Gs ile 6 puan fark var, neden olmasın?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Organizasyondaki sıkıntı hemen çözülecek değil. Lakin dün takım istekliydi. İyi mücadele etti. Özellikle Aytaç her yere koştu, Yusuf, Cavanda çok çalıştılar. Hatta o koşmaz durarak oynar denen Cardozo dün epey hareketliydi. Kenarlara çok güzel toplar attı. Ben bu sene ilk kez gördüm bunu (bir iki istisnası vardı ). Mehmet'te ciddi sıkıtnı var yalnız. İlk yarı takımın en isteksizi en az mücadele edeni idi. Penaltı golünden sonra biraz kendisine geldi.
Dün net olarak bir şey daha göze çarptı. Bu takımı Şota doğru dürüst çalıştırmamış. Bazı oyuncalar sanki daha fitti dün. Yani 2-3 haftada form tutulurmu fiziksel açıdan,bilemiyorum, ama bana öyle geldi.
İkincisi takım Şota'yı, Hurma'yı hatta İHO yu sevmemiş, belki ikisini belki hepsini...Bazı şeyler yavaşça değişecekmiş gibi...İnşallah
Yorum
-
tebrik...İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrganizasyondaki sıkıntı hemen çözülecek değil. Lakin dün takım istekliydi. İyi mücadele etti. Özellikle Aytaç her yere koştu, Yusuf, Cavanda çok çalıştılar. Hatta o koşmaz durarak oynar denen Cardozo dün epey hareketliydi. Kenarlara çok güzel toplar attı. Ben bu sene ilk kez gördüm bunu (bir iki istisnası vardı ). Mehmet'te ciddi sıkıtnı var yalnız. İlk yarı takımın en isteksizi en az mücadele edeni idi. Penaltı golünden sonra biraz kendisine geldi.
Dün net olarak bir şey daha göze çarptı. Bu takımı Şota doğru dürüst çalıştırmamış. Bazı oyuncalar sanki daha fitti dün. Yani 2-3 haftada form tutulurmu fiziksel açıdan,bilemiyorum, ama bana öyle geldi.
İkincisi takım Şota'yı, Hurma'yı hatta İHO yu sevmemiş, belki ikisini belki hepsini...Bazı şeyler yavaşça değişecekmiş gibi...İnşallah
resmen 1 ayda 5 halı saha maçı yapsam aynı fizik seviyesine gelirim...
takımda gönülleri yapmak lazım önce,
sonra kamburları atmak lazım,
şu takım 14 kişi + 3 genç oyuncuyla oynasın daha iyi yerlerde olur...
gerisi güzaf...
Yorum
-
Volkan sen agladiginda iho takimda isi yok demisti.İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho m.ekicinin golunden sonra gene ağlamış , ya kızayım mı sana ne yapayım şimdi kaybetmeni okadar çok istememe rağmen bu ağlamalar şimdi niye be abicim.. ts ye çok şey vermek istedin de beceremedin ondan mı bilemedim
3 yil sonra tekrar kongre oldugunda ekleyecegi usulsuzlerle tekrar kizicagiz emin olalim.
Yaptiklari affedilir cinsten degil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
doğru diyorsunİlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan sen agladiginda iho takimda isi yok demisti.
3 yil sonra tekrar kongre oldugunda ekleyecegi usulsuzlerle tekrar kizicagiz emin olalim.
Yaptiklari affedilir cinsten degil.
Yorum
-
İbrahim başkan samimi bir insan,iyi bir taraftar fakat başkanlık koltuğu için yeterli değil en azından ilm-i siyaseti bilmiyor.İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho m.ekicinin golunden sonra gene ağlamış , ya kızayım mı sana ne yapayım şimdi kaybetmeni okadar çok istememe rağmen bu ağlamalar şimdi niye be abicim.. ts ye çok şey vermek istedin de beceremedin ondan mı bilemedim
Ağzına gelen ilk şeyi hemencecik söyleyen adamdan iyi yönetici olamaz.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Okay gelecek vaadeden bir oyuncu. Selçuk bize geldiğinde Okaydan çokta bir artısı yoktu. Zaten son senesinde sivrilmeye başlamıştı sonrası malum.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkayın tekniği falanda iyi değil. Antep maçında topu stop yapamadı ayağından 3 metre topu açtıda rezil gol yedik. okay ın bi kere daha da kuvvetlenmesi lazım seri olması lazım vücudunu kullanmasını tam olarak bilmiyor hantallığını gidermesi lazım. Aynılarını yusuf için de dedik yusuf dinlemedi hiçbirini şimdi şutları taça gidiyor.
herkes futbolcu olabilir. Herkes idman yapıyor. İdmanda kendisini kimse geliştirmez. Extra idmanlar yapılması lazım. Yeni gelen hoca okay-aytaç-yusuf-uğurcan hepsine extra idmanlar yaptırması lazım. Burak hami gökdeniz hepsi kendini böyle geliştirdi.
Al sana kalite . Akıl teknik oyun görüşü beyin ne ararsan
https://m.youtube.com/watch?v=zxoDOR_5cwc
Okaydaki sorun şuaşamada yedek olması gerekirken biranda ilk 11 oyuncusu olması. Tamam kumaş iyi ama ilk 11 için de yeterli biri değil. Sabredilirse iyi oyuncu olmaya namzet bir futbolcu bence."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Yapmayın etmeyin.Okay çok ağır ve yumuşak bir futbolcu.Kuvvetlenmesi gerek.Tekniği iyi sadece bu kadar.Ne kondisyon ne sürat.Selçuk böylemiydi.Yanlışınız var.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay gelecek vaadeden bir oyuncu. Selçuk bize geldiğinde Okaydan çokta bir artısı yoktu. Zaten son senesinde sivrilmeye başlamıştı sonrası malum.
Okaydaki sorun şuaşamada yedek olması gerekirken biranda ilk 11 oyuncusu olması. Tamam kumaş iyi ama ilk 11 için de yeterli biri değil. Sabredilirse iyi oyuncu olmaya namzet bir futbolcu bence.
Yorum
-
Devre arasına kadar 3/3 yaparsak ilk 3 yarışına katılırız bence de. gs ile 6 puan fark var bu hafta bjkye yenilseler 3e iner belkide ilk yarı bitmeden altımıza alırız.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs ile 6 puan fark var, neden olmasın?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Dün a haber de Olcay Çakır'da vardı, birisi İHO için iyi ki gitti, Türk futbolunun düzelmesi için gitmesi gerekiyordu gibi bir şeyler zırvaladı. Aziz gibi bir deccal varken İHO nun aforoz edilmesi ne kadar içime sinmese de yaptığı Amatörlükler yüzünden gözden düştü. Yoksa çoğumuzdan Trabzonsporludur belki de, Adam en azından elini taşın altına epey bi soktu. Zaten sportif başarıyı biraz yakalayabilseydi Başkan olarak kalırdı.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho iyi bir Trabzonsporludur hatta fanatiktir lakin yönetme becerisi herkeste olmaz,çok fanatiklik iyi birşey değil ani kararlar verilebilir İhoda bunu yaşadı.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
böyle hesaplar her sene oluyor . Kötü olmamıza ragmen bir bakıyoruzkı yukarıyla aramızda cok az bır fark var.. bir serı yakalasak ilk 3 potasına cok rahat giricez gibi gozukuyor ama bu bir türlü gerceklesmıyor .İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasına kadar 3/3 yaparsak ilk 3 yarışına katılırız bence de. gs ile 6 puan fark var bu hafta bjkye yenilseler 3e iner belkide ilk yarı bitmeden altımıza alırız.
senelerdir böylle61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum