Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• içlerinden geçip,combo yapıcaz.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu Sadi hangi takımı yönettiğinin farkında değil. Bu kadar korkaklık olmaz. Ziya Doğan'dan beter bu adam resmen.
      8. Kuşatma

Yorum

• Aytaç bence daha iyi olacak form tuttuğu zaman sakatlandı ondan sonra pek forma şansı bulamadı bulduğunu da degerlendirmedi .Okay verilen şansı Aytaç a da verilmesinden yanayım Okay defansif bir orta saha için çok yumuşak kalıyor. Aytaç bu konuda daha agresif

Yorum

• ligtv benden çaldi kadroyu
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rakip savunmayı rahatsız eden tek oyuncun yokken Ekici ve Aytaç nasıl şut imkanı bulacak çok merak ediyorum.
            ekici ve aytaç'tan bahsediyoruz. şut için uygun pozisyon aradıklarını görmedim ben geçen haftaki rezil fener maçında bile bir şekilde şut attılar.

Yorum

• yav arkadaş sanki kovulma derdin var.. çık çift forvetle gövde gösterisi yap.. sanki takım senin!!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• maç için ilaç var mı

Yorum

• Bu kelden acil kurtulmamız gerekiyor..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ilk golü atarsak yeneriz fakat ilk golü yersek bu defansla rakibin üstüne nasıl gideceğiz.. bu defansın osmanlı maçından farkı ne????
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 3'lu savunma mi kaldi Allah askina. Napiyorsun sen Sadi.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ergin Keleş'in asistiyle Ali Güzeldal'ın attığı gol,Malatya maçı.Ne umutlanmıştım ama
                        yanlış hatırlamıyorsam 89'da 1-0 öne geçirmişti bizi güzel gol atmıştı

Yorum

• Hamdi Sadi Abiyi öve öve bitiremiyor. Lig sonuncusu Eskişehir karşısına 2 yazıyla iki hücumcu oyuncu ile çıkabilen değerli abim benim. Canım benim ya.

Yorum

• bu kadronun normali çift forvettir zaten. gol gelmezse okay çıkar n'doye girer. keşke 2 3 yapsak da muhammed girse.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ergin Keleş'in asistiyle Ali Güzeldal'ın attığı gol,Malatya maçı.Ne umutlanmıştım ama
                              Bütün hevesim kaçtı şu anda
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ah be Sadi senin yüzünden 40 dakikadır kadroyu dizmeye çalışıyorum ya biri dışarda kalıyor yada bi bölge eksik kalıyor error verdim.
                                İsim isim bakarsak kadro beklentimize yakın.

Bu arada Muharrem Usta Sadi Hoca ile devam etmek istiyormuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X