Bu şehir başka şehir !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu hiç iyi bir haber olmadı ya, ihtiyaç duyduğumuz anlar bunlar..İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeplasman tribünü fiyatı 1000 lira yapılmalı
Bu arada Mehmet oynayamayacakmış"Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
Adam penaltı kaçırdı hadi tamam herkes kaçırabilirde abi o dönen topta boş kaleye atamamak tam bir beceriksizliktir!İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün gazete manşetleri..
ndoye fiyasko...daha golü yok...
**
eyvallah
kesinlikle fiyasko değil,sadece golü yok.
ben fiyasko mbiaya derim,erkana derim,özere derim,yusufa derim,cavandaya derim,contanta derim(gitti gerçi)alpere derim
sefaya derim,marini derim vs vs vs
**
ndoye bu adam klas bir oyuncu,
bu adam iki asistle oynuyor( gol attırdı.)
bu adama attırdığı gol pası gibi hala pas verilmedi.
hatırladığım sadece gs maçındaki pozisyonu...
bu adama ara pası verildide atamadımı,
bu adama sağlı sollu ortalar geldide kaçırdımı
alda at tarzında paslar verildide atamadımı.
böyle paslar gelsin atamasın,saç baş yoldursun
sorun yok bende fiyasko diyim.
**
inşallah Ustanın başkanlığında beyaz bir sayfa açarız.
futbolcular parayı çok seviyor.özellikle yabancı oyuncular.
pazartesi sabahı yönetim futbolcularla bir toplantı yapar.
güzel haberler verir,buda o akşam ki es es maçında sahaya yansır kanısındayım.
trabzonsporumuz
kendi sahasında oynuyor,
lig sonunçusu ile(es es)
ve bizler rahat yeneriz diyemiyoruz.
çok acı.
Yorum
-
Maç seyircisizİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeplasman tribünü fiyatı 1000 lira yapılmalı
Bu arada Mehmet oynayamayacakmış
Yorum
-
n'doye 622 dk gol yok. Gol primi almamak için skora katki vermeyen adam gibi adam.
Yorum
-
Rakip taraftara yasak yok diye biliyorumİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç seyircisiz
Yorum
-
Yeni mi çıktı o iş? Bizim taraftar doldurur orayı yani nedirİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip taraftara yasak yok diye biliyorum
Yorum
-
Yok geçen maç Gençlerbirliği tarafında da 5 taraftar mı ne vardıİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni mi çıktı o iş? Bizim taraftar doldurur orayı yani nedir
Yorum
-
Hey gidi Sibel ne bilsin yaİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok geçen maç Gençlerbirliği tarafında da 5 taraftar mı ne vardı
demek öyle. Sağ ol bilgi için.
Yorum
-
Yendikleri iyi oldu boşver.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen geçen Eskişehir'i yendi şimdi biraz toparlandılar o da bize denk geldi...
Mazallah mağlubiyet serisinin sonu bize denk gelirdi ilaç olurduk adamlara iyi oldu böyle.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yok ya.Babanın tek akıllı evladı senmisinİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni mi çıktı o iş? Bizim taraftar doldurur orayı yani nedir
iyi o zaman çevre illerden kimliğinde Trabzon yazmayan ne kadar Trabzonspor'lu varsa deplasman tribününe alalım.TFF kabul etmezse Sibel hanımın emri var deriz
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Kimliğe bakarak kimin hangi takımlı olduğunu anlıyorlar mı? Yani anlıyorlarsa çok güzel önerin abiİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ya.Babanın tek akıllı evladı senmisin
iyi o zaman çevre illerden kimliğinde Trabzon yazmayan ne kadar Trabzonspor'lu varsa deplasman tribününe alalım.TFF kabul etmezse Sibel hanımın emri var deriz 
Bana biraz saçma geldi seyircisiz maça rakip taraftarı almak. Babamın akıllı bir evladıyımdır inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum