Biraz yavaş bence de ama tekniği,hava hakiiyeti,soğukkanlılığı gibi çok üstün özellikleri de var.Kısaca,benim Okaya güvenim tam
başından beri ben de çok inanıyorum okaya
ilk transfer edildiğinde çok söyledim sabırlı olun çok iyi diye
özel olarak hız ve güç çalışmalı , çalıştırılmalı
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Eskişehirli bi yakın arkadaşım var hakeme sitemliydi.
bizi mi tuttular bu maç?
1 penaltımız verilmedi. onların penaltı dediği pozisyonda da birşey yok. maçın genelinde iyi olsa da aleyhimizde hataları vardı. direk kırmızıyı es geçti dirsek attı bir oyuncuları. tek hakeme kızabilecekleri aykutun sert çift dalmaya benzer bir pozisyonu var. kırmızı veremezdi çünkü topa müdahale vardı ama sarıyı haketti ve zaten sarı yedi.
Ufacık minicik yorumlar da benden..
Sahada görebildiklerimden..
Mustafa kritik her zaman yaptığı bir kaç müdahalenin yanında, çok kritik basit hataları vardı. Stoperim aykut ve Douglas yapar gibi. İkisi de göze batacak kadar iyilerdi.. Rakip mi zayıftı tam emin değilim yine de....
Mbia zokora olma yolunda gibi. İlk haftalarından pek eser yok. Ne top çalma ne top dağıtma konusunda ilk haftalarının çok çok gerisinde.
Aytaç istekliydi, verilen görev neydi tam bilmiyorum ama dikine ve ileri oynama konusunda zayıf gibi, tabi uzun zaman oynamaması da bunda etken, ben aytaçtan ümitliyim. Ümitliydim de...
Okay biraz kendi çizgisinin altında gibiydi ama değişik kişiler değişik sistemler üst üste maç vs derken. Öyle maçları olacaktır. Arada dinlendirmek bazen ısrar etmek iyi olacaktır. Yeni hoca ve oturan iyi bir takımın içerisinde çok ama çok önemli bir parça olacak. Hem takımımız hem milli takım için..
Mehmet çok istekli ama çok fazla faule maruz kalıp çok az faul alıyor.. Pas - çalım dengesini geliştirmesi çok önemli... Form tutkça bu ligin çok üzerinde bir oyuncu olduğunu ve takımın en önemli parçası olacağı kesin.
Yusuf da istekli ama birebir de adam geçme özelliğini hiç kullanamadı... Ligin ilk iki üç haftasında mükemmel olacak gibiydi ama biraz geri kaldı. Formu düşüyor.
Cavanda işini yaptı, hakem kolay sarı gösterdi. Takım iyi olduğunda iyi bir parça olacak o da...
Cardozo iyi niyetli ve faydalı. Marin de olduğunda çok güzel işler çıkaracak...
Erkan boşluk.. Oynadığını anlayamadık bile.
Beşir için iyi oldu... Ama futbolu ve yetenekleri hakkında bir fikir veremedi...
Özer iyi bir yedek.. Son 30 larda girerse takıma birşeyler katabilir.. Belki...
1 penaltımız verilmedi. onların penaltı dediği pozisyonda da birşey yok. maçın genelinde iyi olsa da aleyhimizde hataları vardı. direk kırmızıyı es geçti dirsek attı bir oyuncuları. tek hakeme kızabilecekleri aykutun sert çift dalmaya benzer bir pozisyonu var. kırmızı veremezdi çünkü topa müdahale vardı ama sarıyı haketti ve zaten sarı yedi.
beşir in fiziği dünya standartlarına çok uygun.bugün iyi forvetlere baktığımızda boy genelde 1.80-1.85 arası. (lewandovski -suarez vs)
Önemli olan mental olarak kendini hazırlayabilmesi. Bizim altyapıdan gelen oyuncuların en büyük sorunu bu. Yusuf'a bakınca bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Yusuf abisi ile okey masalarına meze olmasın, çok çalışsın.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Okayın tekniği falanda iyi değil. Antep maçında topu stop yapamadı ayağından 3 metre topu açtıda rezil gol yedik. okay ın bi kere daha da kuvvetlenmesi lazım seri olması lazım vücudunu kullanmasını tam olarak bilmiyor hantallığını gidermesi lazım. Aynılarını yusuf için de dedik yusuf dinlemedi hiçbirini şimdi şutları taça gidiyor.
herkes futbolcu olabilir. Herkes idman yapıyor. İdmanda kendisini kimse geliştirmez. Extra idmanlar yapılması lazım. Yeni gelen hoca okay-aytaç-yusuf-uğurcan hepsine extra idmanlar yaptırması lazım. Burak hami gökdeniz hepsi kendini böyle geliştirdi.
Al sana kalite . Akıl teknik oyun görüşü beyin ne ararsan
Yorum