Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur'a bu sene bu kadar yoğun eleştiri gelmesi biraz da Onur'un suçu .. O kadar inanılmaz sezonlar yaşattık ki değil vasata vasatın bir tık üstüne dahi tahammülü yok taraftarın .. Her an bir şeyler yapması ve her topu bir şekilde çıkarması bekleniyor ister istemez. Oysa genele bakılırsa istisnasız takımın en uzun süre form grafiğini beklenenin üzerinde tutan oyuncusu. Bir ve üçüncü goller karşı karşıya .. Penaltı dan daha net!. El insaf!.. 2. gol Onur gibi bir kalecinin yemeyeceği cinsten ama neredeyse uzaylı gösterilecek Muslera 30 metreden üzerine gelen topu tutup içeri bıraktı daha bu sezon .. Tolga konuşmaya gerek yok .. Volkan uzun süre normal bir kaleci standardın da dahi oynamadan ilk 11 çıktı. Demem o ki kaleci hata yapar. Onur mevcut şartlarda kalede titremiyorsa bu bile bir başarıdır bence yaşadıkları hepimizin malum.. Zamanla düzelecek, öz güvenini kazanacaktır. Kalitesini hepimizin malumu.. Salih - Daglus - Mustafa - Alper 4 lüsü önünde oynayan Neuer olsa o da zıvanadan çıkar. Vicdanlı olun. İyi akşamlar

Not: Trabzonspor büyüklük iddiasını sürdürecekse adım atmak için değil 3 hafta, 3 gün .. 3 saat dahi beklemez! Yönetime o yetki '' bekleyip görelim çocuklar '' demesi için verilmedi. Acil gerekenin yapılmasını bekliyoruz.

Yorum

• Şu ruhsuzlar ordusunu Trabzon girişinde karşılayıp yuhalamak gerek

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Muharrem ustaya guveniorum.Bir yolunu bulacak ve bu takimi adam edecek..Moral bozmayin renkdaslar..Destek olalim
        Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman hekimoğlu gelseydi aga.hedefler küçülmesin diye usta gelmedi mi?
          hedef küçültmekle alakası yok bunları Hekimoğlu söylüyor du ise o gelse idi

ama iyi oku yazdığımı

borcu artırarak hedef büyütemezsin

güçlü olarak maddi ve saha dışında hedef büyütürsün

borçlu ve güçsüz olursan ki 400'lerdesin sonuçlar hakem tff vs davranışlarına bak 400 borç sahaya yansıdı mı?

ben diyorum ki güçlü yönetim önce Trabzonspor'un tüm platformlarda güçlenmesini sağlamalı

tff hakemler ve sisteme olan güvensizlik bir yorum değil ki bir gerçek bizim dışımızdaki olayların hepsi tespittir uydurma değil

kazandığını vermediler neredeyse haksız çıkacaksın

şunu almak bunu almakla nereye varacaksın

adam hep senden iyi transfer yapacak medyası desteği vs

hayır

en iyisinden bir hoca ve arkadaş biz toparlanmak istiyoruz biz 2
          3
          seneye sağlam birtakım kur sonra Avrupa da dahil her yede olalım

borcun arttıkça küçülüyorsun çünkü gücün azalıyor

hakemler de dahil kimse seni takmıyor

3 kuruşluk muhabir gazeteci vs seni sallamaz oldu

eskiden o cümlelerden birini bile edemezlerdi

güç başka bir şeydir.

iyi anlayın ve düşünün lütfen....
          çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
          RİLKE

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birde anlamadigim nokta, 10 bin tane senaryonun icinden neden en kötüsü en berbati bize denk geliyor ??????

Loser camiayız, ondan. Cardozo penaltıyı atsa fark atacağımız maçta fark yedik. Bize gülmek haram.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Arzuladığım değil ama bu sene gördüğüm en iyi Trabzonspor'du.
              Şanssızdık, en az böyle oynasınlar çoğu maçı kazanırız.
              Kenardaki beyaz şapkalı bundan sonraki maçlarda Muhammet Beşir'i ve hatta birkaç genç adamı da oynatmalı.
              Şapkalı gitsin diyen arkadaşlar, takımı 4. yapsın diye teknik direktör mü getirilir. Bir dünya da para vereceğiz.
              Harcayacak paramız varsa bunun tamamını ve eldeki para edenleri satarak sezon sonuna planlamalıyız.

Şapkalı bir Ersun Yanal değil ama merak etmeyin Shota'dan iyidir.
              Destek verelim en azından birkaç genci takıma kazandırsın, varsın 6. olalım.

Yorum

• Futbol ortalama iyi futbolcular ile oynanır. Bizim takımda bırakın orta halli futbolcuyu saha kenarında top toplayan çocuk kadar futbol bilgisi ve karakteri olan da yok...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  40 yılın başı düzgün bir yorum yazayım dedim ama "bu takımın bu hale gelmesindeki baş suçlu Ersun Yanal"dır mesajını görünce düşen gardım, özevlatçı, "Zeki az para aldı" filan gibi satırlarla yerle bir oldu. Neyse, gerekirse döneriz o konulara...

Bu akşamki maç için söyleyebileceklerim şunlardır;

1-) İki isim haricinde, baştan sona kazanmak için oynayan, çalışan, her türlü varyasyonu deneyen ama istenilen sonucu alamayan oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Böyle isteyerek oynayın, 5 yiyin dert edersem namerdim....

2-) Bahsi geçen iki oyuncudan biri olan futbol fukarası Alper ve nezdimdeki sıfatını forum kuralları gereği yazamadığım 22 nolu değişik canlı türünü bu forma altında görmenin bizlere yapılmış en büyük hakaret olduğunu söylemek isterim. Zekamızla alay edecekseniz bu iki tipi oynatmak yerine integral sorusu sorun, en azından benden size iyi malzeme çıkacaktır.

3-) Zavallı kel Sadi abimize birisi anlatsın; 45 dakika müdahale etmediğin oyunun toplam süresi 90 dakika zaten... İyi uykular abi, uyanınca ben maç sonucunu söylerim sana...

4-) Trabzonspor forması verilen yukarıdaki 2 cinsin, bu kulüpte görev yapmasına sebep olan Hurma'yı da boş geçmeyelim. Ulan Sülü!... Zamanında beni çatır çatır aldatıp giden varoş güzeli Meliha'nın arkasından bile iyi şeyler söylüyorum bazen. Neticede Ayvalık tatilinde filan emeği var üzerimizde. Oysa sen Meliha kadar bile değilsin! İyi anmıyorum seni... Değil Ayvalık, Venedik tatili yapsak yine de arkandan söyleyeceklerim sabittir!.. Anladın sen onu...
                  abi kusura bakmada yumlunun rakip kalede üç pozisyonu var gayet kazanmak için oynadı, yanındaki uzun ile karuştırdın heralde sen, renkleri de farklı halbuki.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    40 yılın başı düzgün bir yorum yazayım dedim ama "bu takımın bu hale gelmesindeki baş suçlu Ersun Yanal"dır mesajını görünce düşen gardım, özevlatçı, "Zeki az para aldı" filan gibi satırlarla yerle bir oldu. Neyse, gerekirse döneriz o konulara...

Bu akşamki maç için söyleyebileceklerim şunlardır;

1-) İki isim haricinde, baştan sona kazanmak için oynayan, çalışan, her türlü varyasyonu deneyen ama istenilen sonucu alamayan oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Böyle isteyerek oynayın, 5 yiyin dert edersem namerdim....

2-) Bahsi geçen iki oyuncudan biri olan futbol fukarası Alper ve nezdimdeki sıfatını forum kuralları gereği yazamadığım 22 nolu değişik canlı türünü bu forma altında görmenin bizlere yapılmış en büyük hakaret olduğunu söylemek isterim. Zekamızla alay edecekseniz bu iki tipi oynatmak yerine integral sorusu sorun, en azından benden size iyi malzeme çıkacaktır.

