okay yerine n'doye veya muhammed oynayabilirdi. bu kadro aytaça yarar.bol bol rakip sahaya gidip şut çeker.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
3-6-1 görünüyor kadro ama bakalım nasıl dizilmişİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3lü savunma olmayacak mi yani ?
O zaman sag açik kim olacak, saçma sapan takim var ortada yaa... geçen hafta gibi Mbia mi sag açik olacak ?
Sadi kafayi yemis
Yorum
-
valla yorgun argın işten geliyoruz, yeni yönetim yeni heyecan maçımızı izleyelim diyoruz. daha maça 1 saat kala öyle bir kadro açıklanıyor ki ne heyecan kalıyor ne umut. şu kadro maç kazansa ne olur kaybetse ne olur...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Biliyoruz onun şutlarını.Öyle bir anlatıyosun kiİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay yerine n'doye veya muhammed oynayabilirdi. bu kadro aytaça yarar.bol bol rakip sahaya gidip şut çeker.
Yorum
-
Mbia milli takımda sağ açık olarak çok oynadı gayet iyi de oynadı. Bakalım bu kadroda ne yapar?İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3lü savunma olmayacak mi yani ?
O zaman sag açik kim olacak, saçma sapan takim var ortada yaa... geçen hafta gibi Mbia mi sag açik olacak ?
Sadi kafayi yemis
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
mahallede çocuklar top oynasa oturup camdan onları izleyen adamım, kendi takımımın maçını izleyesim gelmiyor bu zihniyet yüzünden...
kral şık bir gol atsa da izlesek bari, başka heyecanlandıran hiçbir şey yok.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum