Trabzonspor olarak gönderdigimiz oyuncudan ilk macta gol yeme gelenegini bozmayacagimizi düsünüyorum. Emre Güral'in bize golü var. yani bizim kazanmak icin en az 2 gol bulmamiz gerekiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
benim de asla anlamadigim sey bu. alt yapiyi över dururlar fakat bir kisiyi bile oynatmazlar. güya sadi tekelioglu alt yapi sorumlusu, oradan bir oyuncuyu bile 5 dk oynatamiyor a takimda.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5m euro kazanıp 5 kuruşluk top oynamayan, ligin en verimsiz oyuncularının başında gelen Özer oynayacağına, 17 lik genci tercih ederim. Ekici de sakat, koy maçın son yarım saati oynasın... Aynısı Muhammet içinde geçerli...
Ama dün maça çıkmışlar galiba. Oynamazlar herhalde. Muhammet i bilmiyorumda Abdülhey maça çıkmış.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Allah'tan var ya geçen hafta kazandılar. Yoksa bugün sonuç belliydi.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir çok kötü oynayan bir takım. Bizim şansımıza geçen hafta kazanıp moral buldular. Bunu devam ettirmek isteyeceklerdir ancak 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum..
Yorum
-
O da doğru. Ölüyü dirilten bir takım olduğumuz için ilk galibiyetlerini bizimle de alabilirlerdiİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'tan var ya geçen hafta kazandılar. Yoksa bugün sonuç belliydi.
Yorum
-
Nasıl derler; Benden çok yaşayacaksın! Herifi gördüğüm, hatta adını duyduğum an cinler tepemde Kolbastı oynamaya başlıyor.İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrodan çok merak ettiğin inşallah Hurma'yı klubede görmeyiz... Sonra sinirlerimiz bozuluyor
Tam "Eskişehir'de bizden giden oyuncu var mı?" diye soracaktım ki bu mesajı gördüm.İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor olarak gönderdiğimiz oyuncudan ilk maçta gol yeme geleneğini bozmayacağımızı düşünüyorum. Emre Güral'in bize golü var. yani bizim kazanmak için en az 2 gol bulmamız gerekiyor.
Oyyy nenem yandukl!En son poetricus tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 17:01.
Yorum
-
N'doye, Cardozo, Yusufİlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta önderliğinde ilk maçımızı 3-1 kazanırız.
Yorum
-
adam bir gol atsın yeter benim için..İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisini hiç taktir etmesemde ndoye hatric yapacak diye bir tahminim var...
Yorum
-
Bukadar formsuz topcu varken en azindan bit iki ilk 18 almak var.. özer aykut yumlu gibi öz evlatlari degiö daha denenmemis öz evlatlar oynasin diyorumİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzevlât mi gördün hayırdır? Neyse daha ilk günden baslamayalim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum