Ben kadroyu fena bulmadim. Kagit üstünde defansif duruyor ama sahada iyi bir takim görecegimizi düsünüyorum. Orta sahada ezici üstünlük kurabiliriz. Cavanda ve Yusuf'un performanslari da cok önemli. Ayrica Özer ve özellikle Erkan'in sacma top ezislerini pas hatalarini izlemek zorunda kalmayacagiz en azindan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bak şimdi, nasıl anlattım ki? adam bir önliberoya göre çok şut atıyor. müthiş şutlar çıkarıyor falan mı dedim?İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyoruz onun şutlarını.Öyle bir anlatıyosun ki
Yorum
-
Oyuna girmeleri bile yeterli bence. İnşallah şans bulurlar.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdülkadirin asistiyle Muhammetin gol attığı bir maç izleriz inşallah
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Dolaylı yoldan onu ima ediyorsun,atmasın şut falan kaleyi bulamıyorİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak şimdi, nasıl anlattım ki? adam bir önliberoya göre çok şut atıyor. müthiş şutlar çıkarıyor falan mı dedim?
Yorum
-
Orta sahada üstünlüğü defansif anlamda kurarız evet, oradan adam geçirtmeyiz belki ama topu kim ileriye götürecek? Bu kadroda rakip sahada bekleyecek 1 adet yavaş forvetimiz, dribbling yapabilecek 1 adet şutör orta sahamız, kanatlardan sürpriz koşular yapacak 1 adet kanat oyuncumuz var. Gerisi hep defansif. Pas oyunu oynayamazsın.
Ağır bir takım olduğumuz için kontratak da oynayamazsın.
Forza duran top!
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 19:27.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyoruz onun şutlarını.Öyle bir anlatıyosun ki
Hakanla aynı fikirde olmak beni korkutuyor
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
ya kardeşim kimsenin bu takımdan başarı falan beklediği yok artık, heyecan versin yeter. bundan daha rahat çalışma ortamı mı olur. yak gemileri çift forvet oynat... birşey deneyeceksen taraftarı bezdirecek değil heyecanladıracak birşey olsun artık. vallahi daral geldi, ne yazacağımı bilemiyorum kusura bakmayın...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Genelde haklı çıkarım yalnızİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hakanla aynı fikirde olmak beni korkutuyor 
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11: Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Aykut, Mbia, Okay, Aytaç, Mehmet, Yusuf, Cardozo
Yedekler: Uğurcan, Musa, Abdulkadir, Muhammet, Erkan, Özer, N'Doye
_________________onur_____________________
__________yumlu___dogo___aykut
___cava____mbia__aytaç__okay_____yusuf
_________________ekici
________________cardoozoo
Orta sahada rakibi ezmeliyiz; Aytaç-Mbia-Okay üçlüsünden beklentim büyük. Umarım iyi oynarlar... Aytaç oyna artık olm al sana şans işte.
Yusuf ve Cavanda kanatlardan yardırmalılar..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
O zaman Aykut sol bek falan degilİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-6-1 görünüyor kadro ama bakalım nasıl dizilmiş
yahu ne biçim adamsin Sadi, kimi nerede oynatacagini mi düsünecez simdi, üstelik hangi dizilisi yapsak elimizde kaliyor hepsi birbirinden saçma
Acaba ? Orda sag açik oynadigini hiç bilmiyorum... çok ta takip ettigim söylenemez amaİlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia milli takımda sağ açık olarak çok oynadı gayet iyi de oynadı. Bakalım bu kadroda ne yapar?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum