Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salih, Yumlu, Alper, Aytaç, Özer

gel gör bu takım son 2-3 yılda 30'a yakın oyuncu transfer etti ah iho ahh

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana normal.Bizim icimiz yanıyor
      cavanda yok zannediyordum onun dışında bir sorun yok.en fazla aytaçı çıkarıp bir forvet ekleyebilirsin ama tek önlibero oynayamıyor takım.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yedekler: Uğurcan, Cavanda, Musa, Erkan, Marin, Muhammet, N'Doye

Ya bu adam ne yapmaya çalışıyor ? Yedek olan adam hazır adamdır, Erman Toroğlu gibi otomatiğe bağlayacağım şimdi. Cavanda yedekse demek oynayacak durumdadır, nasıl oynamaz ?

Alper kim ? Çek Yusuf u beke, koy Marin i. Rize 4 tane ofansif adamla oynuyor fb maçında sonra kadro dışı kalması gereken, sözleşmesi direk feshedilmesi gereken işe yaramaz adama hala formayı veriyor inanılmaz gerçekten.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• iddaya yakın olan varsa koşsun 1 den 1 oynasın bu takım armut gibi dağılır .hele defansa baak .

Yorum

• Alper de benin goremeyip hocanın gördüğü ne var acaba ulan adam top bana gelmesinde ne olursa olsun mantığında defans 0 kademe 0

Yorum

• Sadi hoca adamcılığa devam.... Ne de olsa akraba.....Ayrıca bu Özer'in sözleşmesinde maç başı var mıydı acaba?.....

Yorum

• Korkak Sadi şapkanı al defol bu takımdan!
                8. Kuşatma

Yorum

• Musa Nizam oynasın en azından defansif oynar bir katkısı olur bu Alper de ne var arkadaş

Yorum

• Marin yerine Özer oynuyorsa suçlu Hoca değildir. Şahsen ben de Marin ile Özer arasında fayda açısından bir fark göremiyorum.

Yorum

• "La bu Marin size ne etti gardaş ?" diyesi geliyor insanın bazen.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• benim futbol anlayisma göre ilk 11 de 3 tane 2. lig topcusu varken yedeklerde bu sayi 1 tane allahim

Yorum

• Ha bu iğrenç kadroya rağmen rahat kazanacağız.Puan kaybedersek arkada yazdıklarım geçerli.İsteyenle iddaayada girerim
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Su Derbi haftasinda su Rizeyi yenemeyeceksek, ki öyle gözüküyor, dahada ben birsey demiyorum yaaa tüm keyfim kacdi,
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Dostum sana nacizane amerikan futlbol rugby filan izlemeni tavsiye ediyorum. Marin Özer farkı göremeyen arkadaşım.
                              En son iyattara tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 18:28.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• salih ve kweuke

1 kırmızı kart karanti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X