3-) Zavallı kel Sadi abimize birisi anlatsın; 45 dakika müdahale etmediğin oyunun toplam süresi 90 dakika zaten... İyi uykular abi, uyanınca ben maç sonucunu söylerim sana...

4-) Trabzonspor forması verilen yukarıdaki 2 cinsin, bu kulüpte görev yapmasına sebep olan Hurma'yı da boş geçmeyelim. Ulan Sülü!... Zamanında beni çatır çatır aldatıp giden varoş güzeli Meliha'nın arkasından bile iyi şeyler söylüyorum bazen. Neticede Ayvalık tatilinde filan emeği var üzerimizde. Oysa sen Meliha kadar bile değilsin! İyi anmıyorum seni... Değil Ayvalık, Venedik tatili yapsak yine de arkandan söyleyeceklerim sabittir!.. Anladın sen onu...
                    Hem yukaridaki mesajlari yaziyor, sonra ben tepki koyunca Türkcemin kötü olmasini bahane edip birde bir karsi mesaj daha atiyor, adamda ki özgüven, Zekinin mac esnasindaki kramponlarini baglamasindan bir tik daha yukari.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bu takımın tüm dengesini Erkan ve Özer bozmuştur

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun izleri kolay silinmez.
                        Enkaz halinde aldı bu kulübü yeni yönetim.
                        İyi kötü ya da berbat şekilde ilk yarıya kadar Sadi Hocayla gidecek.
                        Sonrası Allah kerim.
                        Sanki her şey güllük gülistanlık da ilk kez tökezledik gibi yorum yapanlara hayret ediyorum.
                        Parça parça bakıldığında kötü gözükse de takım olarak iki üç tık üste çıktığımızı herkes görmüştür.
                        Her şey sırayla yoluna girecek.
                        Takımdaki huzur ve disiplin ortamı sağlanırsa ki yavaş yavaş bunlar da oluyor, devre arası da takviye olur en azından Avrupa yolu bizi bu sene fazlasıyla tatmin edecek. Zaten amacımız bu olmalı.
                        Bunun için şu an tek tek sövecek çok kişi var ama bunları başımıza saranlar bugünün mimarı. Bu enkazı kaldırmak zor. Sabır.
                        İki maç daha sabredeceğiz.
                        Sonra gerekirse bir şeylere yarım sezon daha.

Yorum

• Bir ara Sadi bir seye cinlendi saha kenarina kadar geldi, 4. hakem geldi onada bir atar yapti, neydi o cok merak ettim ????? Bilen varsa aydinlatsin.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ümit abi sana katılmakla beraber 22 no hakkındaki görüşlerimiz birebir aynı olsa da bugünün sorumlusu alper-salih-douglas 3 lüsüdür yani bunları maça çıkaran kel sadidir.allah Ustanın yardımcısı olsun.
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Yok takım bu sezonun en iyi topunu oynamış, yok kaleci çok iyiymiş, yok hakem penaltıyı vermemişmiş. Arkadaşlar Rize şu anda 2. Lig ayarında top oynuyor ondan dolayı bizim takım iyi oynuyormuş gibi gözüktü. Ona rağmen gol atamadık. Korkarım ki bu sezon kümeye gideceğiz

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi kusura bakmada yumlunun rakip kalede üç pozisyonu var gayet kazanmak için oynadı, yanındaki uzun ile karuştırdın heralde sen, renkleri de farklı halbuki.
                                Yumlu'nun işi karşı kalede 3 pozisyona girmek değil, kendi kalesini savunurken araya atılan topta duracağı yeri bilmek. Benim kafam bazen karışıktır, ama kimi nereye koyduğumu asla karıştırmam. Rahat ol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X