İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
2 farklı galip gelmişiz,
güzel şeyler yazamıyoruz,çok kötü
bu hafta sezon sonuna kadar çalışacağımız hoca belirlenmeli.
sadi hoca ile olacak bir şey değil..
önderliğinde 3 maça çıktık 2 galibiyet,1 mağlubiyet
iyi görünsede,bu takıma 3 hafta boyunca
3 pas yaptıramadı,çalışılmış bir pozisyon izleyemedik,
oyunu okuyup ,anında müdahale edemedi vs vs
onun içindirki bu iş 2 gün içerisinde çözülmeli
belki çok kattarım ama dün akşam takımın başında ben olsaydım,
15.dakikada 2 oyuncu hakkımı kullanırdım.
kardeşim milli takıma çağrılan tek oyuncusuneçmedin
karşındaki rakip lig sonunçusu,ligin en kötü topunu oynayan 2 takımından biri(diğeride çok acı ama biziz)
dün beni çıldırttın,kendimi yedim sinirden
canım kardeşim,okay
topu ayağına alıyorsun,
belli bir mesafe önün açık bu alanı depar atarak geçmedin,
rakip kaleye daha yakın takım arkadaşlarına pas verecekken vermedin,
sen takımı sabote edercesine ayağına aldığın tüm topları
sanki rakip kale onurun koruduğu kaleymiş gibi bütün topları geriye oynadın,
anlamış değilim,kardeşim sen bizimle dalgamı geçiyorsun,biraz cesaretli ol
ileriye doğru oynasa,herhalde karşın da üst düzey bir takım olsa desene vay halimize..
sanmayinki sadece o
diğerleride
mbia bizle hala dalga geçiyor,
nerde o bursa ve bjk maçındaki mbia..yok ama.
2-0 öndeyiz farkı açamıyoruz
eksik kalmış takımdan gol yiyoruz.
*takım koşmuyor
onur topu alıyor eliyle topu oyuna sokacak
br tane oyuncumuz açığa kaçmıyor,
kaçamıyor,çünkü güç yok.
*
şota sezon öncesi gelmesine rağmen bu takıma;
güç depolamamış
kondisyon depolamamış
sahada dalga geçer gibi koşmaların tek nedeni bu dur arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün a haber de Olcay Çakır'da vardı, birisi İHO için iyi ki gitti, Türk futbolunun düzelmesi için gitmesi gerekiyordu gibi bir şeyler zırvaladı. Aziz gibi bir deccal varken İHO nun aforoz edilmesi ne kadar içime sinmese de yaptığı Amatörlükler yüzünden gözden düştü. Yoksa çoğumuzdan Trabzonsporludur belki de, Adam en azından elini taşın altına epey bi soktu. Zaten sportif başarıyı biraz yakalayabilseydi Başkan olarak kalırdı.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Hangi taşın altına elini sokmuş? Benim gördüğüm Trabzonsporu kayaların altında bıraktığı.
Kulübe usulsüz üyelikler yapan, yaptığı hem saçma sapan transferler ve yediği cezalar ile kulübü milyonlarca dolar zarara sokan adam sizden iyi trabzonsporluysa vay sizin halinize!
Kulübü çok sevmek diye bir algı uydurulmuş gidiyor, geçiniz bu sevgi saygı işlerini öyle bir şey olsaydı abdürrahim albayrak delisini gsye başkan yaparlardı.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın etmeyin.Okay çok ağır ve yumuşak bir futbolcu.Kuvvetlenmesi gerek.Tekniği iyi sadece bu kadar.Ne kondisyon ne sürat.Selçuk böylemiydi.Yanlışınız var.
Okay daha yolun başında sayılabilir. 94 doğumlu 21-22 yaşında 25-26'larına geldiğinde tekrar bakarız durumuna.
Bugun gitmek istesin hem bjk hem gs ister, bu kadar net söylüyorum.
He bu birazda futbolcunun elinde olan bişey, kafasında oynamak varsa kumaşı sağlam ve çok iyi futbolcu olabilecek birisi bana kalırsa."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
şu maç baştan aşağı rezillik dolu. nasıl bu kadar başı boşluk var bu kadar paranın döndüğü yerde anlamak güç.yanlışlıkla fifa görevlisi falan izlese şu maçı, futbola ağır hakaretten top oynamayı yasaklar bize.hiç abartmıyorum.seyirci yasağı koyuyorlar bir de. kimse izlemez zaten bunu.
Yorum
-
Arkadaş o Eskişehir kadrosu neydi öyle ya. Adamlar fotokopi kağıdından çıkmış gibi:
Boffin: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Emre Güngör: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Emre Güral: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Kamil Ahmet Çörekçi: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Anıl Karaer: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Alparslan Öztürk: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Engin Bekdemir: Esasında daha iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Genç yaşında parladı ama beklenen çıkışını yapamadı
Mübarek takım değil, Oğuz Atay'ın "Tutunamayanlar" RomanıSamet Hoca'nın işi çok zor.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-1 aliriz maci.
Hayatta iddaa oynamam,oynayan varsa; evi arabayi satip bu skora yatirsin parayiTRABZONSPOR
Yorum
-
TFF Disiplin Talimatı'na göre, hak mahrumiyeti cezası almış olmalarına rağmen Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmayı protokol tribününden seyreden Hacıosmanoğlu ve Uzunay'ın bu eylemleri nedeniyle Trabzonspor Kulübü'ne toplamda 130 bin ila 260 bin TL arasında değişen para cezaları verilecek.
TFF Disiplin Talimatı'nın 'Cezaya ve Tedbire Uyulmaması' başlıklı 50. maddesinin 1/b hükmü şöyle:
"Kulüp yöneticilerine tayin edilen hak mahrumiyeti cezasının iki katı kadar ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 65.000 TL’den 130.000 TL’ye kadar para cezası verilir."
Adamlar giderayak yine Trabzonspor'a geçirdiler, biz de bunların arkasından iyi konuşalım diyoruz. Yeni yönetimin ilk işi bu ceza için giden bu yöneticilere dava açmak olmalı, çocuk oyuncağı mı bu arkadaş.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar giderayak yine Trabzonspor'a geçirdiler, biz de bunların arkasından iyi konuşalım diyoruz. Yeni yönetimin ilk işi bu ceza için giden bu yöneticilere dava açmak olmalı, çocuk oyuncağı mı bu arkadaş.
[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta davet etmedi mi Hacıosmanoğlu'nu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum