Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aykut'un hareketinde rakip oyuncuya kalk kalk der premier lig hakemleri, onu da belirtelim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Okay -Aytaç ölmüş ağlayanları yok
      Aykuta da uyarı versinler artık az beynini kullansın
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Okay, Aytaç falan sıradan oyuncular. 5 metre önündeki arkadaşına pas atamıyorlar. Yazık.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre topa dokunamasa penaltıydı, dokunduktan sonra rakibe girmesinin bir önemi yok...
          top açılmasa önemi olurdu, topa dokununca sorumluluğun bitmiyor. penaltı vermemesi normal ama oyun ruhuna göre böyle şeyler olur. dediğim gibi top açılmayıp yumlu nun önünde kalsaydı penaltı çalması gerekirdi.

Yorum

• aytaçtan ortasaha olmaz gerçi futbolculuğundan da şüpheliyim
            okay yeni sonerimiz olma yolunda ilerliyor eskiden biraz hırslı oynardı oda ölmüş
            mehmet iyi fakat çok bencil hemde aşırı.
            yusuf abi üretken değil hiç yani sadece koşuyor başka yok.
            mbia bugün ne yapıyor anlamadım hoca nerde oynayacağını soylememiş galiba ama fena değil
            cardozo abi adam son vuruş ustası ama bugün attığı pasları gördükten sonra sanki hali kalmamış
            cavanda biraz daha ilerde kalmalı
            aykut-mustafa-douglas olmaz olmaz olmaz...
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beyler sakin,2 dakika da Okayı gömdünüz.Bu çocuk olacak merak etmeyin.Aytaçla Okaya hoca dokunuşu lazım aslında.Ne kadar sevgimi kaybetsem de Şenol Güneş dokunuşu yani Neyse inşallah bu dokunuşu Luce yapar
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kale boş olsa Mehmet Ekici muhtemelen kaleye vurmak yerine yine frikik kovalıyor olur.

Çok mu abarttık acaba?
                +08
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aykutu bir tek beğeniyorum galiba

Yorum

• Okay-N Doye değişikliği hem mehmeti hem cardozoyu rahatlatacak, m bia yı da kendi mevkisine çekecektir. Beklerimizi de ileri çıkartmamız şart.
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Okay veya Aytaç kesin çıkmalı.Abdül girsin

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aykut bir tek bana mı Colman'ı hatırlattı o pozisyonda ?

Tam yazıyordum.... Benden önce davrandın... ...

Yorum

• Şu Papy'yi elden nasıl kaçırdık talihimizde yok canına yandığımın. Chelsea girdi devreye transferine yaklaşmışken

İkinci yarı oyunu karşıda oynayabilecek kim varsa girmeli. 1-0 olsun bizim olsun zihniyeti giderayak yine yapıyor yapacağını!
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• kadro iyi dedim ama bu kadar çekileceğimizi tahmin etmemiştim gerçi benim hatam sanki daha once çok atak ve baskılı oynadıkya neyini övdüysem kadronun.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aykutu bir tek beğeniyorum galiba
                              Mantığın reddetmiş olacak ki "ben" yazmayı unutmuşsun abi
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yalnız yeni cezalar yolda cezalı olmasına rağmen maça gelen IHo ve taraftar olarak şeref tribünde oturan Usta bakalım ne cezalar gelecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X