İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1- Şb maçında N' Doye gibiher ne kadar kazma olsada defansı karıştıran firvet vardı.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekici ve aytaç'tan bahsediyoruz. şut için uygun pozisyon aradıklarını görmedim ben
geçen haftaki rezil fener maçında bile bir şekilde şut attılar.
2- Şb maçında şut imkanı bulursun çünkü Şb ofansif oynadı ama Eşkişehir 8 kişiyle defans yapacak.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
öyle organizasyon falan düşünme zaten. yumlu geriden şişirecek, rakip kafayı vuracak, dönen topu ekici ve aytaç alırsa şut çekecek alamazsa geri koşar takım. ikincisinde ortasaha civarlarından yusuf ve cavanda topu içeri şişirecek karambolde top bizde kalırsa şut atacağız, kalmazsa kontra yiyeceğiz. öyle büyük hayallerim yok yaniİlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk söylediğin belki olur ama pek ihtimal vermiyorum. Önde baskı yapsak, dönen topları kapsak bile ne olacak ki, o atağı sonlandıracak en ufak bir organizasyon becerimiz yok. Zaten sene başından beri bu şekilde oynamaya çalışıyoruz.
İkinci imkansız zaten, onu hiç düşünme bile. Bizimkiler Cavanda ile oyun kurmaya çalışıyo, ne uygun zamanı ne uygun pası.
saçma sapan yan pas yapmayalım. topu rakip cezasahasına şişirelim, en azından bir heyecan baskı olur, eğlenceli olur diye düşündüm.
Yorum
-
..dana önce fb maçında ortaya "zorunlu olarak" çıkan Mbia-Okay-Aytaç dinamik üçlüsünün üzerinde durulması gerektiğini, fb ortasahini zorladığını söylemiştim..
bu maçta da Sadi Hoca bu üçlüyü seçerek iyi yapmış bana göre. Tabi bu tür bir üçlü dinamik orta saha bana göre fb gibi üst sıra takımlar için daha ideal ancak bu maçta da tercih etmiş. Ekici'yi kanatda Erkan'ın yerine düşünmüş herhalde...
Bana göre bu dinamik orta saha üçlüsünün yanına kanatlarda Yusuf (doğru) ve Marin (sakat mı değil mi, başka bir sorunu var mı bilemiyoruz) olmalıydı veya Erkan.
Mbia-Okay-Aytaç üçlüsünün yanına Ekici ekstra bana göre. Kanat özelliği olan Yusuf ideal, ancak Erkan'ın yerine kanatta Ekici ile Sadi Hoca ne düşünmüş bunu maç başladıktan 1-2 dakika sonra anlicam...
İlk tespitlerim bunlar maç öncesi....Başarılar şimdiden...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Eleştirinize katılmıyorum. Ülkemizde altyapıdan a takımlara geçiş hep sıkıntılı olmuştur, hem altyapıların teknik yetersizliği, hem altyapı-a takım kopukluğu hem de taraftar psikolojisi sebebiyle. Dolayısıyla bu oyuncuları kazanmanın yolu, onları sürekli ama az az oynatmaktan geçiyor. Bugüne kadar kaybettiğimiz, patlamasını bekleyip elimizde patlayan oyuncuların bir kısmını böyle kaybettik biz. Dandik takımımızda bizi kurtarsın ümidiyle genç oyuncuyu sahaya sürürüyoruz, kaldırabileceğinden kat kat fazla sorumluluk veriyoruz, sonra da arkasından bir sürü küfür ediyoruz. O dalga geçtiğimiz Aykut'lar, Abdülkadir'ler, Zeki Yavru'lar hep böyle böyle kaybediliyorlar işte, bunu unutmayın. Bunlar yeteneksiz ya da aptal oldukları için değil, doğru eğitilemedikleri için gelişemediler.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 olduktan sonra girsin lafını hiç sevmiyorum. Senin bu şekilde düşündüğüne inanmak istemiyorum. Ülke futbolunun bu şekilde yönetildiğini bildiğin için öyle yazdın galiba.
Mertcan Çam denen adam 9-0'lık kupa maçında oyuna girdi, yanlış taç attı diye yuhalandı, var mı ötesi. Bir de bunu yenildiğimiz bir maçta yaptığını düşünün, aman allahım. Ondan sonra bizim altyapıdan neden adam çıkmıyor, çıkmaz tabi, çok bile bizim gibi ülkeye.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 19:59.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
TS Lovers paylaşınca fark ettim, Abdülkadir e şans dileyen takım arkadaşı, alt yapı oyuncumuz genç kardeşimiz Doğukan ın hesabına bir bakayım dedim. Örnek aldığı futbolcuyu gördüm, kapattım. Alt yapıda belliki durum gerçekten vahim. Bu kafada çok genç vardır bizim alt yapılarda, hiçbirinden bir cacık olmaz. 15 yıldır da olmuyor zaten...
Gidecekleri yer BAL liginden öteye geçemiyor, belki PTT... Şanslılarsa ve TS foması giymişlerse de Süper Lig de dandik bazı takımlar olabilir...En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 19:58."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Trabzonspor factsİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle organizasyon falan düşünme zaten. yumlu geriden şişirecek, rakip kafayı vuracak, dönen topu ekici ve aytaç alırsa şut çekecek alamazsa geri koşar takım. ikincisinde ortasaha civarlarından yusuf ve cavanda topu içeri şişirecek karambolde top bizde kalırsa şut atacağız, kalmazsa kontra yiyeceğiz. öyle büyük hayallerim yok yani
saçma sapan yan pas yapmayalım. topu rakip cezasahasına şişirelim, en azından bir heyecan baskı olur, eğlenceli olur diye düşündüm.
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum