içlerinden geçip,combo yapıcaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yorum
-
ekici ve aytaç'tan bahsediyoruz. şut için uygun pozisyon aradıklarını görmedim benİlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip savunmayı rahatsız eden tek oyuncun yokken Ekici ve Aytaç nasıl şut imkanı bulacak çok merak ediyorum.
geçen haftaki rezil fener maçında bile bir şekilde şut attılar.
Yorum
-
yav arkadaş sanki kovulma derdin var.. çık çift forvetle gövde gösterisi yap.. sanki takım senin!!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
ilk golü atarsak yeneriz fakat ilk golü yersek bu defansla rakibin üstüne nasıl gideceğiz.. bu defansın osmanlı maçından farkı ne????Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
yanlış hatırlamıyorsam 89'da 1-0 öne geçirmişti bizi güzel gol atmıştıİlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgin Keleş'in asistiyle Ali Güzeldal'ın attığı gol,Malatya maçı.Ne umutlanmıştım ama
Yorum
-
Bütün hevesim kaçtı şu andaİlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgin Keleş'in asistiyle Ali Güzeldal'ın attığı gol,Malatya maçı.Ne umutlanmıştım ama
#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum