynayan oyuncu asla iyi performans gösteremez. Trabzon'da gizli bir tarikat lideri olduğunu ve bu sayede forma giydiğini tahmin ettiğim bu Hacıvat'ın Trabzonspor oyuncusu olmadığını anlamak için daha 3.500 pozisyon hatası mı yapması lazım...Bu krediyi bana verin ABD Merkez Bankasını ele geçirmezsem şerefsizim! Yeter be yeter!..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
O gafillerden biri benim.İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede acaba o sezon sonu sadicileri lucescuyu beklemek gibi bir luksumuz olamaz bizim . Getir bir teknik adam hemen bu takima bilgilerini aşilasın bir dahaki senede yap transferlerini başarı bekle.
Ancak hala gaflet içinde olsam gerek ki sezon sonuna kadar Sadi Amca da ısrar ediyorum.
Hami falan beleşe gelecekse ona da varım.
Şu an ki tabloda 4. lük bile mucize ki 4. veya 5. olalım diye teknik direktör getirip dünyanın parasını bayılmaya ne gerek var.
Sadi bizi gayet rahat 6. yapar.
Yorum
-
itandje ligin en kova kalecisidir ama bizim maçlarda böyle sıradan anadolu kalecileri panter kesilir, bu işte aslan payı penaltıyı kalecinin kucağına atan dünya yıldızı gardozadır sonra kalecinin üzerine şut çeken beceriksizler ordusuİlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan bu nedir kim beddua eddi arkadas bu takima bu kadar sut itandje sen superman misin ?
Yorum
-
DEEP BLUE
Bunlar çok kaslı kişiler mi?İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir tarikat var gerçekten. Geçen sene Trabzon'a gittiğim zaman ısrar ettiler ayinlerine gelmem için. Gittim gayet güzel bir ortam ama ilginç ritüelleri var mesela makarnanın üzerine pilav dökerek yiyorlar çok garip. Yolunuz düşerse uğrayın tapınaklarına.
Yorum
-
beklerimizin kalitesi çok kötüydü bu maçda. hem pozisyon hatası yaptılar hem de "yeteneklerini" fazlasıyla sergilediler. ha rizespor bu maçı haketmedi, o kesin, bu kadar balla ancak olurdu yani şu terim çakması ligde hocayım diye geçiniyor ya...Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum