Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu hocam cek alperin yerine yusufu al yusufun yerine marini olmuyormu ??? marko marinin sakatligi yoksa her mac 90 dakika oynamali
    almanyada yilin futbolcusu secilmisti almanya milli takiminda oynamis suan marin icin cok önemli bu maclar milli takim icin avrupa sampionasi olacak ..
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• rize 4 forvet ile oynuyor.ulan sadi koy marini katetsin sahayı
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yedekler: Uğurcan, Cavanda, Musa, Erkan, Marin, Muhammet, N'Doye
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Rize sol bekte kimi oynatıyor? Eren sakat, Adnan'ın yerine aldıkları Irak'lı da sakatmış.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Marini oynatmamanın izahı yok ama yine de galip geleceğimize inanıyorum
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gollerimiz Cardozo ve Ekici'den gelir.

Ekici frikikten yazar

Ayrıyetten Marin'i oynatmayıp, ilk 11'de Özer'e şans vermek ne tür bir taktik hamledir ? Özer'in hangi anlamda Marin'e karşı üstün geldiğini birisi mantıklı sebepler dahilinde bana açıkayabilir mi ? Yani Özer'de olup da Marin'de olmayan şey nedir ? Marin eniştesi TD olmadığı için mi giremiyor kadroya ?
              En son B61 tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 18:20.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özer hariç normal kadro.
                Sana normal.Bizim icimiz yanıyor

Yorum

• Böyle bir kadro çıkarıyorsun, sonrada 62 yaşına kadar bana şans verilmedi diye serzenişte bulunuyorsun. Ben olsam bu ve buna benzer kafaları tesislerden içeriye alman herhangi bir görevle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Cavanda'nın yedek olması hastalığından falan mı aksi halde fena söveceğim. Ayrıca Özer oyunda Marin yedek şaka gibi.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Defans dörtlüsü yemin ediyorum intihar timi
                      Pimi çekilmiş el bombasi

Yorum

• Cavanda madem yedekte niye sahada değil. Yedeğe girecek kadar sakat değilse oynar o adam. Marinin maçı bu hızlı dağıtır ama sadide akıl yok. Delirecem ya taraftarın gördüğünü neden hoca göremiyor farklı dünyada mı yaşıyoruz

Sent from my D5503 using Tapatalk

Yorum

• yaw sadi hoca gelmişin 65 yaşına Allah uzun ömür versinde bir ayak çukurda ömründe bi kere cesur ol bee bu ne korkaklık .real madridle oynamıyorsun üstü altı rize bee .

hocaya bak be marin cavanda yedektee valla muazzam bir buluş.

yedekteyse demek sakat değil.futbolcular sakat değilde hocanın kafada bi sakatlık var.

Yorum

• cavanda yedekde varsa oyniyacak durumdasa neden salih oyniyor bu adami ne özeligi var Özeri at yaris disinda oynatmam. Marin gibi yildiz var yedekde
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• 2018 başkanlık adaylığım için projeleri açıklıyorum bugünden itibaren oylara talibim
                              -Özer vb değil 11de antreman maçlarında oynayamacak
                              -Yıldız düşmanı egolular değil td malzemeci bile olamayacak
                              Bizi izlemeye devam edin.
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 2 Yilda 50 milyon euro para harca cikan defans 4 lüsüne bak, Salih-Yumlu-Douglas-Alper ?????????
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X