Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

onur
    cavanda,yumlu,aykut,musa
    okay,aytac
    yusuf,mbia,marin
    cardozo
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Rüyamda 2-0 yenildik.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

3-0 alırız
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

Eskiden (2011 öncesi) hakemlere ve federasyona güvenmezdim...

Artık: hükumete, devlete, askere, polise, hakime, savcıya, federasyona, hakemlere, başkanlara, teknik direktörlere, futbolculara, taraftara, halkımın tamamına, dünyaya... Hiç bir şeye güvenmiyorum.

Hani bizi ne olursa olsun şampiyon yapmayacaklarını biliyordum da bari iyi futbol izleriz bu topçularla diyodum... O da yalan oldu...
          Ki bizi haletmediğimiz bir şampiyonlukla da gönülleyedebilirler,, ona da gönlüm kesinlikle razı gelmez, sevinmem, üzülürüm.

İyi top oynayalım. İşin basit ve doğru olan işlerini yapalım. Yenilmekten yana sıkıntı yok, mücadele ve güzel futbol olmayışı, ezik bir asansör takım havasında olmamız zoruma gidiyor.

İnşallah bir kabustur bu olanlar ve herşey düzelir.

wakitsiz
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimliğe bakarak kimin hangi takımlı olduğunu anlıyorlar mı? Yani anlıyorlarsa çok güzel önerin abi Bana biraz saçma geldi seyircisiz maça rakip taraftarı almak. Babamın akıllı bir evladıyımdır inşallah.
            Hani kimlikte Trabzon yazmazsa Trabzonspor'lu olma ihtimali düşüktür,o sebepten rakip tarafa bilet almak Trabzonspor'lu için kolay olur diye dedim bencede acayip saçma bir kural.rakip taraftarada hak vermek gerekir lakin ondan önce saha ve seyirci olaylarına müdahil olmayan evsahibi taraftarın günahı ne öyle ya?
            Babalar kızlarını daha çok sever.evlat ayrı tutulmaz lakin kız evladı çok başkadır
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani kimlikte Trabzon yazmazsa Trabzonspor'lu olma ihtimali düşüktür,o sebepten rakip tarafa bilet almak Trabzonspor'lu için kolay olur diye dedim bencede acayip saçma bir kural.rakip taraftarada hak vermek gerekir lakin ondan önce saha ve seyirci olaylarına müdahil olmayan evsahibi taraftarın günahı ne öyle ya?
              Babalar kızlarını daha çok sever.evlat ayrı tutulmaz lakin kız evladı çok başkadır
              Ben de onu diyorum işte bizim taraftar doldursun orayı
              Şaka bir yana yine saçma sapan bir ceza şekli olmuş Tffye yakışır. Neyse zaten ben gidemiyorum kimse gitmesin

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de onu diyorum işte bizim taraftar doldursun orayı
                Şaka bir yana yine saçma sapan bir ceza şekli olmuş Tffye yakışır. Neyse zaten ben gidemiyorum kimse gitmesin
                Sen maça gitme haftaya başlık aç totem yapalım biraz bak Berke'nin açtığı başlık mağlubiyeti getirdi
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İyi olur şu Rize'yi yeneriz

Yorum

Futbolcu iki yüzlülüğünü izleyeceğimiz bir maç. Sürpriz isimler çok sürpriz performans gösterecektir bu maçta. Biletleri kesilmiş olanların ve biletleri garanti olanların performansını skordan bağımsız keyifle izleyin.

Yorum

8-0 yenelim satılmışşehir'i
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

4-4-2 çıkarız diye düşünüyorum. Herhalde 11 şöyle olur
                        Özer
                        Özer Özer Özer Özer
                        Özer Özer Özer Özer
                        Özer Özer

Yorum

tek beklenti üç puan...
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

4-4-1-1 dönülmeli artık. bizim takım 4-2-3-1 oynamaz. . .
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

öyle bir algi yaratilyior ki sanki yeni baskan secilince hemen seri galibiyetlere basalayacagiz. bu macin bile hic mi hic garantisi yok. bu takim kolay kolay iflah olmaz.
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Bu maçı da alamıyorsak defolsun gitsin karaktersizler.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X