Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir ara Sadi bir seye cinlendi saha kenarina kadar geldi, 4. hakem geldi onada bir atar yapti, neydi o cok merak ettim ????? Bilen varsa aydinlatsin.
    Salih'in sarı kartına kızdı

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salih'in sarı kartına kızdı

Ve sonra kendisini stoper yaptı bir süreliğine. Atılsın kurtulayım diye düşündü galiba ben başka bir şekilde açıklayamıyorum.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Devre arası kalıcı teknik direktör gelmezse Sadi Hocadan başkası bu takıma gelmez. Herkes profesyonel ve herkesin bir kariyeri var. Her ne kadar kabul etmesekte Türk hocaların Trabzonspordan sonra bir üst basamağı İstanbul takımları ve bu durumda kimse sezon sonunda gideceği bir takıma gelmez gelirse de sallamaz. Adam zaten sezon sonu gidecek parasını alır kenara çekilir umrunda bile olmaz.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ve sonra kendisini stoper yaptı bir süreliğine. Atılsın kurtulayım diye düşündü galiba ben başka bir şekilde açıklayamıyorum.

Cok net bir sekilde, su Bmn den her 10 kisiden 3-4 tanesi Sadi den Modern Futbolun gercekelrini cok daha iyi bilir, bu Adam bu zamana kadar ne yapmis, hic mi acip Avrupadan bir futbol maci izlememis, birde Trabzon halki futboldan anlar derler, aha iste 62 lik Trabzonspor alt yapi sorumlusunun durumu, varin gerisini siz düsünün.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bu Douglası alanın allah bin belasını versin başka bişey demiyorum

Yorum

• Yalnız bu douglas gerçekten bidon stoper... Ben onu iyi hatırlıyordum. Keşke hatıralarımda kalsaymış. Yusuf, özer, yumlu, alper, douglas, salihh ptt ayarında topçular. Daha fazla bilet beklemeyin bence

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ümit abi sana katılmakla beraber 22 no hakkındaki görüşlerimiz birebir aynı olsa da bugünün sorumlusu alper-salih-douglas 3 lüsüdür yani bunları maça çıkaran kel sadidir.allah Ustanın yardımcısı olsun.
                22 nolu türün yanında oynayan oyuncu asla iyi performans gösteremez. Trabzon'da gizli bir tarikat lideri olduğunu ve bu sayede forma giydiğini tahmin ettiğim bu Hacıvat'ın Trabzonspor oyuncusu olmadığını anlamak için daha 3.500 pozisyon hatası mı yapması lazım...Bu krediyi bana verin ABD Merkez Bankasını ele geçirmezsem şerefsizim! Yeter be yeter!..
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 22:07.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala 2 sol bek 3 orta saha muhabbetleri... Şimdi biri kaçan 4 penaltı hikâyesi tamam da, bu bir golde mabadını Rize'ye teslim eden takım, gıcık olduğu herif yollanmasına rağmen kaybetmeyi de, her geleni içeri almayı da kabullenmiş kalecisiyle anca gariban 1-2 takımı yener. Hoca diye dünyanın en iyisini getirsen, milyon euro garanti kontratları dışında hiçbirşey düşünmeyen bu ruhunu iflahını bilmem ne ettiklerime fayda etmez.

Vallahi korku dışında bu işin çözüm yok. İster inanın ister inanmayın. İsteyen sabaha kadar analiz kassın. Böyle biryenilgi sonrası evden dışarı çıkamayacaklarını, dönüş yolunda otobüste cam kalmayacağını bilseler böyle oynamazlar.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir. (Ziya Paşa)
                  Noktasına virgülün kadar katılıyorum.Hala yok iyi oynadık yok şansızlık hemşerim rizeden 3 YEDİN 33333 ÜÇ ilk yarı bitmeden 7 .mağlubiyet oldu daha ne olsun .Bu futbolcuların anca suratına tükürülür yeni hoca kim gelecekse onunda başını yiyecekler.Derhal satılmalılar başka çare yok Trabzonsporun kurtuluş hareketi başlatılmalıdır.Fikret orman ne yaptı topun t sini oy amayan milyonlar alan yamyamların hepsini yolladı. Bu vasıfsız yüzsüz,utanmaz heriflerin hepsi yollanmaldır.LANET OLSUN SİZİN GİBİ FUTBOLCULARA .Trabzonsporun düştüğü hallere bak rizden 3,osmanlıdan 3 mersin n 3 geçen sene eski şehirden 3,karabük ten 3antepten 3 nedir ulan bu nedir ne hale GETİRFİNİZ ulan koca Trabzonsporu hanı hiçbir degerimiz agırlığımız kalmadı sıradan vast bir takımın milyonlar alan YAMYAMLARI KAN OLSUN BİR TARAFINIZDAN ÇIKSIN HER BİR AVRO.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yumlu'nun işi karşı kalede 3 pozisyona girmek değil, kendi kalesini savunurken araya atılan topta duracağı yeri bilmek. Benim kafam bazen karışıktır, ama kimi nereye koyduğumu asla karıştırmam. Rahat ol...
                    bu maçlık bir sorun yoktu.3.golden bahsediyorsan o arada salih dışarı çıktı ve tek stoper olarak kaldı. öndeki adamı takip ederken diğer adam boş kaldı.belki dengeli durması gerkirdi ama bu yorumu haketmedi bu maç. zaten iş işten geçmiş.görevlerinden biri duran topta rakip kalede iş yapmaktır. kazanmaya oynamak böyle birşeydir benim bildiğim. savunmada yaptığı bir hata bu yorumu gerektirmez, hele yanındaki üç kişinin performansına bakınca.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok takım bu sezonun en iyi topunu oynamış, yok kaleci çok iyiymiş, yok hakem penaltıyı vermemişmiş. Arkadaşlar Rize şu anda 2. Lig ayarında top oynuyor ondan dolayı bizim takım iyi oynuyormuş gibi gözüktü. Ona rağmen gol atamadık. Korkarım ki bu sezon kümeye gideceğiz

Rize 2. lig ayarında top oynuyor ise 18 puanı piyangodan vurmuş olmalı.
                      Kaldı ki bizde ikinci lig ayarında topçu daha fazla (Bakınız: Alper,Yusuf,Mustafa,Salih..)
                      Korkmayın beyaz şapkalı sadi amca bile bu takımı küme düşürmeyi beceremez.
                      Bir tek İbrahim başkan da o potansiyel vardı allahtan ondan da kurtulduk.

Yorum

• Douglas, Hollanda Milli Takim icin düsünüldü zamaninda, EPL den teklif almis bir stoper, kalitesi cokda kötü degil, bence, yalniz Yumlu ile oynayinca olmuyor iste.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Al Osmanlı'dan Ndyaye yi kurtar kendini!!!

Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu futbolcu grubunun hepsinden kurtulmalıyız

Yorum

• Bu kadar atak girişiminin olduğu maçı basit hatalar ve Sadi hoca yüzünden kaybetmek çok kötü oldu.Maça iyi başlayıp bu kadar amatörlük yapılırsa Kweuke cezayı keser.Douglas felaket kötü,ağır bir oyuncu.Gücü dışında hiçbir şeyi yok.Alper'de maalesef bu takımın oyuncusu değil.Keza Salih Dursun da..
                              Douglas'ı oyundan çıkartınca yumlu tek kaldı.Bekler de cavanda ve yusuf.Bu saçmalığı hangi hoca yapabilir? beden eğitimi öğretmeni sadi hoca yapar.Keşke giray hocayı alsaydık sezon sonuna kadar da bu saçmalığı görmezdik en azından
                              2-3 gol daha atabilirlerdi biraz akıllı oynasalardı.Takımdaki tek olumlu hareket takımın isteği ve Aytaç'ın oyunu.

Yorum

• Alper denen kazma Musa Nizam'dan 8 kat kötü, Ayağının içi hariç hiçbirşeyi yok berbat bir oyuncu. Hemen kadro dışı bırakılmalı. Douglas hem hantal hem yavaş hem kötü hem sıfır çevre kontrolü tam olarak dünyanın en kötü sayılı defanslarından birisi. 3 penaltı verilmemesi çok çok büyük haksızlık bunu da unutmamalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X